Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Верига хотели и еко-къщи „Шарлопов Хотелс”

Град гр. София
Адрес ул. “Твърдишки проход” № 15, гр. София
Телефон + 359 2 9427 140, 141
E-Mail office@sharlopov.eu
Website www.sharlopov.eu
Факс + 359 2 958 28 43
Верига хотели и еко-къщи „Шарлопов Хотелс”

 

 

 Веригата хотели и еко-къщи „Шарлопов Хотелс” е единствената в България, която предлага на партньорите и клиентите си възможността да организират културно-историческа обиколка на страната в комбинация със ски туризъм, здравен и СПА туризъм, конферентен туризъм, еко и селски туризъм, като ползват хотелски бази, апартаментни комплекси и еко-къщи.
 Предимството за госта е, че „Шарлопов Хотелс” гарантира висок стандарт на качеството на туристическите услуги, предоставяни от всеки един хотел от веригата, на конкурентни цени.

 

Шарлопов хотелс

 

Парк хотел „Пирин”:

 

 

 Елегантният петзвезден Парк хотел „Пирин” е разположен върху западните склонове на Пирин планина, край устието на живописната река Санданска Бистрица, до прохладния парк на балнео и климатичен курорт Сандански.
 Парк хотел „Пирин”, част от верига „Шарлопов хотелс”, е сбъдната мечта за всеки, който иска да се зареди от ярката красота на неговите градини, лековитата минерална вода и великолепните гледки и да се почувства като в своя уютен и слънчев дом, далеч от дома.
 Наред с отличните си условия за балнео и климатолечение, СПА и уелнес ваканция, отмора сред природата, еко, планински и ловен туризъм, познавателни и културно-исторически турове, и благодарение на високия професионализъм, добрата си конферентна база, първокласна кухня и възможности за развлечения, петзвездният Парк хотел „Пирин” е особено популярно място и за провеждане на успешни бизнес мероприятия, срещи на високо равнище, тиймбилдинги и запомнящи се семейни тържества.

Шарлопов хотелс

"ПАЛМЕНВАЛД":

 

 

 Историческият хотел „Палменвалд“ – един от символите на Фройденщат – е построен през 1895 г. като "лечебен дом" (Kurhaus) от уважавания предприемач и социален реформатор Паул Лехлер от Щутгарт. Романтичният Югендстил и лечебният климат на Фройденщат го превръщат в предпочитано място за почивка. Далновидният собственик оползотворява максимално потенциала на сградата – освен като „лечебен дом” и хотел, тя функционира и като пансион за благородни девици.
 През Първата и Втората световни войни сградата е използвана като военен лазарет. Уникалните войнишки рисунки с черна боя по стените на подземните хотелски помещения са защитен паметник на културата, който няма аналог в региона.
 През 60-те години на ХХ век се извършва голяма реконструкция на "Палменвалд" в съответствие с модерните за времето си форми на балнеотуризъм и хотелът печели популярност в цяла Германия. Четвърт век по-късно, съдбата му се преобръща.
 След фалита на тогавашния собственик през деветдесетте, хотелът сякаш заспива в очакване на ново бъдеще. То идва в лицето на Стефан Шарлопов – хотелиер и дългогодишен инвеститор в балнео- и СПА туризма. Потенциалът на старинната сграда, романтичната й история и архитектура, в съчетание с великолепните природни дадености на района разпалват ентусиазма му. Да запазва стойностните наследства, вплитайки в тях новото и модерното до получаване на новата сплав на свое собствено творение – това е стихията на бъдещия собственик и запазена марка на неговата компания.

Шарлопов хотелс

SPA хотел “Девин”:

 

 

 Четиризвездният SPA хотел “Девин” e част от българската верига „Шарлопов Хотелс”. Разположен е в сърцето на природния феномен – планински масив Родопи, на 710 метра надморска височина, в центъра на град Девин. SPA хотел “Девин” е идеално място, където можете да се отпуснете и да се отдадете на отдих и културни развлечения, да проведете Вашата бизнес среща, семинар или фирмено тържество. СПА Центърът съчетава уникалните терапевтични свойства на минералната вода и последните достижения на медицината, като предлага отлична атмосфера за активна почивка и възстановяване на духа и тялото.

Шарлопов хотелс

Гранд хотел „Янтра” :

 

 

 Четиризвездният гранд хотел „Янтра” във Велико Търново – културната столица на Балканите – е част от българската верига „Шарлопов хотелс”. Сградата на хотела е паметник на културата и е с уникално разположение – в сърцето на стария Търновград, под Самоводска чаршия, с панорамна гледка към Великотърновския университет, архитектурния резерват Арбанаси, крепостта Царевец и историческия хълм Трапезица, опасани от живописните извивки на река Янтра. Веднъж в годината покрай хотела минава легендарният влак Ориент Експрес.
 Гранд хотел „Янтра” работи целогодишно и предлага отлични възможности за отдих, познавателни и културно-исторически турове, бизнес срещи, семинари и тиймбилдинги, фирмени и семейни тържества.
 Култура, красота и СПА – Всичко това можете да намерите в Гранд хотел „Янтра” – Вашият дом далеч от дома.
 Капацитет: 33 стаи с по 2 легла, 22 стаи със спални, 6 чисто единични стаи, 4 малки апартамента, 5 ВИП апартамента и 1 Президентски апартамент.
 Предимства на гранд хотел „Янтра”:
-единствен по рода си панорамен ресторант „Янтра” с гледка към крепостта Царевец и уникалния аудио-визуален спектакъл „Звук и светлина”, и с богата музикална програма виенска сладкарница с изкусителни сладкиши от собствено сладкарско ателие
-уютен СПА и уелнес център предлагащ разнообразни релаксиращи терапии и процедури за лице и тяло с висококачествена козметика
-отлично обслужване.

Шарлопов хотелс

Гранд хотел “Мургавец” :

 

 

 Четиризвездният Гранд хотел “Мургавец” e част от българската верига „Шарлопов Хотелс”. Разположен е в центъра на слънчевия курорт Пампорово. Хотелът работи целогодишно и предлага отлични възможности за отдих, спорт, туризъм, провеждане на бизнес срещи, семинари и фирмени тържества.

Шарлопов хотелс

“Шарлопова къща”,„Парлапановата къща”
,“Джелепова къща” и “Тачева къща” :

 

 

 Ако търсите почивка и спокойствие, ако искате да усетите атмосферата на българската къща, отбийте се при нас – ще Ви посрещнем като скъпи гости с блага дума и студена ракия на софра в старата селска къща, в уютната обстановка на автентичния български дом.
 Сред красотата на Балкана, в архитектурно-историческия резерват село Боженци, само на 13 км. от Габрово се намира луксозната къща-хотел “Шарлоповата къща” **** .
Къщата предлага настаняване на максимум 8 човека.
 Почивка и спокойствие можете да намерите и в „Парлапановата къща” ***. Къщата предлага 15 редовни легла и 2 допълнителни легла, разположени в 3 двойни стаи и 3 апартамента. Отопление – парно.
На 10 метра от “Парлапанова къща” е разположена “Джелепова къща”. Къщата е със запазен автентичен вид и прекрасен двор.
 “Тачева къща-резиденция” е разположена само на 20 метра от “Парлапанова къща”. Къщата предлага настаняване на максимум 4+2 човека.