Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Транспорт и транспортни услуги

Международна спедиция - ДЕЛАМОД БЪЛГАРИЯ
     ДЕЛАМОД БЪЛГАРИЯ е фирма за международна спедиция (комплектни и групажни товари).  Основана през 2004 г., фирмата бързо се превърна в опитен и надежден доставчик на международни спедиторски услуги, като предлага на клиентите си транспортни решения по суша, въздух и море.  Ние от ДЕЛАМОД БЪЛГАРИЯ извършваме редовни и директни групажни услуги, частични и комплектни товари от и за Западна Европа. Ангажирани сме да отговорим на изискванията на нашите клиенти като им предоставяме цялостни транспортно-логистични решения, които добавят сто..
Насипване изкопни услуги и транспорт - Ваткар ЕООД
  Насипване, изкопни услуги и транспорт - ВАТКАР ЕООД:     »През 1990 г. е регистрирано ЕТ "Владимир Тодоров" – град Сливница с основен предмет на дейност "транспорт и дистрибуция на инертни материали" »ЕТ е преобразувано през 2005 г. във "ВАТ-КАР" ЕООД, като фирмата е разширила дейнотта си и параметрите на предлаганите услуги »Представляващ дружеството е Владимир Тодоров. Основното седалище на фирмата се намира в град Сливница на улица "Неделище" 46 »До момента фирмата има изграден имидж и партньортство с множество клиенти в бранша на ..
Транспорт и спедиция - Транспортна компания БАН-ТИР ООД
  Транспортна компания БАН-ТИР ООД е с основна дейност транспорт и спедиция - вътрешен транспорт, международен транспорт и спедиторски услуги, товарен транспорт, логистика, товарни превози и друуги транспортни услуги. В сферата на международния транспорт Транспортна компания БАН-ТИР ООД предлага следните услуги: спедиция и транспорт - комплектни и групажни товари до различни дестинации в рамките на Европа и България. 24 часово проследяване на движението на пратките навременна и адекватна информаци..
Чартърни полети в България и чужбина Air Lubo
  Air Lubo (ALK JSC) предлага чартърни полети в България и чужбина на корпоративни клиенти. Air Lubo е лицензиран авиопревозвач с всички необходими сертификати: Притежава лиценз за въздушен превозвач №BG 1008-13 от 25.01.2013 Air Lubo (ALK АД) отговаря на високите стандарти на бизнеса в областта на самолетния транспорт на пътници. Air Lubo предлага комфорт, висока скорост и безопасни полети с два типа самолети за чартърни полети. Самолети за чартърни полети Air Lubo Air Lubo разполага с два самолета за чартърни ..
Добреви Спед ООД – Спедиция и транспортни услуги, Ямбол
  Основната дейност на Добреви Спед ООД е свързана с вътрешен и международен транспорт на товари и спедиция в областта на автомобилния транспорт. Фирмата от Ямбол ще Ви предложи не само качествено и експедитивно изпълнение на Вашите поръчки, но ще го направи и на изключително конкурентни цени.   Услуги от Добреви Спед ООД: Транспорт на товари в България и чужбина – фирмата приема поръчки за превоз на стоки и товари, независимо от техните размери, като гарантира..
Транспорт и спедиция Карго Стайл ЕООД
  Карго Стайл е основана през 2011 г. с основен предмет на дейност транспорт и спедиция. Фирмата предлага богат избор от комбинации на услуги и решения по отношение на транспорта и спедицията на вашите пратки от и за страните от Европейския съюз. Независимо дали разполагате с товар за износ, внос или транзит, или просто се нуждаете от оферта или консултация, нашите служители ще ви предложат точното транспортно обслужване, от което се нуждаете. Индивидуалният подход към всеки клиент е приоритет за нас. Комплексната транспортна услуга, която предлагаме съ..
Комплектни и групажни превози Никер Транспорт ООД
  Никер Транспорт ООД предлага комплектни и групажни превози на всички видове товари, включително и ADR. Транспортната фирма е базирана във Варна, но извършва услугите си на територията на България и по света. Фирмата превозва още: извънгабаритни товари, проектни товари, лични вещи. Дестинациите, които обслужва във връзка с предлаганите транспортните услуги са: Европейският съюз и Европа Балканските държави и Турция Дестинациите от Близкия Изток ..
Транспортна фирма ДЛВ-СИ ООД
  Транспортна фирма ДЛВ-СИ ООД извършва следните дейности - товарни превози, услуги със строителна механизация, производство на всякакви видове инертни материали за бетонови и асфалтови смеси, производство на бетонови смеси, транспорт на извънгабаритни товари, строителство на промишлени, граждански и общински сгради, пътно строителство. Вътрешен Транспорт Наред с международните превози фирма ДЛВ-СИ ООД има издадена лицензия за обществен превоз на товари и работи на пълни обороти и на още един фронт от първостепенно значение - превоз на всякакъв ви..
Николи - Ирен Груп - комплектни и групажни пратки
  Николи - Ирен Груп е транспортна компания, специализирана основно в превоза на комплектни и групажни пратки.   Фирмата е позиционирана в град София, но извършва транспортни и спедиторски услуги на територията на цяла България, Европа и по света. Собственият автопарк и наложените системи за комуникация позволяват на клиентите своевременно да следят движението на своите стоки. Международен транспорт Международните превози, осъществявани от Ни..
Логис Транс ЕООД – Транспортни и спедиторски услуги
  Основната дейност на Логис Транс ЕООД е извършването на транспортни и спедиторски услуги. Компанията е създадена през далечната 1994 г., като днес има офиси и представителства в множество държави, сред които Русия, България, Финландия и Турция. Фирмата извършва автомобилни превози на различни по обем и тежест товари. Освен със собствени транспортни средства, Logis Trans разполага и със свои складови помещения и сервизни бази. Шофьорите, които извършват товарните превози за компанията, имат дъл..