Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Ясновидка в Пловдив - Малина Николова

Град Пловдив
Адрес ул. Кавала 18, гр. Пловдив
Телефон +359 884 507 335; +359 889 333 750
E-Mail malina_07@abv.bg
Website http://qsnovidkata-malina-nikolova.vibs.bg/
Факс
Ясновидка в Пловдив - Малина Николова

Ясновидката Малина Николова е четвъртата в рода си по женска линия, която умее да разваля магии и да връща щастието в живота. Тя продължава пътя на известните си родственички баба Сабина и баба Таня, водена от желанието да твори добро.
Ясновидката Малина Николова има пророчески способности още от много малка. Сънищата й се сбъдват още от дете и оттогава познава какво ще се случи както със самата нея, така и с хората, които я заобикалят.

Пророчицата предсказва бъдещето и познава миналото. За да прозре в бъдещето и миналото на човека са й необходими само собственото име и навършените години. С тези данни отговаря на въпросите, които й се задават. Помогнала е на много млади хора - бездетни жени и влюбени двойки.
Самата тя е преживяла много, докато се сдобие със свои рожби и затова не е връщала нито една жена, която се е нуждаела от помощта й.

Помогнала е и на много влюбени двойки и семейства. Но в тези случаи може да помогне само ако са разделени под влиянието на външни сили. Тогава всичко е поправимо. Но ако съдбата им е да не са заедно, нищо не може да се направи.
При стрес и уплаха Ясновидката Малина Николова прилага процедурата леене на куршум. Прави защита за да не могат отново други да се намесят в съдбата на човека.
Ясновидката дава консултации по телефона и приема на лична среща всеки делничен ден и в събота от 9h до 17h в град Пловдив.