Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Транспорт и транспортни услуги

Хладилен транспорт и превоз на храни Тони Транс 99 ЕООД
Тони Транс 99 ЕООД е създадена през 2004 г. и се занимава с транспорт и транспортни дейности - международен транспорт, товарни превози, превоз на хранителни продукти, хладилен транспорт. Тони Транс 99 ЕООД е лицензирана за автомобилен превоз на товари на територията на европейската икономическа общност. Разполага с разнообразен автопарк. Автомобили оборудвани с автокранове, падащи бордове, щендери и богата гама от специализиран хладилен транспорт за превоз на хранителни продукти. Хладилен транспорт, превоз на хранителни стоки Тони Транс 99 Хладилен транспорт Тони Транс 99 През последните го..
Шофьорски курсове Автошкола Волан ЕООД
Автошкола Волан ЕООД организира и провежда шофьорски курсове за водачи на МПС и е център за професионално обучение с 30 професии. В автошкола Волан ЕООД с Вас ще работят висококвалифицирани преподаватели с богат професионален опит. Дружеството е с утвърдени позиции по отношение на прецизността и качеството на услугите, които предлага. Автошкола Волан ЕООД е член на Асоциацията за квалификация на автомобилистите в България (АКАБ). Шофьорски курсове Автошкола Волан Шофьорски Курсове - започват всяка четна седмица (понеделник) с изключение на категория В+Е. Групите са от по 16 човека. АДР Курс..
Международен транспорт и Спедиция Спътник 96 ЕООД
Основната област в която Спътник 96 ЕООД оперира е международния транспорт, спедицията и логистиката. Транспортната фирма се развива с изключително бързи темпове в сферата на транспорта и транспортните услуги, като в момента дейността ни обхваща цяла Западна и Централна Европа. Изградили сме и поддържаме отлични бизнес отношения не само с водещи български и чуждестранни фирми. С оглед безпроблемна комуникация с нашите клиенти екипа ни говори английски, немски, италиански и руски език. Спътник 96 ЕООД притежава собствена гаражна площ, върху която са изградени: паркинг, автомивка, сервиз и бе..
Международни превози на товари - ДИЛЕМА СТИЛ ЕООД
ДИЛЕМА СТИЛ ЕООД е фирма със седалище град Плевен, основана през 2006 година. Специализира в международния превоз на товари и се развива динамично, благодарение на своя екип от професионалисти. Вашият товар ще бъде превозен до желаната локация бързо и безпроблемно, като фирмата поема отговорност за пратката от заявката до доставката й до крайната дестинация. ДИЛЕМА СТИЛ ЕООД предлага: ДИЛЕМА СТИЛ ЕООД групажни товари конвенционални товари превоз до всяка място в Европа международен транспорт до Гърция, Германия,Италия, Франция, Австрия и други изключително конкурентни цени фиксирани дати за..
Международен товарен транспорт - Теси - Ти ООД
Теси - Ти ООД се занимава с транспорт и транспортна дейност, като е специализирана в спедицията и международния товарен транспорт. Теси Ти ООД предлага следните видове транспорт: Международен транспорт и международни превози. Товарни превози в България и чужбина. Автомобилен транспорт и транспортни услуги с товарни автомобили ..
Контейнерен транспорт Оптимус Трейд ЕООД
Оптимус Трейд ЕООД предлага автомобилен и контейнерен транспорт, митническа обработка, складиране. Оптимус Трейд ЕООД е компания, работеща в областта на транспорта и логистиката. Международен и вътрешен автомобилен транспорт на цели и групажни товари Контейнерен транспорт Групажен контейнерен транспорт Митническа обработка на пратки във Варна и София Складиране, включително и под митнически контрол във Варна и София Оптимус Трейд ЕООД предлага автомобилен и контейнерен транспорт, митническа обработка, складиране Един от принципите във фирмата е да предложим не само транспортна услуга, а опт..
Транспортни услуги, Превози Ивайло Илиев БИ ЕООД
Транспортните услуги и превозите, извършвани от Ивайло Илиев БИ се предоставят на туристически агенции, институции, фондации, частни фирми и др. Транспортни услуги, Превози Ивайло Илиев БИ ЕООД Ивайло Илиев БИ предлага Случаен превоз, Специализиран превоз, Бонуси и отстъпки за редовни клиенти. Транспортни услуги, Превози Ивайло Илиев БИ ЕООД Луксозните ни превозни средства и квалифицирани шофьори ще Ви осигурят комфортно, приятно и безопасно пътуване. За да задоволим изискванията на всичките си клиенти ние предлагаме отлични транспортни услуги на конкурентни цени. Благодарение на богатия си..
Речен и сухоземен транспорт Спедекс Логистика ЕООД
Спедекс Логистика ЕООД се занимава основно с речен и сухоземен транспорт, но извършва и пълната гама услуги в областта на транспорта: Речен и сухоземен транспорт Спедекс Логистика ЕООД вътрешни и международни транспортни услуги товарни превози и спедиция (вкл. и пристанищна) ЖП транспорт корабно и митническо агентиране и представителство митнически надзор в Русе превози на извънгабаритни товари и тежки стоки транспортиране на насипни товари Транспортната компания от Русе е създадена през 2006 г. и оттогава до днес не спира да развива дейностите си, да повишава нивото на квалификация и опит ..
Международен транспорт ЕВРОКРИС ЕООД
ЕВРОКРИС ЕООД е спедиторска фирма. Занимаваме се с организиране транспортирането на товари на територията на България и в международно отношение. ЕВРОКРИС ЕООД е регистрирана през ноември 2006 г. и е приемник на дейността на ЕТ КРИС - Христинка Стоянова. На фирмата предстои и стандартизация по БДС EN ISO 9000:2001, което е допълнителна гаранция за качеството на предлаганите услуги. Какво би било добре да знаете за нас като фирма, осигуряваща транспортно-спедиторски услуги? Ние смятаме, че най-важно за вас е да знаете, че обслужваме както всички релации в България, така и всички релации в Ев..
Спедиция и транспорт на товари - Марви Бг ЕООД, Враца
Марви Бг ЕООД е фирма от Враца, която развива основна дейност в сферата на спедицията. Предлага транспортни услуги за цялата страна и разполага с опитен екип, който транспортира Вашите стоки надеждно и в срок. транспорт Марви Бг ЕООД предлага: Вътрешен превоз на стоки Международен превоз на товари Спедиционна дейност Сервизно обслужване на автомобили Фирмата за спедиция от Враца разполага с бордови автомобили, които преминават през редовни прегледи за изправност. Това гарантира, че стоките и товарите, ще бъдат превозвани сигурно в България и чужбина. ..