Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Хотел Костел - почивка в Еленския Балкан

Град България - Костел
Адрес с. Костел, Велико Търново
Телефон Телефон: +359 878 132 110
E-Mail hotelkostel@abv.bg
Website
Факс
Хотел Костел - почивка в Еленския Балкан

Хотел “Костел” е разположен в село Костел, на 15 км от гр. Елена, сред живописната природа на Еленския Балкан.
Спокойствието на природата, чистият въздух и гостоприемството на домакините от хотела, предразполагат гостите и правят ваканцията им незабравима.
Хотел “Костел” разполага с девет двойни стаи, два мезонета и президентски апартамент, обзаведени според всички изисквания за един приятен и уютен престой - снабдени са с хладилник, телевизор, самостоятелен санитарен възел и тераса, разкриваща прелестите на Балкана.

През целия си престой в хотела можете да използвате безплатно всички уреди във фитнеса - велоергометър, гладиатор, крос-симулатор, тежести, тенис маса. След тренировка можете да релаксирате в сауната, за да се почувствате в тонус.
В басейна на хотел “Костел” можете да се насладите на прохлада в летните месеци, а децата ще са на сигурно място и под постоянно наблюдение

В механата на хотела можете да се насладите на традиционен уют и да се докоснете до традиционни български ястия от националната кухня и отбрана селекция от качествени вина и ракии.
Само тук можете да опитате характерните за Еленския край гозби, майсторски приготвените по традиционни рецепти - “Сач Костел”, Специалитетът на майстора, Салата “Костел”, Пъстърва по Костелски”.