Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

подкатегории

Услуги

Фирма "ПЕСТ"  -  Дезинфекция Дезинсекция Дератизация
Фирма "ПЕСТ" е специализирана в извършването на следните ДДД - дейности: ДЕЗИНФЕКЦИЯ унищожаване на вредни патогенни микроорганизми. ДЕЗИНСЕКЦИЯ унищожаване на инсекти ( хлебарки , мравки , бълхи , мухи , комари , дървеници , дървояди и други насекоми. ДЕРАТИЗАЦИЯ унищожаване на вредни гризачи ( мишки , плъхове и други). ДЕЗАКАРИЗАЦИЯ на тревни площи (третиране срещу кърлежи и други вредни насекоми). ФУМИГАЦИЯ КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ по изискванията на наредбата за добрата производствена практика и хигиенните правила според изискванията на Европейския съюз.   ..
Погребална агенция Хадес Стара Загора
Погребална агенция "Хадес" гр. Стара Загора е създадена през 1995г. В най-трудния момент за всеки, ние се стараем да бъдем преди всичко хора и да помогнем с подкрепата си да намалим и поемаме тежестта на скръбта, която всяко семейство преживява. Ритуалните действия се извършват в съответствие на традициите и вероизповеданието, при съблюдаване на законните изисквания и морално-етическите норми. Обадете ни се! Наш екип ще Ви посети и даде нужната информация и ще извърши цялостна организация за достойно изпращане на най-близкия човек! През годините на работа ние непрекъснато разши..
Фотографски услуги Стара Загора - Венета Желязкова
 Иска ми се да виждате части от света през моите очи. Комуникацията винаги ми е била слабата част. Сигурно повечето от вас недоумяват какво толкова би ме затруднило, но истината е, че предпочитам на моменти да общувам чрез снимките си. Имам да ви кажа толкова много неща. Когато не намирам подходящите думи, винаги мога да се изразя чрез снимки. По този начин в повечето случаи съм разбрана, приета и акцентът винаги пада върху същественото. Не обичам празните думи, толкова много шум, а накрая дори не се казва нищо. Докато фотографията...    Фокусир..
Електро услуги, ВиК услуги София
    Електро услуги, ВиК услуги София       Фирма „КПД БГ“ ООД предлага широка гама от електро и ВиК услуги в рамките на градовете София, София област, Пловдив, Пазарджик и регионаа. Избирайки фирма „КПД БГ“ ООД Вие се доверявате на специалисти, стиковани в екипи от над 20 години. Предлагаме следните видове услуги: - ВиК монтажи и ремонти; - Ел. монтажи и ремонти; - Монтаж и ремонт на домакински уреди; - Изграждане и монтаж на отоплителни и хидрофорни системи; - Изграждане и монтаж на електро- и ВиК инсталаци..
Окачени тавани, опънати тавани, 3D проекти - К-Екстрийм
    Окачени тавани, опънати тавани и 3D проекти      К-Екстрийм интериор предлага: » ДИЗАЙН - триизмери проекти, компютърна визуализация и монтаж на ОКАЧЕНИ ТАВАНИ от ГИПСОКАРТОН; » РАСТЕРНИ ТАВАНИ AMF, OWA, преградни щендерни стени, предстенни обшивки, шумо - и топло – изолации; » Колони и камини с гипсокартон KNAUF за София, Пловдив, Бургас, Шумен, Сливен. » Проектиране, доставка и монтаж на ОПЪНАТИ ТАВАНИ от Европа и Китай, художествени опънати тавани K-Extreme ART с Ваши фотографии или от нашия ката..
Дистрибуция на охладени месни продукти - Йо Де ЕООД, Варна
    Основна дейност на Йо Де ЕООД е логистика и дистрибуция на замразени и охладени меса в различни грамажи и разфасовки на територията на Североизточна България. Фирмата работи от 1998 година и е наложила своето име пред клиентите си като коректен партньор, който изпълнява бързо и в срок поетите поръчки.       Продукти:   Пилешко месо - охладено и замразено: филе, бутчета, цяло пиле, крилца Свинско месо - врат, бут, плеш..
Дочка Тютюнджиева - нотариална дейност във Велико Търново
Нотариус Дочка Тютюнджиева (582) извършва нотариална дейност в района на РС Велико Търново. Основните услуги, които предлага са изготвянето и заверяването на различна по вид и предназначение документация, удостоверяването на оригиналността на документи и подписи, консултирането по правни въпроси. Нотариус Дочка Тютюнджиева предлага цялата гама нотариални услуги, както и таксите, дължими от страна на клиентите са обусловени от законовата уредба на Р. България относно нотариалните дейности. Всеки един договор, нотариален акт, пълномощно, завещание и д..
Нотариус от Свищов - Иванка Ангелова (295)
Иванка Ангелова е нотариус с район на действие Свищов. Записана е под №295 в Нотариалната камара на Република България. В нотариалната й кантора се приемат клиенти за правни консултации, заверка на документи и всички дейности, които влизат в задълженията на нотариусите. Част от предлаганите нотариални услуги са изготвяне на пълномощни, сделки за МПС или недвижимо имущество, съхранение на завещания и т.н. Нотариус Иванка Ангелова гарантира пълна конфиденциалност в процеса на работата си.   ..
Сватбена Агенция Диаманти
  Организация на сватби, партита, ревюта Вече 16 години предметът на дейност, на фирмата е комплексното организиране, планиране, дизайн, декорация и всичко друго, което включва един празник – сватба, коктейл, юбилей и т. н. Агенцията организира професиоални ревюта, конкурси за красота, партита – семейни, фирмени и светски, детски тържества, семинари в страната и чужбина. Участие на Сватбена Агенция Диаманти в Първия Европейски бизнес каталог в България Чрез участието си в Първия Европейски бизнес каталог в България Сватбена А..
Човешки ресурси, Подбор на персонал SYNECTICA
  SYNECTICA е водещата българска компания за управление на човешки ресурси и подбор на персонал. От създаването на компанията през 1991г., ние осигуряваме цялостни решения по подбора, мотивирането и развитието на персонала на производствени и търговски компании в цяла България. Прилагането на съвременни психологически методи в управлението на човешките ресурси и подбора на персонал ни позволява да предлагаме гъвкави решения съобразени с динамичните промени на условията в България. Днес SYNECTICA има изградено име на надежден и стабиле..