Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Балнеолечение

Балнеолечение, физиотерапия, хидротерапия в Сандански
"Специализирани болници за рехабилитация-Национален комплекс” ЕАД ("СБР-НК" ЕАД) е лидер във физикалната и рехабилитационна медицина, използващ утвърдени медицински стандарти в съчетание с природни ресурси. Дружеството е без аналог в системата на здравеопазването в Република България, в състава на което влизат 13 специализирани болници за рехабилитация, разположени на територията на цялата страна в утвърдени балнеолечебни курорти. "СБР-НК" ЕАД предлага богата гама от физиотерапевтични и рехабилитационни методи в своите специализирани болници. Използват се природни и лечебни фактор..
Хотелски комплекс спа център и ресторант в Огняново
Един 200 годишен чинар посреща гостите на хотел "Делта", а ги изпраща ромонът на реката и уханието на родопски билки..... И в този момент всеки си обещава, че ще дойде тук отново! Комплексът е далеч от шума и напрежението, присъщи на големия град. Идвайки тук, Вие си осигурявате прекрасни моменти за отдих и релакс. Подарете си мигове само за Вас, защото го заслужавате. Хотелски комплекс Делта разполага и със спа център където имате възможност да ревитализирате, да се заредите с енергия, да дадете простор на духа и мислите си !!! В букв..
Почивка в Стрелча - хотел-ресторант Средна гора
Едно наистина прекрасно местенце за почивка е приятният Хотел-ресторант Средна гора. Той се простира на територията на китното ни градче Стрелча, разполагащо се между прелестните ни градове Копривщица и Панагюрище. Градчето е прочуто и с множеството си минерални извори, както и с прекрасния си чист въздух. Тук ще прекарате наистина прекрасна ваканция! В хотел - ресторант "Средна гора" можете да се насладите насладите на незабравими летни вечери сред природата в нашата приказна лятна градина. При нас се приготвят едни от най-добрите традиционни..
Верига хотели и еко-къщи „Шарлопов Хотелс”
     Веригата хотели и еко-къщи „Шарлопов Хотелс” е единствената в България, която предлага на партньорите и клиентите си възможността да организират културно-историческа обиколка на страната в комбинация със ски туризъм, здравен и СПА туризъм, конферентен туризъм, еко и селски туризъм, като ползват хотелски бази, апартаментни комплекси и еко-къщи.  Предимството за госта е, че „Шарлопов Хотелс” гарантира висок стандарт на качеството на туристическите услуги, предоставяни от всеки един хотел от веригата, на конкурентни цени.   ..
Вила Диамант - Шипковски минерални бани
Вила Диамант се намира в с. Шипково, до Шипковските минерални бани (20км. от Троян, 20 км от Рибарица) Условия за настаняване във Вила Диамант Вила Диамант е 4-етажна модерна, нова сграда с всички удобства за съвремения човек. Условия за настаняване във Вила Диамант: всяка стая е с телевизор, хладилник, самостоятелен санитарен възел, тераса. Удобно място за паркиране, детска площадка, барбекю, сателитна телевизия, велосипеди под наем, столова (самостоятелно хранене). Идеално място за туризъм почивка сред природата. Културен..
Парк Хотел Дряново
  Парк Хотел Дряново запленява своите гости с чудесната си атмосфера. Топлото излъчване на просторното фоайе с неповторимите снимки на Дряново от старо време и сърдечното посрещане ще предразположат всеки посетител, както никъде другаде. С високия стандарт на предлаганите услуги и настаняване, както и с безупречното си обслужване, Парк Хотел Дряново се е утвърдил като предпочитан хотел както за отдих, така и за организиране на бизнес събития. Настаняване - Парк Хотел Дряново разполага с общо 64 двойни стаи и осем апартамента, в които могат да се настанят общ..
Балнеолечение - Рехабилитационна база на ССБ Шипково
  Акценти: Балнеолечение Пълен или полупансион Кабелна телевизия Ресторант Екскурзии Безжичен интернет Условия за хора с увреждания Рехабилитационна база на ССБ Шипково е разположена в централната част на курорта на десния бряг на река Шипковска в непосредствена близост до чешмите с различните видове минерални води и предлага балнеолечение. През 2006 и 2007 г. почивната база беше ремонтирана. Това завиши качеството на предлаганите услуг..
Балнеолечение Балнеокомплекс Медика - Наречен
  Балнеокомплекс Медика - Наречен предлага на своите гости балнеолечение и настаняване в балнеохотел, разположен в едно от най-красивите кътчета на Родопите. Медицински център Медика Експерт към балнеохотел Медика-Наречен работи с водещи специалисти в областта на физиотерапията и умело съчетава лечебните свойства на минералните води и природата със съвременните постижения на медицината. Балнеокомплекс Медика - Наречен разполага с 42 модерно обзаведени стаи, от които 3 апартамента, 27 двойни стаи и 12 двойни стаи тип спалня. Балнеокомплексът предлага и допъл..
Рехабилитация и лечение Болница Св. Богородица, Нареченски бани
  Болница Света Богородица, Нареченски бани предлага рехабилитация, лечение и профилактика на стреса, неврологичните заболявания, сърдечно-съдовите заболявания и диабет. МБДПЛР Св. Богородица, Нареченски Бани е многопрофилна болница и балнеосанаториум, работеща по договор с НЗОК и по рехабилитационната програма на НОИ. Диагностика, изследвания и лечения на: стрес, дистрес, тревожни, депресивни, конверзионни и панически разстройства. Лечение на захарен диабет и усложненията му. Лечение и профилактика на всички форми на хи..