Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Погребални бюра и агенции

Траурна агенция Стара Загора, погребални услуги Стара Загора
Фирма за траурни услуги град Стара Загора. Когато загубите близък и обичан човек , за Вас е важно да го изпратите достойно и с уважение в последното му земно пътуване. Екипът на Траурна агенция в Стара Загора може да Ви помогне при цялостната организация на погребения и кремации на ниски и достъпни цени. Предлагат се всякакъв вид траурни стоки, както и тяхната доставка. Траурна агенция Стара Загора изработва некролози по собствен образец или по форма и текст на клиента. Можете да поръчате паметници, оформление на гробни места, както и организация на ..
Погребална агенция Хадес Стара Загора
Погребална агенция "Хадес" гр. Стара Загора е създадена през 1995г. В най-трудния момент за всеки, ние се стараем да бъдем преди всичко хора и да помогнем с подкрепата си да намалим и поемаме тежестта на скръбта, която всяко семейство преживява. Ритуалните действия се извършват в съответствие на традициите и вероизповеданието, при съблюдаване на законните изисквания и морално-етическите норми. Обадете ни се! Наш екип ще Ви посети и даде нужната информация и ще извърши цялостна организация за достойно изпращане на най-близкия човек! През годините на работа ние непрекъснато разши..
Погребални услуги, Надгробни паметници ЕТ КУНЦ
  ЕТ КУНЦ - Тодор Тодоров се намира в гр. Плевен. Занимава се основно с изработката на надгробни паметници от мрамор и гранит. Управителя Тодор Тодоров завършва Техникума по Каменообработване и 1995 год. започва дейността си като каменоделец. През годините фирмата се наложи на пазара с високото качество на изработваните паметници, доброто и коректно обслужване на клиентите, което допринесе за разрастването на производствената и материална база и осигури нови работни места. Машинната обработка на каменните изделия позволява изработването на сложни детайли. Благодарение н..