Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Изложение за нов бизнес – FRANCHISING EXPO 2012

Град София
Адрес НДК София
Телефон +359 884 725 333
E-Mail info@franchising.bg
Website http://www.businessideas.bg/
Факс
Изложение за нов бизнес – FRANCHISING EXPO 2012
 

ИЗЛОЖЕНИЕ ЗА НОВ БИЗНЕС – FRANCHISING EXPO 2012
И КОНФЕРЕНЦИЯТА НОВИ БИЗНЕС ИДЕИ

09 – 10 ноември НДК, София

Четвъртото специализирано изложение за франчайзинг в България ще се проведе в София на 9-10 ноември в НДК. Генерален спонсор на Franchising Expo 2012 е RE/MAX, изложението очаква над 70 международни и български изложители и повече от 3000 посетители.

В рамките на изложението ще се състои и конференцията Нови Бизнес Идеи. На 9 ноември български предприемачи създатели на най-успешните български брандове ще споделят стъпките към своя успех. Акредитацията за достъп е на стойност 67 лв. без ДДС до 26 октомври е предвидена отстъпка за ранно записване 20%. При повече от един акредитиран от компания, тези след първия ползват допълнителна отстъпка от 20% (регистрация може да направите ТУК).

FRANCHISING EXPO 2012

Световният опит е доказал, че специализираните изложения за франчайзинг са най-ефективният начин за избор на нов франчайз бизнес и привличане на франчайз партньори.

Миналогодишното Франчайзинг Експо 2011 отбеляза голям успех, като привлече над 2300 посетители – предприемачи, които търсят своя нов бизнес. Те имаха възможността да се срещнат и разговарят лично с представителите на франчайз компаниите - изложители, а някои от тях дори се споразумяха за бъдещо бизнес партньорство. В резултат на изложението бяха сключени 27 договора за франчайз, както на големи международни вериги, така и на български франчайз компании. Вижте видео материал от Franchising Expo 2011 - тук.

Франчайзингът е най-успешният бизнес модел на съвременния свят. Той позволява на всеки да започне веднага собствен бизнес като ползва марката и бизнес модела на доказала се франчайз верига. Франчайзингът превръща малкия бизнес в голям бизнес! Без него McDonald’s щеше да си остане едно кафе в Сан Бернардино, а KFC - лавка на бензиностанцията в Корбин, Тексас.

FRANCHISING EXPO 2012

Според изследванията на Международната франчайзинг асоциация 82% от започналите бизнес със закупуване на франчайз продължават да са на пазара и след петата година. Със същото могат да се похвалят едва 20% от независимите нови фирми. В момента 40% от всички продажби на дребно в САЩ се реализират от франчайз обекти. Като прогнозата е, че през 2035 г, над 50% от всички продукти и услуги в световен мащаб ще се продават на принципа на франчайзинга.

За да презентирате вашия франчайз пред българските и чуждестранни предприемачи, както и за повече информация и записване за участие в четвъртото в България специализирано изложение за франчайз, моля, свържете се с нас: e-mail: info@franchising.bg или на тел.: +359 884 725 333. Организаторите могат да осигурят всички необходими резервации за хотели, паркоместа, технически средства за презентиране и т.н.