Промоции от Supersait.bg
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Туризъм, Хотели

Апарт-хотел Айсберг - Луксозен хотелски комплекс в Боровец
  Луксозният хотелски комплекс Айсберг е новата перла в планинския курорт Боровец. В непосредствена близост до кабинковия лифт и единствената черква в Боровец, хотелски комплекс “ICEBERG” е отворен за своите гости в самия център на ски-курорта. “ICEBERG” е първокласен комплекс от луксозни апартаменти, съчетал невероятната комбинация от прекрасно местоположение, съвременен дизайн, луксозно и качествено изпълнение, обзавеждане и най-вече - панорама, която разкрива невероятна гледка на 360 градуса. Хотел Айсберг се помещава в осем етажна..
Луксозни хотели в София - хотел Montecito, три звезди
  Ако търсите настаняване в луксозни хотели в София - хотел Montecito е правилният избор! Изящен и уютен реновираният хотел Montecito, три звезди (бившия хотел Горублянско ханче) ще Ви изненада с елегантен стил и луксозен интериор. Хотелските стаи за настаняване в на тризвездния луксозен хотел в София имат неповторим дизайн, оборудвани с телефон; климатик, сейф, кабелна телевизия и самостоятелен санитарен възел. Закуска на бюфет и a la carte, Ресторант-градина Монтесито предлага незабравими кулинарни преживявания с изкл..
Банско хотел механа Мацурев хан
  Банско хотел механа Мацурев хан е построен през есента на 2006г. Нашият комплекс се състои от две отделни къщи за настаняване, едната от които е реновиран паметник на културата. Комплексът е умело и сполучливо съчетание мeжду автентичния дух и традиции на старо Банско и съвременни интериорни решения. Главен приоритет за нас е да предоставим на гостите ни една незабравима почивка. Къщата за гости печели и 1-во място за къща на годината. Хотелски Комплекс Мацурев хан е разположен в подножието на Пирин планина и в сърцето на град Банско. Намира се над църквата Св.Тр..
Туристическа агенция Дафи
  Туристическа агенция, утвърдила се на българския и международния пазари, благодарение на високия си професионализъм и лоялност към своите партньори и индивидуални клиенти. Приоритет на фирмата е максималното удовлетворяване на всеки потенциален и реален клиент. На своите клиенти Туристическа агенция Дафи предлага: Настаняване в къмпинги, квартири, хотели, ваканционни селища, индивидуални и групови пътувания, почивки и екскурзии в страната и чужбина. Ученически лагери. Екскурзоводски услуги. Транспортни услуги..
Туристическа компания ЕЛЕКТРА ТРАВЕЛ СЪРВИС ООД
ЕЛЕКТРА ТРАВЕЛ СЪРВИС ООД е регистрирана през 2011 г. като Туроператор и Туристически агент и притежава Лиценз за туристическа дейност № РК-01-6813 /05.08.2011г. Електра Травел Сървис е наследник с нова визия и нова бизнес стратегия в туризма на Електра Турс ООД. В самото си начало фирмата се специализира в предлагането на бутикови туристически продукти и услуги основно за и от Испания, Италия, Португалия и Северна Африка. Хотелски резервациии, организиране на индивидуални почивки и екскурзии през всички сезони и във всяко кътче на България. Екскурзии и почивки в стра..
Консултантска дейност ЕТ Персонал Консулт – Ганчо Попов
ЕТ Персонал Консулт – Ганчо Попов е основана през 1991г. с основна дейност диагностика и управление на човешките ресурси, квалификационно-консултантска, проектантска и издателска дейност. Предлагаме ви помощ при разработване и кандидатстване за обществени поръчки. Ние можем да ви помогнем при доказване на опит и обороти. Разполагаме с експерти, туроператорски лиценз, учебно-технически средства, транспорт и обслужване при провеждане на информационни кампании, събития, обучения и др. ЕТ Персонал Консулт – Ганчо Попов има дългогодишен опит в организирането и пров..
Туристическа фирма Ми999
Туристическа фирма Ми999 съществува от 1992год. Притежава държавен лиценз за Туроператор и Туристически агент с № 00787. Седалището й е в гр.Варна, а в курортните градове Обзор и Сандански работят нейни представителни офиси. Туристическа фирма Ми999 предлага: Разнообразни програми и пакети, подходящи както за индивидуални, така и за организирани групи туристи с идеята да осъществим и най-нестандартните желания за почивки, екскурзии и бизнес пътувания в България Настаняване в хотели от ново поколение 3* до 5* и достойните им конкуренти – семейни хотели и ч..
Мотокараванен туризъм - Туроператор Зоти Холидейз
Туроператор Зоти Холидейз отдава под наем каравани за мотокараванен туризъм от марките Адрия – Мобил, Словения. Моделите на туристическите превозни средства се обновяват непрекъснато спрямо търсенето на пазара за туристически услуги, като интериорните и екстериорните решения следват най-съвременните тенденции. Наемете моторкаравана от Зоти ООД и си подарете екскурзии, изпълнени с чувство на истинска свобода! Условия в кемперите на Зоти ООД Двойните легла са фиксирани, притежават матраци с пружини, което е предпо..
Пътнически транспорт Загора Транс – ДД ООД
Загора Транс - ДД ООД предлага пътнически транспорт и транспортни услуги. Транспортната компания разполага със собствен автопарк от автобуси и микробуси за превоз на пътници. Загора Транс - ДД ООД има издаден лиценз  под N:PK-01-7108/24.04.2013 год., с разрешение за извършване на туроператорска и агентска дейност, както и предлагане на комплексни туристически услуги за индивидуални и групови пътувания, резервации, настаняване в България и чужбина, почивки на море и планина, ежедневни турове в страната, екскурзии, СПА и др. Разполагаме с 15 ..
Планински екскурзии - Туристическата фирма Детелина турс ООД
Туристическата фирма Детелина турс ООД предлага планински екскурзии, почивки на планина, Планински екскурзии от поредицата Райските кътчета на България, както и ваканции на море, пътувания до екзотични дестинации и др. туристически дейности. Туристическата фирма Детелина турс е туроператор и турагент, удостоверение №05952. Туристическата фирма Детелина турс ООД е създадена в гр. Велико Търново, България. Градът се намира в централна северна България, на 250 км. от столицата София и на 250 км. от черноморския град Варна. Екскурзии на планин..