Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Транспорт и транспортни услуги

Третиране на отпадъци – ПИМ – ГР. ИСПЕРИХ ЕООД
„ПИМ – ГР. ИСПЕРИХ“ ЕООД е фирма със седалище град Исперих, която извършва дейност в областта на управлението на отпадъци – събира, транспортира и съхранява. ПИМ – ГР. ИСПЕРИХ предлага следните услуги: третиране на негодно за употреба електрическо оборудване излязло от употреба електронно оборудване третиране на метални отпадъци картонени и хартиени отпадъци третиране на излезли от употреба превозни средства обработка на черни и цветни метали третиране на пластмасови отпадъци транспортиране на отпадъци За повече информация – свържете се с фирмата на тел.: +359 83 316 222, +359 889 455 127. ..
Извозване на отпадъци, Услуги с машини - Ртранс
Ртранс предлага извозване на отпадъци и услуги с машини - контейнери с битови и строителни отпадъци в гр. София и региона, услуги с водоноска и метачна машина, изкопни работи, заравняване, строителни работи, събаряне на сгради, заравняване на терени, насипи. Почистване на септични ями Почистване на септични ями, канали и дворни тоалетни със специализиран камион. Почистване на септични ями Извозване на отпадъци, Услуги с машини - Ртранс Ртранс предлага и пътна помощ за автомобили и превозни средства. Транспортни услуги, изкопни и строителни работи Ртранс се занимава с транспортни услуги, изк..
Хладилен транспорт - БИЛКО ТРАНС, Своге
БИЛКО ТРАНС - Валентин Петров ЕТ е фирма, регистрирана в град Своге, чиято основна дейност е свързана с вътрешен и международен хладилен транспорт. Благодарение на опитния, отговорен екип и на модерното оборудване, с което разполага, Билко Транс предоставя на своите клиенти отлично обслужване. Хладилен транспорт - БИЛКО ТРАНС Фирмата за хладилен транспорт разполага с 42 хладилни автомобила и от 4 до 33 палето места. Билко Транс се занимава още с изкупуване и продажба на диворастящи билки и гъби. Намерете ни на адрес: гр. Своге, ул. “Райко Даскалов” №16 и на телефон: +359 887 25 15 70. ..
Спедиция и транспортни услуги - Петко Ангелов БГ
Вече 23 години фирма Петко Ангелов БГ гради успешно своята репутация на българския пазар като поддържа постоянно високо качество на предлаганите спедиционни и транспортни услуги. Петко Ангелов извършва дейността си в село Браниполе, Пловдив и гарантира за професионализма на своите служители и за това, че те ще изпълнят Вашата поръчка ефективно и в срок. транспортна фирма Петко Ангелов БГ Фирмата разполага със собствен автопарк с 320 товарни автомобила, авто-композиции за вътрешен и международен транспорт с марки Volvo, Schmitz, Mercedes, Iveco Петко Ангелов БГ има собствена гаражна площ от ..
С ГРУП 12 ЕООД – Димитровград
„С ГРУП 12“ ЕООД е фирма от град Димитровград, която транспортира отпадъци, събрани от цялата страна, до площадки, разположени на територията на РИОСВ-Хасково. Извършва и дейност по транспортиране на отпадъците от площадките от РИОСВ-Хасково до обекти в цялата страна. Услуги от „С ГРУП 12“ ЕООД: събиране на отпадъци – доставяне, сортиране на отпадъците и приготвянето им за транспортиране временно съхраняване на отпадъци – отпадъците се складират на площадките или се събират от там, като срокът е не по-дълъг от три години за последващо предаване за оползотворяване, или една година - за после..
Транспортни услуги ЦЕЗАР ЕООД
ЦЕЗАР ЕООД предлага транспортни услуги международен транспорт, товарен превоз и спедиция. Организиране и извършване на автомобилни превози в Русия и Украйна. Сервиз за автомобили. Автосервизни услуги на тежко и леко товарни автомобили. Нашата основна дейност е международен транспорт, товарен превоз и спедиция.По направления България, Русия, Украйна и Европа вече 18 години сме на пазара за транспортни услуги и свободни товари. Ние предлагаме ежеседмичен бърз и сигурен товарен превоз на ниски цени в едната или двете посоки на стоки и товари по всички основни европейски дестинации и транспортн..
Транспортни услуги от Канотранс ООД
Международни транспортни услуги Канотранс е транспортна фирма с основна дейност: Международен автомобилен транспорт в рамките на Европейския съюз. Спедиция в рамките на Европейския съюз. Международен транспорт със собствени автомобили. ..
Пътна помощ Добруджа
Пътна помощ Добруджа извършва услуги по оказване на помощ на аварирали автомобили и джипове. Пътна помощ Добруджа предлага Репатриране на аварирали превозни средства с камион - платформа до 5т. ..
Горива, бензин, дизел Петрол Комерс - БГ
Петрол Комерс - БГ ЕООД е създадена през 2004 г. с централен офис в град Троян и петролни бази в София и Свищов, основатели са Борис Андреев Папазов и Лазар Дончев Петров. Горива от Петрол Комерс - БГ ЕООД Автомобилен бензин А-95Н Евро5 - Бензин А-95 отговарящ на изискванията за качеството на горвата. Газьол ПКЦ - Висококачествен газьол за промишлени и комунални цели. Горивото отговоря на всички изисквания и наредби за качеството на течните горива. Котелно гориво - Котелно гориво, съобразено със всички изисквания и наредби за контрол на качеството на течните горива. Дизелово моторно гориво ..
Транспортни и спедиторски услуги Еврологистика
Транспортна фирма Еврологистика е с предмет на дейност транспорт, транспортни услуги и спедиторски услуги (спедиция). Дружеството предлага организиране и превоз на различни по тонаж и обем товари. ..