Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

подкатегории

Услуги

Патрулна охрана, контрол на достъпа Добрич
"Викинг Секюрити СОД" ЕООД е охранителна фирма, която извършва пълния спектър от охранителни дейности, а именно: -въоръжена и невъоражена физическа охрана; -инкасова дейност; -съпровод на ценни пратки и товари; -проектиране, монтаж и пускане в действие на всички видове сигнално-охранителна техника. Всички служители на фирмата са преминали през полицейско проучване, издържали са психотест и притежават необходимите документи и разрешителни да извършват охранителна дейност, както и да носят, съхраняват и боравят с огнестрелно оръжие. Фирмата разполага с необходими..
Събиране, сортиране, транспорт на отпадъци в Стара Загора
ЕКОР ЕООД е създадена като еднолично дружество през 2007 г. в гр. Стара Загора и е специализирана в дейности по събиране, сортиране, балиране, транспорт и продажби на всички видове отпадъци от опаковки. Като първоначална и все още една от основните дейности на компанията, е събирането и първичното третиране на хартиени отпадъци, велпапе, офсетова хартия, вестници, списания и др. Тясното сътрудничество с най-големите хартиени заводи на Балканите, нарежда ЕКОР ЕООД на водещо място сред фирмите ангажирани в сектора на отпадъчната хартия в България Количествата, които из..
Софконсулт 1 EOOД - Преводи, правни услуги, реклама
Софконсулт 1 EOOД е професионалист в областта на услугите, свързани с дейности като преводи, правни услуги, реклама: -Преводи - фирмата разчита на преводачи работещи на всички езици, както и в различни области (като медицина, право, химия и т.н.). -Правни услуги в сферата на търговското право - консултиране, регистриране на фирми -Реклама - интериорен дизайн, свързан с изграждане на рекламни конструкци, щандове за изложения и т.н. -Заверка и легализация на документи. -Преференции и отстъпки за лоялни клиенти. Консултираме фирми, които тепърва стартира..
Ясновидка в Пловдив - Малина Николова
Ясновидката Малина Николова е четвъртата в рода си по женска линия, която умее да разваля магии и да връща щастието в живота. Тя продължава пътя на известните си родственички баба Сабина и баба Таня, водена от желанието да твори добро. Ясновидката Малина Николова има пророчески способности още от много малка. Сънищата й се сбъдват още от дете и оттогава познава какво ще се случи както със самата нея, така и с хората, които я заобикалят. Пророчицата предсказва бъдещето и познава миналото. За да прозре в бъдещето и миналото на човека са й необходими само собственот..
Пране, сушене, гладене в Добрич - обществена пералня Славов
Пералня – Славов ЕООД започва дейността си на 04.04.2005г. в град Добрич. През годините ние инвестирахме много средства, за да може днес фирмата да обслужва нашите клиенти в модерен обект с качествена професионална техника и квалифициран персонал. Обществена пералня СЛАВОВ - гр. Добрич предлага на своите клиенти безкомпромисно пране, сушене и гладене на постелъчно бельо, работно облекло, покривки, завеси, кувертюри, одеала на хотели, болници, ресторанти, детски градини, социални домове, фирми и граждани. Като фирма наложила се на пазара вече..
Обществена пералня, химическо чистене в София - Евро Жоли
Обществена пералня в София, химическо чистене в София - Евро Жоли Фирма Евро Жоли ООД е създадена и успешно развиваща се в сферата на услугите - индивидуално и обществено професионално пране и химическо чистене. Професионалното отношение на нашите служители към всеки детайл и във всеки един етап от работния процес е основната предпоставка за кратък период от време да се утвърдим на пазара като надежден и коректен партньор на десетки хотели, ресторанти, множество корпоративни и индивидуални клиенти на територията на град София. За да отговаряме на непрекъснато ..
Автошкола Паунов - гр.  Стара Загора
Автошкола ПАУНОВ е регистрирана на територията на Старозагорска област с основен предмет на дейност "Организиране и провеждане на шофьорски курсове", съобразени с индивидуалните нужди и свободното време на клиента. В Автошкола ПАУНОВ работят висококвалифицирани специалисти, с богат професионален опит. Школата е с нов и модерен автопарк, съобразен с европейските изисквания и утвърдени позиции по отношение на прецизността и качеството на услугите, които предлага. Автошкола ПАУНОВ гарантира комфортно и безопасно обучение и осигурява всички необходими учебни материали на св..
Татуировки в Бургас
Казвам се Петър и се занимавам с татуировки и пиърсинг от 18 години. Работя с професионална техника и консумативи. Правя черно-бели, цветни, корекция и закриване на стари татуировки. Студиото разполага с богат избор на модели над 200 000 от всички стилове. Също много и авторски каталози. Правя татуировки както за 2 години, така и HENNA - за 2 седмици. Обеците (пиърсинг) са изработени от медицинска стомата 316 и ТИТАН - материал който говори за високо качество и безпроблемно носене. Всички материали се стерилизират чрез АВТОКЛАВ. Иглите за ТАТТОО и PIERCING се използват еднократно, та..
Претапициране на мебели
Ние извършваме : 1.Претапициране на мека мебел. 2.Тапицерски услуги по домовете без да се налага излишно разнасяне на мебелите. 3.Реставрация на стара тапицирана мека мебел/ кухненски и холови гарнитури, матраци столове и други / с пружини и пенолатекс.   ..
Детски център „Малък град”
Детски център „Малък град” е направен с много любов и желание, за да подари усмивки и щастливи мигове на най-голямото ни богатство – нашите деца. Вече четвърта година ние посрещаме своите малки „жители” и им предоставяме възможност за весели игри, забавления, нови запознанства и незабравими емоции. Тъй като средата е много важна за развитието на децата сме се постарали да създадем такава, която да стимулира тяхното въображение, творчество и естетически усет за красота и хармония. За добрия и пълноценен престой в центъра се грижи добре подбран и квалифициран персонал и професио..