Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

подкатегории

Услуги

Дезинфекция, дезинсекция и дератизация - Агроинсект ЕООД
  Агроинсект ЕООД предлага дезинфекция, дезинсекция и дератизация (ДДД). Във връзка с извършването на дейността си, фирмата е сертифицирана по следните стандарти: BS OHSAS 18001:2007 - Системи за управление на здравето и безопасността при работа - изисквания. ISO 9001:2008 - Разработване и внедряване на ефективна Система за Управление на Качеството. БДС EN ISO14001:2005 - Системи за управление по отношение на околната среда. Изисквания и указания за прилагане. Услуги от Агроинсект ООД ..
Изложение за нов бизнес – FRANCHISING EXPO 2012
  ИЗЛОЖЕНИЕ ЗА НОВ БИЗНЕС – FRANCHISING EXPO 2012 И КОНФЕРЕНЦИЯТА НОВИ БИЗНЕС ИДЕИ 09 – 10 ноември НДК, София Четвъртото специализирано изложение за франчайзинг в България ще се проведе в София на 9-10 ноември в НДК. Генерален спонсор на Franchising Expo 2012 е RE/MAX, изложението очаква над 70 международни и български изложители и повече от 3000 посетители. В рамките на изложението ще се състои и конференцията Нови Бизнес Идеи. На 9 ноември български предприемачи създатели на най-успешните български брандове ще споделят стъпките към своя успех. Акредитацият..
Нотариална кантора Пламен Коев, Габрово
  Нотариална кантора Пламен Коев, Габрово предлага нотариални услуги, правни консултации, изготвяне и заверка на документи и други. Нотариус Пламен Коев е записан под №299 в регистъра на Нотариалната камара на нотариусите в Р. България. Нотариални дейности в Нотариална кантора Пламен Коев Основните нотариални дейности извършвани в Нотариална кантора Пламен Коев, Габрово са: правни сделки с нотариални актове; удостоверяване на право на собственост върху недвижими имоти; удостоверяване ..
Нотариална кантора на Нотариус Светлозар Йорданов
  Нотариус Светлозар Йорданов извършва всички видове нотариални услуги - сделки с недвижими имоти, с МПС, делби, изготвя и заверява пълномощни, договори. В нотариалната кантора на Нотариус Йорданов можете да получите справка за вписани тежести на имот или смяна на собственост. Кантората на Нотариус Светлозар Йорданов е отворена за Вас всеки ден от 8,00 до 18,00, а за улеснение на тези, които са ангажирани през делничните дни, нотариусът работи и в събота - до 13,00 ч. Нотариални услуги от Нотариус Светлозар Йорданов ..
Данъчни и осигурителни консултации Такс Консулт ООД
Такс Консулт ООД е консултантска кантора за специализирани данъчни и осигурителни консултации, предназначени за собственици на фирми, счетоводители и адвокати.Фирмата извършва: Данъчни и осигурителни консултации за управители на фирми: -данъчно и осигурително планиране при стартиране на дейност; -прилагане на оптимални данъчни режими при управление на предприятия; Данъчни и осигурителни консултации за счетоводители и одитори: -отразяване на данъчните регулации в одиторския доклад; -счетоводни решения съобразени с данъчното законодателство; -данъчни и..
Йосифова Консултинг ЕООД - счетоводни услуги, Русе
Йосифова Консултинг ЕООД е счетоводна къща, която се намира в град Русе и предлага пълно счетоводно обслужване, както и данъчни консултации и регистрация на фирми. Счетоводната къща ще ви осигури надеждно партньорство за развитието на Вашия бизнес, като се заеме професионално с изпълнението на всички законови процедури и изисквания и по този начин ще подпомогне управлението на Вашата фирма. Йосифова Консултинг ЕООД предлага следните услуги: -Годишно счетоводно приключване - изготвяне на финансов отчет, данъчна декларация -Периодични финансови отчети за работ..
Фармация и медицина, Преводи Булреал 2000 ООД
Булреал 2000 ООД е Вашият бизнес партньор за фармация и медицина и преводи на специализирана медицинска литература. Булреал 2000 ООД е българска фирма от среден ранг, основана през 1991 год. Като дългогодишни специалисти в областта на химико-фармацевтичната промишленост и патентно-правната дейност ние разполагаме с обширен опит за подготовка на документации за регистрация на лекарствени средства и преводи на регистрационни досиета. В рамките на тази дейност работим с медицински колективи от фармаколози, клиницисти, специалисти за статистическа обработка и валидиране ..
Дистрибутор на CITROEN Автомотор ДОБРИЧ
    Български бизнес каталог Автомотор ДОБРИЧ е официален дистрибутор на нови автомобили CITROEN. Дружеството предлага оригинални резервни части, масла и аксесоари за CITROEN, както и ремонт, обслужване и поддръжка на всички останали марки леки и лекотоварни автомобили. Автомотор Добрич АД е официален дистрибутор на нови автомобили CITROEN. Основните дейности на Дружеството се извършват в нов и модерен Търговско-сервизен център, който е оборудван с инструменти и специални устройства по стандартите на производителя на автомобилите с марка CITROEN. ..
Фотографско студио Конас
    Фотографско студио КОНАС е най-голямото и единственото по рода си в Южна България. Качествените и модерни технологиИ, с които работи екипът  на студиото дава възможност да се постигнат най-високи резултати и да бъдат задоволени най- взискателните клиенти.Фотографско студио КОНАС  има богат избор от фонове, които да отговарят на Вашия изтънчен вкус. Дейността на студиото не се ограничава само в рамките на студиото.Техниката, с която разполагаме ни дава възможност да работим на много високо ниво и извън студиото, било то на закрито или открито. За ..
Мобилтел ЕАД
      Мобилтел ЕАД е телекомуникационен оператор в България, по-известен с търговската марка Мтел. Компанията е собственост на австрийския телекомуникационен доставчик Telekom Austria Мтел предлага услуги през GSM и UMTS мрежи. GSM мрежата на Мобилтел е първата цифрова мобилна мрежа в България. Mтел е най-големият мобилен оператор в България с над 5,5 милиона клиенти и пазарен дял 46,9% за 2012 г. Мобилтел е основан като частно акционерно дружество през 1994 г. с основна цел създаване и изграждане на GSM цифрова клетъчна мобилна комуникацион..