Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

подкатегории

Услуги

Бетинум - Футболни прогнози, анализи и мнения
Betinum.com - уеб сайт за сигурни футболни прогнози Betinum.com е мястото, в което можете да намерите най-сигурните футболни прогнози в България. Уеб сайтът е професионално направен и зад него седи екип с над 8 години опит в анализирането на футболни срещи. Екипът на Бетинум използва новинарска информация, статистика, видеа с игра на отборите и други компоненти, с които предвижда развоя на определените срещи. Уеб сайтът е разработен по начин, който го прави максимално удобен за потребителя. Всеки детайл е изпипан с изключителна прецизност и дребните несъвършен..
Грууминг услуги Силистра - къпане, подстригване, рязане на нокти
Ние сме грууминг салон и зоомагазин "Yellow dog". При нас са добре дошли кучета и котки от всякакви породи, възраст и размер. Желанието ни е да създадем грууминг салон, който да бъде предпочитано, приятно и безопасно място за вашия домашен любимец. В грууминг салон "Yellow dog" град Силистра предлагаме широка гама от грууминг услуги за вашите домашни любимци: -къпане и изсушаване; -подстригване; -изрязване на нокти; -почистване на уши и други грууминг услуги. В нашия зоомагазин в град Силистра  можете да намерите също и висок клас храни и хран..
Zenner Trading/ Зенър Трейдинг
Financial engineer prepares investment scheme according to the wishes, opportunities and risk appetite of each customer. Финансов инженер изготвя инвестиционна схема, според желанията, възможностите и рисковия апетит на всеки клиент.   ..
Изкупуване и рециклиране на катализатори - Еко Комерс 75 ООД
Еĸo ĸoмepc 75 OOД e фиpмa, чиятo дeйнocт e нacoчeнa в oблacттa нa peциĸлиpaнeтo. Фиpмaтa изĸyпyвa ĸaтaлизaтopи, ĸoитo в пocлeдcтвиe peциĸлиpa. Дo мoмeнтa фиpмaтa имa бoгaт oпит в тaзи oблacт, ĸoeтo пoмaгa пpи cпeциaлизиpaнeтo и paзвитиeтo ѝ. Eĸo ĸoмepc 75 OOД paзпoлaгa c oбyчeни ĸaдpи и нyжнoтo oбopyдвaнe зa пpoцecитe нa peциĸлиpaнe. Фиpмaтa ce e cпeциaлизиpaлa в областта на peциĸлиpaнe и изĸyпyвaнe нa ĸaтaлизaтopи. Тя е eднa oт вoдeщитe фиpми в тaзи oблacт. Πpoфecиoнaлният и ĸвaлифициpaн eĸип oт cлyжитeли ce гpижи зa пpaвилнoтo изпълнeниe нa p..
Изкупуване на метали София - В.Е.К.О. ТРЕЙД - 2000
В.Е.К.О. ТРЕЙД - 2000 е фирма от София, ангажирана с търговия и изкупуване на метали, хартия, пластмаси и други отпадъчни материали. Фирмата разполага с необходимото модерно оборудване, благодарение на което предлага качество на услугите си. - изкупуване на хартиени отпадъци и картон; - изкупуване на найлон и различни видове пластмаса; - изкупуване на бутилки; - изкупуване на отпадъчни метали: както цветни, така и черни метали; - търговия с метали - черни и цветни; - демонтиране на промишлени машини; - изкупуване на излезли от употреба моторни п..
Услуги с мотокари Габрово - ЕТ Грозев - Николай Грозев
ЕТ Грозев - Николай Грозев предлага на клиенти от Габрово и региона услуги с мотокари вече 20 години. Фактът, че фирмата се е задържала толкова дълго на пазара сред своите конкуренти, доказва, че е предпочитана от клиентите си и успява да им предложи качество на услугите. ЕТ Грозев извършва: - Услуги с мини багер - максимум 1.4 тона - Услуги с комбиниран багер 3 в 1 - Услуги с Бобкат - 1.8 тона - Услуги с телескопичен товарач - дължина 14 м, оборудван с кука за кран, вишка, фандромна кофа, гребло за сняг, палетни вилици Товарачът вдига 3.5 тона с вилици и..
Kалибриране на средства за измерване - Интерлаб
Лабораторен комплекс ИНТЕРЛАБ към ИНТЕРЛАБ ООД е създаден за калибриране на измервателни уреди през 2002 година и акредитиран от ИА Българска Служба по Акредитация, съгласно стандарта БДС EN ISO/IEC 17025:2006 от 2003г. до настощия момент. ЛК ИНТЕРЛАБ гарантира висока прецизност, коректност и професионален опит при калибриране на средства за измерване. - Везни - аналитични, електронни, технически; - Уреди за измерване на скорост на движение на въздуха; - Титратори; - Стъклени течностни термометри; - Цифрови термометри манометрични биметални термометри..
 Технически надзор на съоръжения с повишена опасност София
"МИКА ИНЖЕНЕРИНГ ООД" е лицензиран орган за технически надзор на съоръжения с повишена опасност (СПО) – лицензия №726/25.06.2013г. с регистрационен номер 881.  Фирмата е със седалище в гр. София, но има сключени договори с клиенти от цялата страна в различни отрасли: енергетика, хранително-вкусова, козметична и фармацевтична промишленост, строителство, логистика и транспорт и др. Разполага със собствен транспорт. - повдигателни съоръжения - кранове с товароподемност до 5 t включително, товароподемни кранове с ръчно задвижване на механизма за придвижване и бо..
Траурна агенция Стара Загора, погребални услуги Стара Загора
Фирма за траурни услуги град Стара Загора. Когато загубите близък и обичан човек , за Вас е важно да го изпратите достойно и с уважение в последното му земно пътуване. Екипът на Траурна агенция в Стара Загора може да Ви помогне при цялостната организация на погребения и кремации на ниски и достъпни цени. Предлагат се всякакъв вид траурни стоки, както и тяхната доставка. Траурна агенция Стара Загора изработва некролози по собствен образец или по форма и текст на клиента. Можете да поръчате паметници, оформление на гробни места, както и организация на ..
Проектантски и консултантски услуги в Пловдив
Проектантски и консултантски услуги в Пловдив - архитект Христина Христозова. Проектантско студио "АРХИТЕКТУС "ЕООД е създадено от архитект Христина Христозова през 2008година. Основната дейност на фирмата се изразява в предоставянето на проектантски и консултантски услуги в проектирането и строителството. - Предпроектно проучване и експертна оценка за характеристиките на имота; - Градоустройство - ПУП ,РУП ,схеми да поставяне,схеми за реклама; - Смяна статут на земеделски земи; - Архитектурно заснемане; - Цялост..