Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Транспорт и транспортни услуги

Международен транспорт и спедиция Мицов ЕООД
  Транспортна фирма Мицов ЕООД се занимава с международен транспорт и спедиция, транспортни услуги, търговия и консултански услуги. Компанията за международен транспорт и спедиция е създадена през 1995 г. Седалището на компанията е в гр. Русе с адрес ул. Николаевска 24. Мицов ЕООД - спедиторът на успяващите в областта на транспорта и логистиката! Работейки с голям брой автомобилни превозвачи от България, Украйна, Беларус и Русия Мицов ЕООД е в състояние да осигурява: навремен..
Транспорт в България и чужбина - Форум Транс ООД
  Форум Транс ООД се занимава с транспорт и транспортни услуги на територията на България и в чужбина. Превозва пълна гама товари, като дейността му е съсредоточена в транспортирането на земеделска продукция, насипни товари, строителни и кариерни материали. За целта транспортната фирма разполага с обновен, модерен автопарк с бордови и самосвални автомобили, фадроми и др. Услуги от транспортна фирма Форум Транс ООД Насипни товари - Форум Транс ООД, предлага на св..
Транспортни услуги по море и суша Фламинго Груп
  Фламинго Груп обединява няколко отделни компании, предлагащи продукти и услуги в различни сектори. Групата е посветена на усилията си да предоставя цялостни решения в сферата на транспортните услуги по море и суша чрез ненадминато обслужване, подкрепено от над 15 години опит. Началото бе поставено от фирма Фламинго ООД, която е създадена през 1996 година с основно направление в сферата на транспортните услуги по море и суша и с основни дейсности: карго/ корабен брокер, корабно агентиране и митническо представителство и спедиция. През 2007 год..
Денонощна пътна помощ Добрич ГАЛЕН ГИ ЕООД
Дружеството за денонощна пътна помощ разполага с необходимата за целта техника и оборудване, което я прави конкурентана на пазара. ГАЛЕН ГИ Добрич извършва денонощна пътна помощ през цялата година. Дружеството е лицензирано за извършване на денонощна пътна помощ. Издава фактури за предлаганите услуги - транспортиране на аварирали автомобили, репатриране на превозни средства. - Автоплатформа за извършване на денонощна пътна помощ в Добрич. - 5 тонен камион за пътна помощ. - Микробус 8+1 за извършване на денонощна пътна помощ в Добрич. - Джип 4х4 за ..
Денонощна Пътна помощ Road Help
    Денонощна пътна помощ Road Help е на Ваше разположение 24 часа в денонощието и предлага репатриране на МПС в България и чужбина. Репатриране се налага на всеки шофьор. За това ние сме на Вашите услуги. Можете да разчитате на нас по всяко време за съвети или репатрак.         Транспортни услуги от Денонощна пътна помощ Road Help Репатриране на техника в България - превоз на строителна и друга техника Репатриране ..
БЕКА Пътна помощ
Български бизнес каталог БЕКА предлага пътна помощ, денонощна пътна помощ и следните услуги на своите клиенти за всички видове леки, лекотоварни, тежкотоварни автомобили и автобуси за цяла България и цяла Европа:   Пътна помощ, репатриране и превоз на Леки, Лекотоварни, Тежкотоварни автомобили, Автобуси, Микробуси, Ванове и Джипове. Пътна помощ, репатриране и превоз на Строителна и Селскостопанска техника, багери, фадроми, трактори, мотокари и електрокари и друга техника. Изваждане, пътна помо..
Денонощна пътна помощ Иван Калеин в България и чужбина
Български бизнес каталог Денонощна пътна помощ Иван Калеин в София, България и чужбина: Превоз и репатриране на леки и лекотоварни автомобили, мотокари, строителна и земеделска техника Транспорт от и до всяка точка в София, България и чужбина Превоз на автомобили до 1,8 т. за района на град София Превоз на автомобили до 1,8 т. от / до всяка точка на България Превоз на джипове и други МПС от 1,8 т. до 2,5 т. за района на град София Превоз на други МПС от 1,8 т. до 5 т. от / до всяка точка на България Превоз на мотокари, строителна и земеделска техника за района на град София ДО 6,0 т. ..
Плевен експрес
  Плевен Експрес ЕООД е транспортна фирма с основна дейност на фирмата е автобусен транспорт на пътници на територията на България и в чужбина.     ·         Случаен превоз ·         Индивидуални пътувания в България ·         Организирани туристически пътувания в страната и чужбина ·         Трансфери в страната и извън нея ·    ..