Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Сигнално-охранителна дейност (СОД) и охрана

Патрулна охрана, контрол на достъпа Добрич
"Викинг Секюрити СОД" ЕООД е охранителна фирма, която извършва пълния спектър от охранителни дейности, а именно: -въоръжена и невъоражена физическа охрана; -инкасова дейност; -съпровод на ценни пратки и товари; -проектиране, монтаж и пускане в действие на всички видове сигнално-охранителна техника. Всички служители на фирмата са преминали през полицейско проучване, издържали са психотест и притежават необходимите документи и разрешителни да извършват охранителна дейност, както и да носят, съхраняват и боравят с огнестрелно оръжие. Фирмата разполага с необходими..
Системи за сигурност, системи за комуникация в София
Сектрон ООД е основана през 1990 г. като първата частна компания в сферата на системите за сигурност и комуникации в България, която през годините доказа репутацията си на иновативен технологичен и пазарен лидер. Компанията извършва дистрибуция и цялостен инженеринг на системи за сигурност, в това число: алармени системи, системи за видеонаблюдение, пожароизвестяване и пожарогасене, контрол на достъп и хотелска сигурност, системи за детекция на вода и газ, системи за периметрова охрана, комуникационни системи, интегрирани системи за сигурност, системи за централ..
Електроизграждане, поддръжка на електрически инсталации Пловдив
Основната дейност на фирма Йолани е електроизграждане и поддръжка на електрически инсталации и мрежи: -Изграждане и поддръжка на домфонни, звънчеви и ТV инсталации; -Ремонт на електрически инсталаци на физически и юредически лица; -Електроизграждане и поддръжка на електрически инсталации и мрежи до 1000V; -Измерване на електрически и заземителни инсталации,изпитване на контур фаза-защитен проводник; -Структорно окабеляване за LAN мрежи; -Изпитване на кабелни линии до 1000V, откриване на повреди по тях и отстраняванетоим; Йолани предлага и услуги свързани ..