Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Семеен хотел в Созопол - Семеен хотел Лилия

Град Созопол
Адрес гр. Созопол, ул.Крайбрежна 1
Телефон 0550/ 2 31 51; 0889 57 72 55- Валя Гюмова
E-Mail walentina68@gmail.com
Website semeenhotelliliq
Факс
Семеен хотел в Созопол - Семеен хотел Лилия

Семеен хотел „Лилия” е идеалното място за отдих в старинната част на Созопол.

Хотелът се намира на минута-две от центъра на града. Близо до хотела се разполагат пристанището и автогарата, а най-хубавото е, че чудесният плаж също е на няколко минути път.
Гостите на хотела ще могат да се насладят и на множеството приветливи заведения и ресторанти, намиращи се наоколо, които с радост ще предложат своето богато меню.

В хотела се предлагат девет на брой отлично обзаведени стаи, разполагащи се по трите етажа на постройката. Четири сред тях представляват двойни помещения, които са подходящи и за по трима души, благодарение на разтегателните дивани.
Налични са и още три двойни помещения на третия етаж, които се обслужват от общ санитарен възел. Две са по-големите помещения, предлагащи място за четирима, до петима души. Едно от тези предложения осигурява и кухненски бокс.
Всички стаи в хотела предлагат кабелна телевизия и хладилници. На всеки етаж в хотела ще откриете дъска и ютия за гладене. В хотела има и WI-FI интернет. Всяка стая е с климатик.
Пред хотела ще откриете място, където могат да бъдат паркирани три автомобила. Ако желаете, можете да оставите колата си на платения паркинг в близост.