Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Туристическа фирма Ми999

Град България - Варна
Адрес Варна
Телефон +359 52 600 715; +359 52 613 686;
E-Mail E-mail: office@m999bg.com
Website http://www.m999bg.com/
Факс +359 892 47 05 28
Туристическа фирма Ми999

Туристическа фирма Ми999 съществува от 1992год. Притежава държавен лиценз за Туроператор и Туристически агент с № 00787. Седалището й е в гр.Варна, а в курортните градове Обзор и Сандански работят нейни представителни офиси.

Туристическа фирма Ми999

Туристическа фирма Ми999 предлага:

  • Разнообразни програми и пакети, подходящи както за индивидуални, така и за организирани групи туристи с идеята да осъществим и най-нестандартните желания за почивки, екскурзии и бизнес пътувания в България
  • Настаняване в хотели от ново поколение 3* до 5* и достойните им конкуренти – семейни хотели и частни квартири, които гарантират уют, спокойствие, домашна кухня и най-важното – достъпни цени.
  • Ски и сноуборд екскурзии - Ако вие сте любител на сноуборда, ще ви предложим Пампорово. Ако искате да съчетаете ски-почивката с шумни вечерни забавления, то за вас е Банско. За любители на екстремни ски са пистите в Боровец. А за тези, които предпочитат селски туризъм и разходки из планината, ние ще предложим хотели и семейни къщи в Троян, Трявна, Боженци, Елена.
  • Почивка на море - Златни Пясъци и Слънчев бряг са най- модерните ни черноморски курорти, където има от всичко и по много. А на избралите икономичен вариант за почивка на море ще предложим семейни хотели и частни квартири в курортните градове Обзор и Балчик.
  • Почивка в СПА курорти - Сандански е идеалното място за релакс и СПА процедури през цялата година.
  • Бизнес пътувания - Ако сте решили да организирате бизнес пътуване, тийм-билдинг или тържество - не се колебайте – звънете ни.

Туристическа фирма Ми999

Туристическа фирма Ми999 може да ви бъде полезна и с консултации, или да си сътрудничим в разработване и изпълнение на проекти в областта на туризма.