Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Строителство, Строителни материали

Дърво и дървен материал - ЕТ Павел Дойкин
  Производство и търговия с дърво и дървен материал ЕТ Павел Дойкин се занимава сe с производство и търговия с дърво, дървен материал и изделия от дърво - иглолистни дъски, греди, ламперия, дюшеме, летви, сухи талпи, первази, врати и прозорци от масив. ЕТ Павел Дойкин разполага с два броя сушилни с капацитет 60 м3, произвежда градински мебели, дървени огради, парапети, врати и порти изработени от иглолистна дървесина, къщички за кучета. ЕТ Павел Дойкин извършва рендосване двустранно и четиристранно, подсушаване и сушене на дървен материал, ф..
Машинна подова замазка - Замаски.com/ Анислав Цветанов
  Предлагаме полагане на здрава машинна подова замазка между 4.5 - 6 лв./ м2 според квадратура и дебелина. Предлагаме и строителство и строителни услуги - вътрешно строителство, ремонти, довършителни работи. Извършваме и полагане на бетон, шлайфане, рейсъне, бордюри, павета. Цена по договаряне. В цената на машинната подова замазка е включено машинно приготвяне, транспортиране на етажа и пердашене за изравняване и здравина на замазката. Разполагаме с две машини и бригади за подова замазка - в цяла България. Необходими материали за..
Паркет, Ламинат/ Ламиниран паркет - Краси Паркет ЕООД
  В град Бургас Краси Паркет е една от водещите фирми, които се занимават с паркет, ламинат/ ламиниран паркет и строителни ремонти. Краси Паркет ЕООД е с основна дейност монтиране, циклене, лакиране и фугиране на паркет. Фирмата предлага всякакви видове ламинати и первази, лепила, фугиращи смеси и лакове за паркет. Многообразие от цветове, изящество и красота - над 600 цвята за паркет, ламинат/ ламиниран паркет. При нас може да намерите продукти на различни производители - естествен паркет, ламиниран паркет и трислоен паркет. ..
Търговска верига за строителни материали СИКО С
  Дейността на Търговска верига Сико-С е насочена главно към търговия със стенна и подова керамика и цялостно обзавеждане за баня, включващо всички необходими компоненти на една съвременна баня от теракотните и фаянсови плочи, през санитарния фаянс, ваните и душ кабините, до арматурата най-дребните аксесоари. Разполагаме с повече от 400 000 м2 подови и стенни настилки и облицовки на склад, показани в над 5300м2 изложбена площ. подови и стенни покрития вани и душ кабини санитарен порцелан и мебели за баня смесители, аксесоари и кухненск..
Строителни материали - Нефертити ООД
  Нефертити ООД е с предмет на дейност добив, oбработка и търговия с дървен материал. Предлага различни размери дъски, греди, ламперия, обшивка, дюшеме и др. Нефертити ООД продава строителни материали: бетонни изделия арматурни мрежи хидро и топлоизолации тухли керемиди цимент водоустойчив шперплат ОСБ интериорни врати и много други.   ..
Технически хипермаркет Багира
Според характера и формата на собственост при регистрирането си фирма “Багира” – гр. Стара Загора възниква през 1993г. като еднолична фирма, с брой на персонала 3 души.           През септември 1993г. фирмата е регистрирана като еднолична фирма и през 1994г. отваря своя първи търговски обект с 30 кв.м площ. През 1996г. фирмата разполага с търговски обект от 270 кв.м и персонал от 8 души, които работят на смени, а работното време на търговския обект е 5 и половина работни дни. След година магазинът разполага вече с площ от 370кв.м..
Строителен хипермаркет - Баумакс
Стоки и продукти за строителство, интериор, техника и градина Баумакс е не само строителен хипермаркет - в магазина се продават продукти, уреди и техника за строителството, градината, обзавеждането на дома и офиса. Хипермаркетът на bauMax в София предлага най-големия Drive In център в България, представляващ допълнителна площ за обемни строителни материали. Тук всеки клиент има възможността да влезе с личния си лек или товарен автомобил и да натовари желаните от него продукти. Следвайки принципа Направи си сам в страните от Централна и Източна Европа, а отс..
Стоки и услуги за строителството Бестимекс ООД
  Бестимекс ООД е основана в 1990 г. като частно дружество с цел търговия със стоки и услуги за строителството / строителни материали - плоскости, фолиа, смоли и композитни материали, лепила, лепенки, силикони, прахови покрития, декинг системи, телескопични покривни конструкции за плувни басейни, декоративни ефекти за интериорни стени, декоративни камини, акрилни профили, инженерни пластмаси, алуминиеви профили, крепежни елементи. Плоскости - Плътни поликарбонатни плоскости, Структурни поликарбонатни плоскости, Алуминиеви композитни панели, Акрилни плоскости (Плекс..
Строителни материали от КОИНИ ООД, град Първомай
  КОИНИ ООД е фирма от град Първомай, която е на българския пазар от 2007 година. Превърнала се е в една от водещите фирми в сферата на строителните материали, защото предлага качество на атрактивни цени. Фирмата осигурява компетентни консултации и гъвкави решения, защото се стреми да е максимално полезна за всеки един клиент. Така тя изгражда дългосрочни и стабилни бизнес отношения. КОИНИ ООД предлага следните продукти: Материали за сухо строителство Строителни материали за хидроизолация и топл..
Строителство и довършителни работи Варад ЕООД
  Варад ЕООД е самостоятелно дружество специализирано изключително във изпълнението на проекти в областта на строителството и довършителните строителни работи. Планиране и Проектиране Проучвания, анализи, събиране на пазарна информация Бюджетиране на проекти в строителството, парични потоци Планиране на реализациите, планиране на ресурсите и доставките Предпроектни проучвания, задания за проектиране Идейни проекти, технологии и технически решения Технически и работни проекти, заверки и съгласуване Строителство ..