Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Транспорт и транспортни услуги

Международен транспорт и спедиция - Братя Сотеви ООД
Братя Сотеви ООД е фирма от Стара Загора, която от дълги години се занимава с международен транспорт, превоз на извънгабаритни товари и ремонтни дейности. Фирмата разполага с лиценз от Министерството на транспорта за вътрешен и международен транспорт и спедиция. Благодарение на опитния, отговорен екип, Братя Сотеви ООД е изградила репутация на надежден партньор, който изпълнява качествено и експедитивно поръчките на своите клиенти. Транспортни услуги Международен транспорт и спедиция Братя Сотеви Фирмата разполага със следните транспортни автомобили: Полуремаркета-хладилник Волво, МАН, Скан..
Хладилен транспорт от Декси9394 ООД
Декси9394 ООД е фирма от Пловдив, която съществува от 2012 година и извършва специализиран хладилен транспорт за България и чужбина. Фирмата разполага с автопарк и екип от служители с дългогодишен опит в своята професия, които се отнасят отговорно към поетите ангажименти и затова всички клиенти на фирмата могат да разчитат на навременно и качествено изпълнение на поръчките. Декси9394 ООД предлага: Хладилен транспорт в цялата страна Хладилен транспорт за Гърция и Румъния Превоз на температури от +20 до - 20 градуса Термографи Четири буса Камиони за товарен транспорт хладилен транспорт Фирма ..
Товарни превози ЕТ Малчев - Г. Малчев
ЕТ Малчев - Г. Малчев се занимава с товарни превози и транспорт на инертни и всякакви други насипни материали. Товароносимост 27 тона със самосвални гондоли. Транспорт на товари до 27 тона с бордово ремарке на палитезирани товари, метали, насипни и др. ЕТ Малчев - Г. Малчев предлага на клиентите си: Сигурен превоз на товари и стоки до множество дестинации. Висококвалифицирани шофьори и технически изправни машини в автопарка на ЕТ Малчев - Г. Малчев. Бързина, точност и добра цена, независимо от характера на пратката. Опит с превозването на различни товари. Висококачествени транспортно-логист..
Международна спедиция и транспорт - Скорпион Шипинг ООД
Скорпион Шипинг ООД е основана през 1992 година и успешно развива своята дейност в международната спедиция, логистиката и транспортните услуги. Фирмата разполага с модерен транспортно-спедиторски терминал: Скорпион Шипинг ООД разположен на площ от 17 000 кв.м.; има локация с бърз достъп до международен път Е 79 (Европа-Гърция) и Е 80 (Европа-Турция); включва три монолитни складови халета на 10 000 кв.м. с отопление, вентилация, охрана и пожароизвестяване; има специализирани складове за медицински изделия, опасни химични вещества, фармацевтични продукти с температурен режим, конфекция на зак..
Транспорт на опасни товари ПИ - 4 ООД
Фирма ПИ - 4 ООД е насочила дейността си към Транспорт на опасни товари Транспорт на опасни товари (ADR) Пълно логистично обслужване Транспорт на територията на страната Гарантира качествено обслужване ..
Международен транспорт и спедиция - Монограм М
Транспортна фирма Монограм М извършва международен транспорт и спедиция. Монограм М Основни дестинации са от и за Западна Европа и Великобритания. Компания осигурява всякакви видове застраховки за товари и услуги свързани с транспорта. Транспортната компания предлага специализиран транспорт - превоз на дрехи на закачалки, комплектни и групажни товари до 3500 килограма със СОЛО автомобили. Монограм М ЕООД предлага и консултации за всичко необходимо при транспорта, международния транспорт и спедицията - от натоварването до крайната точка на получаване. Монограм М Проследяване на товара на Мон..
Транспортни услуги, Хамалски услуги Джош Транспорт
Фирма Джош Транспорт предлага транспортни услуги и хамалски услуги – пренасяне на дома, офиса. Ние предлагаме международно преместване, международен транспорт, продажба на кашони, транспорт и транспортни услуги в България и Европейския съюз. Цялостен пренос и превоз на жилища, офиси, магазини, складове и други търговски обекти до всяка точка на София и страната, както и извън страната. Бърз и качествен монтаж / демонтаж на мебели и офис оборудване. Сигурно и компактно пакетиране с качествени материали. Предлагаме и опаковачни материали, които ще осигурят удобен и сигурен превоз на Вашите ве..
Пътнически и международни превози от Перла - ГП
Пътнически и международни превози Фирма Перла - ГП предлага широк спектър от услуги в областта на транспорта. Основна дейност на фирмата е автобусен превоз на пътници на територията на страната и чужбина. Разполагаме със собствен автопарк от луксозни лицензирани автомобили от 5 до 20 места. Перла-ГП ЕООД извършва туристически превоз, превоз на ученици, работници и други. транспорт стоки, транспорт транзитен, транспорт групиране, транспорт сухоземен, транспортни агенции, транспортни компании, пътнически превози, транспорт Англия, транспорт Австрия, транспорт Бенелюкс, транспорт Германия, тра..
Превоз на товари - СИ ТРАНС ЕООД, Пловдив
СИ ТРАНС ЕООД е фирма от град Пловдив, която разполага с широк избор от ремаркета, с които извършва превоз на различни товари – насипни, открити, извънгабаритни и други. Благодарение на качеството на своите услуги и коректността си, фирмата работи успешно с много свои клиенти, с които изгражда дълготрайни бизнес отношения. Услуги от СИ ТРАНС ЕООД: превоз на машини превоз на товари по ADR превозване на насипни товари превоз на извънгабаритни товари палетизирани стоки услуги с открити полуремаркета превозване на контейнери – от 20’ и от 40’ фута автопаркът на фирмата разполага с широка гама п..
Транспорт на горива БМ 2010 ЕООД
БМ 2010 ЕООД се занимава с транспорт на горива. Компанията е специализирана в превоза на автомобилни горива и смазочни материали. БМ 2010 се занимава и с търговия с автомобилни горива и смазочни материали. ..