Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Обществена пералня химическо чистене в София - Евро Жоли

Град София
Адрес ул. Амстердам 4, гр.София
Телефон 0888 44 84 60; 0888 31 40 40;
E-Mail eurolaundry@abv.bg
Website eurojoli.com
Факс
Обществена пералня  химическо чистене в София - Евро Жоли

Обществена пералня в София, химическо чистене в София - Евро Жоли
Фирма Евро Жоли ООД е създадена и успешно развиваща се в сферата на услугите - индивидуално и обществено професионално пране и химическо чистене.
Професионалното отношение на нашите служители към всеки детайл и във всеки един етап от работния процес е основната предпоставка за кратък период от време да се утвърдим на пазара като надежден и коректен партньор на десетки хотели, ресторанти, множество корпоративни и индивидуални клиенти на територията на град София.

За да отговаряме на непрекъснато нарастващите потребности на нашите клиенти, обработката на бельото се извършва строго индивидуално, съобразно всички изисквания и норми на РЗИ.
Гарантираме безупречното качество при изпиране и многократно по-дълъг живот на изделията благодарение на изцяло автоматизирана дозираща система, с която са снабдени пералните в нашето стопанство, както и с използването на висококачествените дезинфекционни и почистващи препарати на „ECOLAB”
Непрекъснатият цикъл на работа позволява да изпълняваме ангажиментите по доставките в зависимост от нуждите и желанията на нашите партньори.
За изпълнението на Вашите поръчки се грижи висококвалифициран персонал с богат професионален опит.

Всички поръчки се издават грижливо опаковани, ароматизирани и колосани, в зависимост от индивидуалните предпочитания на нашите клиенти.
Безплатната доставка и товаро-разтоварна дейност на бельото, която предлагаме, пести от най-ценното - Вашето време!
Високото качество на услугите ни, конкурентните цени, изключителната точност в доставките и дългосрочното партньорство с нашите клиенти са само част от причините, които ни правят желан и предпочитан доставчик!
Всички тези фактори, както и желанието за професионална реализация ни карат да вярваме, че бихме могли да бъдем полезни и на Вас.