Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Транспорт и транспортни услуги

Превоз на хора и пратки ET Николай Николов
ET Николай Николов развива дейност в сферта на транспорта и международния транспорт, в частност превоз на пътници и пратки Транспортна фирма ET Николай Николов специализира в извършването на пътнически транспорт Услуги в областта на пътническия транспорт, предлагани от транспортна фирма ET Николай Николов Превоз на хора и пратки ET Николай Николов Транспортна фирма ET Николай Николов извършва пътнически транспорт по транспортна линия България - Австрия - Германия - Белгия - Холандия и обратно Транспортна фирма ET Николай Николов специализира в извършването на транспорт на пратки. Транспортн..
Пътнически превози МЕТТРАНС - 2005 ЕООД
МЕТТРАНС - 2005 ЕООД е с предмет на дейност извършване на пътнически превози от 1994г., а от 2007г. разполагаме и с лиценз за извършване на международни превози. Организирани туристически пътувания Бизнес пътувания Превоз на товари Летищни трансфери от и до летище Специализирани пътувания съобразени с вашите нужди и изисквания Превоз на деца Отдаване под наем на автомобил/ джип с шофьор (при този вариант отпада услугата доставка на стоки) Пътнически превози МЕТТРАНС - 2005 ЕООД АВТОБУСИТЕ разполагат с климатик/ климатроник, двд, индивидуално осветление и въдуховод, мрежи за вестници, масичк..
Международен транспорт и автосервиз ТРАНС АУТО ЕООД
Транс Ауто ЕООД е компания, работеща в областта на транспорта и логистиката. Транс Ауто ЕООД извършва автосервизни услуги на тежко и леко товарни автомобили. Осъществява международни товарни сухопътни превози. Организиране и извършване на автомобилни превози в Русия и Украйна Автосервизни услуги на тежко и леко товарни автомобили. Един от принципите във транспортна фирма Транс Ауто е да предложим не само транспортна услуга, а оптимално логистично решение, гъвкавост и персонален подход към всеки отделен клиент. ..
Автомобилни превози Експресбус-Китен ООД
Експресбус-Китен ООД се занимава с автомобилни превози и трансфери на пътници. Създадена е през 2004 г. и е базирана в градовете Китен и Приморско. Притежава лиценз за международен автомобилен превоз на пътници №1084. Експресбус Китен ООД работи съвместно с лицензирани туроператорски фирми специализирани в обслужването на туристи от Русия и Европейския съюз. Автомобилни превози Експресбус-Китен Експресбус - Китен ООД Ви предлага: Трансфери от/ до аерогари, пристанища, хотели Трансфери и групови пътувания на детски групи Екскурзии по Българското черноморие Екскурзии във вътрешноста на страна..
Транспортни услуги и рециклиране - Еко Транс 1 БГ ЕООД
Еко Транс 1 БГ ЕООД се намира в град Плевен и се занимава с разнообразие от услуги - изнася дървен материал за и от Гърция, предлага рециклиране и международен транспорт. Ръководството на фирмата и квалифицираният ѝ екип успяват да развиват успешно Еко Транс 1 БГ ЕООД и да я превърнат в търсен, лоялен бизнес партньор. Фирмата Еко Транс 1 БГ ЕООД от Плевен предлага следните услуги: международен транспорт вътрешен транспорт разкомплектоване на излезли от употреба превозни средства и транспортирането им изнасяне на дърва за огрев за Гърция управление, транспортиране и рециклиране на отпадъци ..
Транспортно-спедиторска фирма Валекс Компания ООД
Валекс Компания ООД е транспортно-спедиторска фирма, която работи в областта на автомобилния транспорт, международния транспорт, спедицията и транспортните услуги от 1991 г. Транспортно-спедиторска фирма Валекс Компания Освен спедиторска дейност фирмата ни е и Главен застрахователен агент на ЗПАД Булстрад, като основно се занимаваме с транспортно застраховане. Основните направления в областта на международните транспортни услуги и товарни превози, по които работи фирмата са следните: Транспортни услуги и спедиция в Западна Европа: Италия, Германия, Франция, Белгия, Холандия, Испания, Англия..
Международен транспорт ЕТ Ан - Неждет Али
ЕТ Ан - Неждет Али се занимава с международен транспорт на територията на Европа. Транспортна фирма ЕТ Ан - Неждет Али извършва превози в рамките на страните от Европейския съюз. ..
Денонощна Пътна Помощ Васил Ников
Васил Ников извършва денонощна пътна помощ както в България, така и на територията на държавите от Европейския съюз. Пътна помощ - Васил Ников Услугата се предлага и в региона на магистрала Тракия (Ямбол - Сливен), както и градовете Елхово, Тополовград, Болярово и побластите около тях. Услугата Пътна помощ за аварирали и катастрофирали автомобили се извършва с лицензирани МПС. Фирмата репатрира повредени леки коли и превозни средства, които не са в състояние на де движат самостоятелно. Компанията непрекъснато инвестира в своето развитие, което е условие за високо качество и коректност. Логи..
Автосервиз, Автомагазин - Автокомплекс АВТО ЛУКС
Автокомплекс АВТО ЛУКС разполага с автосервиз, автомагазин и тенекеджийски цех и предлага автосервизни услуги, ремонти на автомобили, авточасти, масла и акскесоари. Автокомплекс Авто лукс предлага пълна гама автосервизно обслужване на всички видове автомобили. Фирмата се занимава и с транспорт и транспортни услуги. Автосервиз, Автомагазин - Автокомплекс АВТО ЛУКС Автосервизът в Автокомплекс АВТО ЛУКС предлага: диагностика и ремонт на бензинови и дизелови двигатели ремонт на ходова част ремонт на двигатели ремонт на трансмисия компютърна диагностика на леки и товарни автомобили Магазинът за ..
Превози с автобуси и микробуси - Минибусекспрес - Несебър
Минибусекспрес-Несебър предлага всякакъв вид превози на пътници с автобуси и микробуси. Фирмата разполага с екип от шофьори с богат професионален опит, които ще Ви осигурят комфортно и сигурно пътуване. Услуги от Минибусекспрес-Несебър: Превоз по линията Несебър-Варна през летния сезон Целогодишно транспортно обслужване по линията Слънчев бряг - Несебър - Бургас Сезонно обслужване на линия Несебър - Созопол Екскурзии по поръчка на клиента с автобуси и микробуси автобус С Минибусекспрес-Несебър можете да разчитате на качествено обслужване, надеждност и коректност. Добре дошли сте в нашия офи..