Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Транспортни услуги в България - Разтранс

Град гр. ПЛовдив
Адрес
Телефон 032 / 58 61 01; 0889 008160;
E-Mail office@raztrans.bg
Website http://raztrans.bg
Факс
Транспортни услуги в България - Разтранс

 

 

   Разтранс ЕООД предоставя сигурни и надеждни транспортни услуги и логистични операции на широк кръг клиенти от различни сфери на търговията и индустрията. Всеки ден се стараем да разбираме бизнеса на нашите клиенти по-добре и като резултат да предоставим правилната комбинация от хора, активи и идеи.
 Ние предлагаме набор от оборудване и услуги, които да отговорят на вашите сложни транспортни и логистични предизвикателства, като едновременно добавяме стойност, извличаме икономии от разходи и увеличаваме ефективността на всяка доставка.
 Независимо дали се касае за куриерска пратка или комплектен товар, ние ще се погрижим той да бъде натоварен и доставен навреме - толкова отговорно и толкова добре, колкото бихте го направили самите вие. И не се изненадвайте, ако не ни познаете - ние често сме "невидими" - когато носим вашата униформа, управляваме камион с вашето лого или извършваме операции под вашия бранд - вашият клиент няма да почувства разликата. Защото нашата мисия е да движим вашия бизнес напред.