Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Междуградски превози

Автобусен транспорт в страната и чужбина - Дичони
     Фирма "Дичони" е основана през 1990г. в гр.Ямбол от г-н Динко Иванов. Основната дейност на фирмата е автобусен транспорт в страната и чужбина.  Разполага с автобуси марка - Мерцедес, Сетра, Ивеко, зад които стои голям транспортен комплекс включващ екип от квалифицирани професионалисти в областта на автобусния транспорт.  Обслужваме автобусни линии от областната и републиканска транспортна мрежа, а също така и специализиран превоз. Извършваме случайни превози в страната и чужбина. Държим много на коректността към нашите кл..
Пътнически превози - Хари-3 - Харалан Хараланов
Хари-3 - Харалан Хараланов е транспортна фирма от град Силистра, която специализира в транспортните услуги и обществения превоз на пътници в границите на България и в чужбина. Пътнически превози - Хари-3 Фирмата съществува от 1991 година и е изградила репутация на една от най-добрите транспортни фирми в Силистра, благодарение на своя професионализъм и високото качество на предлаганите услуги. Хари-3 - Харалан Хараланов предлага: Пътнически превози - Хари-3 международен транспорт вътрешен транспорт по линии от републиканска транспортна схема: Силистра - Варна, Силистра - Велико Търново, Сили..
Транспортна фирма Чакала ЕООД
Транспортна фирма Чакала е учредена през 1990 г. като ЕТ ЧАКАЛА - Стоимен Стоянов. С дългогодишен и богат опит както и със стабилни позиции в транспортния бранш, днес фирмата е специализирана в предлагането на транспортни и спедиторски услуги. Международен автомобилен транспорт Директни автомобилни превози от/ до страни в ЕС. Обслужвани релации: Германия, Франция, Австрия, Белгия, Холандия, Полша, Румъния Редовни групажни превози от Западна Европа- Белгия, Холандия, Франция, Германия, Австрия, Унгария Транспорт на опасни товари Вътрешен автомобилен транспорт в България Спедиция Транспортна ..
Автобусен транспорт и спедиция - Иво Топчиев ЕТ
Иво Топчиев ЕТ развива своята дейност в областта на спедицията и транспортните услуги и се намира в село Старцево, Смолян. Автобусен транспорт - Иво Топчиев Фирмата специализира по-тясно в пътническите превози и автобусния транспорт на територията на България. Иво Топчиев ЕТ се е утвърдил като най-големия превозвач за региона на село Старцево благодарение на екипа от професионалисти, който върши своята работа отговорно и се стреми към непрекъснатото развитие на фирмата. Иво Топчиев ЕТ предлага още: Автобусен транспорт - Иво Топчиев Превози по редовните линии в страната Съвременни, луксозни ..
Международни превози и експедиране - GreenFit
GreenFit е транспортна компания, базирана в Перник, която се занимава с международни превози и експедиране до дестинации в България и Европа и, в частност, Балканите. Товарните превози се извършват с транспротни средства, съобразени с нуждите на клиента, което предполага и широк обхват на услугите, които се предлагат. Международни превози и експедиране - GreenFit Хладилен транспорт при температури до - 20С и товароносимост до 3,5 т. При нужда, осигурява хладилни бусове под наем. Групажен превоз товари. Дистрибуция и разнос на стоки в градска среда. За нуждите си относно международните прево..
Пътнически автотранспорт ТРЯВНА ТРАНС АД
ТРЯВНА ТРАНС АД предлага следните транспортни услуги и превози Пътнически автотранспорт Градски транспорт Междуградски транспорт Пътнически автотранспорт ТРЯВНА ТРАНС АД ТРЯВНА ТРАНС АД е е една от водещите на пазара в България и останалите страни от Европейския съюз, с над 10 годишен опит в областта на своята дейност. ..
Хладилен транспорт и превоз на храни Тони Транс 99 ЕООД
Тони Транс 99 ЕООД е създадена през 2004 г. и се занимава с транспорт и транспортни дейности - международен транспорт, товарни превози, превоз на хранителни продукти, хладилен транспорт. Тони Транс 99 ЕООД е лицензирана за автомобилен превоз на товари на територията на европейската икономическа общност. Разполага с разнообразен автопарк. Автомобили оборудвани с автокранове, падащи бордове, щендери и богата гама от специализиран хладилен транспорт за превоз на хранителни продукти. Хладилен транспорт, превоз на хранителни стоки Тони Транс 99 Хладилен транспорт Тони Транс 99 През последните го..
Шофьорски курсове Автошкола Волан ЕООД
Автошкола Волан ЕООД организира и провежда шофьорски курсове за водачи на МПС и е център за професионално обучение с 30 професии. В автошкола Волан ЕООД с Вас ще работят висококвалифицирани преподаватели с богат професионален опит. Дружеството е с утвърдени позиции по отношение на прецизността и качеството на услугите, които предлага. Автошкола Волан ЕООД е член на Асоциацията за квалификация на автомобилистите в България (АКАБ). Шофьорски курсове Автошкола Волан Шофьорски Курсове - започват всяка четна седмица (понеделник) с изключение на категория В+Е. Групите са от по 16 човека. АДР Курс..
Контейнерен транспорт Оптимус Трейд ЕООД
Оптимус Трейд ЕООД предлага автомобилен и контейнерен транспорт, митническа обработка, складиране. Оптимус Трейд ЕООД е компания, работеща в областта на транспорта и логистиката. Международен и вътрешен автомобилен транспорт на цели и групажни товари Контейнерен транспорт Групажен контейнерен транспорт Митническа обработка на пратки във Варна и София Складиране, включително и под митнически контрол във Варна и София Оптимус Трейд ЕООД предлага автомобилен и контейнерен транспорт, митническа обработка, складиране Един от принципите във фирмата е да предложим не само транспортна услуга, а опт..
Транспортни услуги, Превози Ивайло Илиев БИ ЕООД
Транспортните услуги и превозите, извършвани от Ивайло Илиев БИ се предоставят на туристически агенции, институции, фондации, частни фирми и др. Транспортни услуги, Превози Ивайло Илиев БИ ЕООД Ивайло Илиев БИ предлага Случаен превоз, Специализиран превоз, Бонуси и отстъпки за редовни клиенти. Транспортни услуги, Превози Ивайло Илиев БИ ЕООД Луксозните ни превозни средства и квалифицирани шофьори ще Ви осигурят комфортно, приятно и безопасно пътуване. За да задоволим изискванията на всичките си клиенти ние предлагаме отлични транспортни услуги на конкурентни цени. Благодарение на богатия си..