Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Извозване на отпадъци, строителни и биологични

Събиране, сортиране, транспорт на отпадъци в Стара Загора
ЕКОР ЕООД е създадена като еднолично дружество през 2007 г. в гр. Стара Загора и е специализирана в дейности по събиране, сортиране, балиране, транспорт и продажби на всички видове отпадъци от опаковки. Като първоначална и все още една от основните дейности на компанията, е събирането и първичното третиране на хартиени отпадъци, велпапе, офсетова хартия, вестници, списания и др. Тясното сътрудничество с най-големите хартиени заводи на Балканите, нарежда ЕКОР ЕООД на водещо място сред фирмите ангажирани в сектора на отпадъчната хартия в България Количествата, които из..
Транспорт и спедиция Триумф Спед енд Транс
Транспортна компания Триумф Спед енд Транс предлага транспорт и транспортни услуги - Вътрешен транспорт, международен транспорт, спедиция, превози и др. Международен автомобилен транспорт. Благодарение на добре развитата ни партньорска мрежа с доказани през годините превозвачи, ние сме точния партньор необходим на всеки износител/вносител. Осигуряваме необходимия Ви транспорт на адекватна цена, независимо дали това е комплектна, групажна или експресна пратка. Вътрешен автомобилен транспорт – осигуряваме 100% национално покритие с непрекъснато увеличаващ се собствен автопарк. Кратки транзитн..
Товарен транспорт в България ЕТ Успех - Иван Колев
Транспортна фирма ЕТ Успех Иван Колев е с основна дейност товарен транспорт в България - извършва товарни превози на територията на цялата страна. Товарен транспорт в България УСПЕХ - ИВАН КОЛЕВ ЕТ ЕТ Успех Иван Колев притежава товарни автомобили и микробуси и платформи за извънгабаритни товари за нуждите си по транспортните услуги, които извършва. Организира превози на товари в България със собствени и наети транспортни средства. Предлага пренасяне на апартаменти, офиси, магазини, мебели, покъщнина и др. Доставка на товари до адрес на клиента. Товарен транспорт в България УСПЕХ - ИВАН КОЛЕ..
Международни превози и експедиране - GreenFit
GreenFit е транспортна компания, базирана в Перник, която се занимава с международни превози и експедиране до дестинации в България и Европа и, в частност, Балканите. Товарните превози се извършват с транспротни средства, съобразени с нуждите на клиента, което предполага и широк обхват на услугите, които се предлагат. Международни превози и експедиране - GreenFit Хладилен транспорт при температури до - 20С и товароносимост до 3,5 т. При нужда, осигурява хладилни бусове под наем. Групажен превоз товари. Дистрибуция и разнос на стоки в градска среда. За нуждите си относно международните прево..
Транспорт, Спедиция, Логистика Трейдсървис Интернешънъл
Трейдсървис Интернешънъл ЕООД е фирма с богат многогодишен опит в областта на автомобилната спедиция на товари и логистиката. Транспортни услуги и превози - Превоз на комплектни товари, Превоз на групажни пратки, Специализирани превози, Превоз на товари, изискващи хладилен транспорт, Превоз на извънгабаритни товари, Превоз на опасни товари, Превоз на личен багаж, Комбинирани превози, Карго застраховки. Спедиция и логистика Трейдсървис Интернешънъл Складови услуги - Временно складиране, Митническо складиране, Складиране на стоки в свободен склад, Управление на наличности и дистрибуция, Товар..
Хладилен транспорт и превоз на храни Тони Транс 99 ЕООД
Тони Транс 99 ЕООД е създадена през 2004 г. и се занимава с транспорт и транспортни дейности - международен транспорт, товарни превози, превоз на хранителни продукти, хладилен транспорт. Тони Транс 99 ЕООД е лицензирана за автомобилен превоз на товари на територията на европейската икономическа общност. Разполага с разнообразен автопарк. Автомобили оборудвани с автокранове, падащи бордове, щендери и богата гама от специализиран хладилен транспорт за превоз на хранителни продукти. Хладилен транспорт, превоз на хранителни стоки Тони Транс 99 Хладилен транспорт Тони Транс 99 През последните го..
Международен товарен транспорт - Теси - Ти ООД
Теси - Ти ООД се занимава с транспорт и транспортна дейност, като е специализирана в спедицията и международния товарен транспорт. Теси Ти ООД предлага следните видове транспорт: Международен транспорт и международни превози. Товарни превози в България и чужбина. Автомобилен транспорт и транспортни услуги с товарни автомобили ..
Контейнерен транспорт Оптимус Трейд ЕООД
Оптимус Трейд ЕООД предлага автомобилен и контейнерен транспорт, митническа обработка, складиране. Оптимус Трейд ЕООД е компания, работеща в областта на транспорта и логистиката. Международен и вътрешен автомобилен транспорт на цели и групажни товари Контейнерен транспорт Групажен контейнерен транспорт Митническа обработка на пратки във Варна и София Складиране, включително и под митнически контрол във Варна и София Оптимус Трейд ЕООД предлага автомобилен и контейнерен транспорт, митническа обработка, складиране Един от принципите във фирмата е да предложим не само транспортна услуга, а опт..
Речен и сухоземен транспорт Спедекс Логистика ЕООД
Спедекс Логистика ЕООД се занимава основно с речен и сухоземен транспорт, но извършва и пълната гама услуги в областта на транспорта: Речен и сухоземен транспорт Спедекс Логистика ЕООД вътрешни и международни транспортни услуги товарни превози и спедиция (вкл. и пристанищна) ЖП транспорт корабно и митническо агентиране и представителство митнически надзор в Русе превози на извънгабаритни товари и тежки стоки транспортиране на насипни товари Транспортната компания от Русе е създадена през 2006 г. и оттогава до днес не спира да развива дейностите си, да повишава нивото на квалификация и опит ..
Международен транспорт ЕВРОКРИС ЕООД
ЕВРОКРИС ЕООД е спедиторска фирма. Занимаваме се с организиране транспортирането на товари на територията на България и в международно отношение. ЕВРОКРИС ЕООД е регистрирана през ноември 2006 г. и е приемник на дейността на ЕТ КРИС - Христинка Стоянова. На фирмата предстои и стандартизация по БДС EN ISO 9000:2001, което е допълнителна гаранция за качеството на предлаганите услуги. Какво би било добре да знаете за нас като фирма, осигуряваща транспортно-спедиторски услуги? Ние смятаме, че най-важно за вас е да знаете, че обслужваме както всички релации в България, така и всички релации в Ев..