Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Автобусен транспорт

Транспортна фирма - Пламен Петков - Бултранс
Транспортна фирма Пламен Петков - Бултранс e създадена през 2000г. и извършва специализиран транспорт, товарен транспорт със самосвали и екскурзии в България и чужбина. Предлага още превоз на инертни материали и зърно (пшеница, слънчоглед и т.н.). Фирма Бултранс разполага с 11 автобуса, с от 6 до 55 места. Предлага превоз на работници и служители от дома до работното място и обратно. Транспортна фирма Пламен Петков - Бултранс предлага на своите клиенти удобно и комфортно пътуване. Фирмата предлага още самосвален и товарен транспорт.   ..
Пътнически транспорт, луксозни превозни средства София
Ние от БУС БГ ви предлагаме транспорт с луксозни превозни средста, които ще Ви осигурят комфортно, приятно и безопасно пътуване. Независимо от вашите нужди - организирани туристически пътувания , транспорт на служители до и от работното място , групови и индивидуални трансфери , бизнес пътувания , трансфери от и до летище или наем на кола с шофьор. Ако не намирате това ,което търсите, можете да направите запитване по имейл, телефон или да използвате формата за запитвания в контакти. Благодарние на богатия и дългогодишен опит в сферата на пътническия транспорт Ви гарантирам..
Автобусен транспорт в страната и чужбина - Дичони
     Фирма "Дичони" е основана през 1990г. в гр.Ямбол от г-н Динко Иванов. Основната дейност на фирмата е автобусен транспорт в страната и чужбина.  Разполага с автобуси марка - Мерцедес, Сетра, Ивеко, зад които стои голям транспортен комплекс включващ екип от квалифицирани професионалисти в областта на автобусния транспорт.  Обслужваме автобусни линии от областната и републиканска транспортна мрежа, а също така и специализиран превоз. Извършваме случайни превози в страната и чужбина. Държим много на коректността към нашите кл..
Международен транспорт и спедиция Софи ЕООД
Транспортна фирма Софи ЕООД се занимава с международен транспорт и спедиция, товарни превози, транспортиране на лични вещи, транспорт с микробуси в България и чужбина. Международен транспорт и спедиция с микробуси Софи Транспортът се извършва с микробуси които имат обем до 16 куб. м., товароносимост до 2 тона и прикачващо ремарке с обем 6 куб. м. и товапоносимост 1 тон. Микробусите са подсигурени, което гарантира запазването на товарите от неблагоприятни атмосферни условия и външни влияния. Транспортната компания извършва международни превози на групажни пратки, транспортиране на личн..
Пътнически превози - Хари-3 - Харалан Хараланов
Хари-3 - Харалан Хараланов е транспортна фирма от град Силистра, която специализира в транспортните услуги и обществения превоз на пътници в границите на България и в чужбина. Пътнически превози - Хари-3 Фирмата съществува от 1991 година и е изградила репутация на една от най-добрите транспортни фирми в Силистра, благодарение на своя професионализъм и високото качество на предлаганите услуги. Хари-3 - Харалан Хараланов предлага: Пътнически превози - Хари-3 международен транспорт вътрешен транспорт по линии от републиканска транспортна схема: Силистра - Варна, Силистра - Велико Търново, Сили..
Автобусен транспорт и спедиция - Иво Топчиев ЕТ
Иво Топчиев ЕТ развива своята дейност в областта на спедицията и транспортните услуги и се намира в село Старцево, Смолян. Автобусен транспорт - Иво Топчиев Фирмата специализира по-тясно в пътническите превози и автобусния транспорт на територията на България. Иво Топчиев ЕТ се е утвърдил като най-големия превозвач за региона на село Старцево благодарение на екипа от професионалисти, който върши своята работа отговорно и се стреми към непрекъснатото развитие на фирмата. Иво Топчиев ЕТ предлага още: Автобусен транспорт - Иво Топчиев Превози по редовните линии в страната Съвременни, луксозни ..
Международни превози и експедиране - GreenFit
GreenFit е транспортна компания, базирана в Перник, която се занимава с международни превози и експедиране до дестинации в България и Европа и, в частност, Балканите. Товарните превози се извършват с транспротни средства, съобразени с нуждите на клиента, което предполага и широк обхват на услугите, които се предлагат. Международни превози и експедиране - GreenFit Хладилен транспорт при температури до - 20С и товароносимост до 3,5 т. При нужда, осигурява хладилни бусове под наем. Групажен превоз товари. Дистрибуция и разнос на стоки в градска среда. За нуждите си относно международните прево..
Пътнически автотранспорт ТРЯВНА ТРАНС АД
ТРЯВНА ТРАНС АД предлага следните транспортни услуги и превози Пътнически автотранспорт Градски транспорт Междуградски транспорт Пътнически автотранспорт ТРЯВНА ТРАНС АД ТРЯВНА ТРАНС АД е е една от водещите на пазара в България и останалите страни от Европейския съюз, с над 10 годишен опит в областта на своята дейност. ..
Шофьорски курсове Автошкола Волан ЕООД
Автошкола Волан ЕООД организира и провежда шофьорски курсове за водачи на МПС и е център за професионално обучение с 30 професии. В автошкола Волан ЕООД с Вас ще работят висококвалифицирани преподаватели с богат професионален опит. Дружеството е с утвърдени позиции по отношение на прецизността и качеството на услугите, които предлага. Автошкола Волан ЕООД е член на Асоциацията за квалификация на автомобилистите в България (АКАБ). Шофьорски курсове Автошкола Волан Шофьорски Курсове - започват всяка четна седмица (понеделник) с изключение на категория В+Е. Групите са от по 16 човека. АДР Курс..
Контейнерен транспорт Оптимус Трейд ЕООД
Оптимус Трейд ЕООД предлага автомобилен и контейнерен транспорт, митническа обработка, складиране. Оптимус Трейд ЕООД е компания, работеща в областта на транспорта и логистиката. Международен и вътрешен автомобилен транспорт на цели и групажни товари Контейнерен транспорт Групажен контейнерен транспорт Митническа обработка на пратки във Варна и София Складиране, включително и под митнически контрол във Варна и София Оптимус Трейд ЕООД предлага автомобилен и контейнерен транспорт, митническа обработка, складиране Един от принципите във фирмата е да предложим не само транспортна услуга, а опт..