Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Храни и хранителни стоки

„Жанета“ – производство на сладки и тестени изделия
  "Жанета" - производство на сладки и тестени изделия Компанията зад наложената търговска марка „Жанета“ е „Астрея 91“. Историята на Астрея 91 ООД започва през вече далечната 1991 г. в гр.Горна Оряховица, като малка работилница за производство на торти . През годините компанията ни се развива успешно – разширява асортимента си до над 500 продукта, открива нови търговски обекти и производствени цехове, доставя продуктите си до всички части на България и над 13 страни в Европа. Вече три десетилетия благодарение на упоритата и целеустремена работа на на..
Дистрибуция на захарни изделия Червен бряг
Тачева - Комерс ЕООД е фирма, която се занимава с дистрибуция в областта на захарните изделия. Фирмата работи с над 10 български производители. Тачева комерс ЕООД предлага богат асортимент на: - дребни сладки в тарелка; - сладки на килограм; - сиропирани изделия като тулумбички , баклави, охлювчета , сиропирани рула; - пасти и торти; - еклери; - дъвчащи бонбони с марката АЛПИ; - шоколадови дражета и други. Фирмата има изградена мрежа от магазини, предимно в северозападна българия. Целта на Тачева - Kомерс ЕООД е постепенното разширяван..
Производство на активни субстанции и закваски в Банкя
ЛАКТИНА ООД е съдадена през 2000 година. Офисът и производствената база се намират в гр. Банкя, в полите на Люлин планина, на 10 км. от София. Основната дейност на фирмата е развойна, изследователска и производство на активни субстанции, стартерни култури (закваски) и други биологично активни продукти на млечна основа. Екипът на фирмата е формиран от учени и специалисти с богат професионален опит в разработване и производство на лиофилизирани пробиотици и стартерни култури. В изградените микробиологичен и физикохимичен център в ЛАКТИНА ООД се извършват ..
Винарска изба и бутиков хотел в Еленово -  Едоардо Миролио
Винарска изба Едоардо Миролио е разположена в регион Тракийска низина в село Еленово, на 22 км. от Нова Загора. Избата е заобиколена от лозя, разположени по хълмистите склонове, езеро и зелени ливади, които създават отлични условия за развитие на винен туризъм. Винарска изба Едоардо Миролио е създадена през 2002 година с първа продукция през 2005 година. Избата е разположена в централната част на масива от приблизително 220 хектара лозя, които покриват склона на хълма „Свети Илия“, който се спуска към село Еленово. Годишният производствен капацитет на винар..
Замразени тестени изделия София - Нова Лифт БГ ЕООД
Нова Лифт БГ ООД е с предмет на дейност търговия със замразени тестени изделия от гръцката кухня, зърно, фуражни култури и брашно. Фирмата се е утвърдила на българския пазар като коректен партньор на фирми лидери в областта на производството и търговията със замразени тестени изделия от гръцката кухня, брашно, житни култури и фуражи. Предлага гръцки закуски, пици, сладкарски изделия, баници и т.н. Нова Лифт БГ ООД е регистрирана като агенция за зърно и извършва търговия със зърно, брашно и фуражи, което изнася от България за Гърция. Поради своето ви..
Торти, Торти по поръчка Сладкарница БОРДО
     Сватбени торти Сладкарница Бордо предлага сватбени торти по каталог и уникални бутикови торти, изработени специално за Вас. Една ръчно изработена, декорирана с неповторими орнаменти сватбена торта, може да допълни атмосферата на Вашата сватба, да й придаде стил. Неповторимото съчетание от фини блатове, кремове, глазури и пресни плодове, приготвени според традициите на сладкарското изкуство, ще подслади първите мигове на семейния Ви живот! Детски торти Сладкарница Бордо предлага детски торти по поръчка, защото всяко дете заслужава най-доброто за сво..
Ферма за пъдпъдъци Етрополе - Гари-2 ООД
       Гари-2 ООД е фирма от град Етрополе, която разполага със собствена ферма за отглеждане на пъдпъдъци и произвежда пъдпъдъчи яйца за консумация в прясно състояние. Пъдпъдъчи яйца Гари–2 ООД Фирмата има обособен център за опаковане на пъдпъдъчи яйца, регистриран от НВМС, който отговаря напълно на изискванията, определени от Закона за храните и Наредба 5 (от 25 май 2006 г.) за хигиена на храните.    Яйцата от пъдпъдъци съдържат пет пъти по-високи нива на фосфор и калий, в сравнение с кокошите яйца, и съдържат м..
Хлебозавод Роси - хляб и хлебни изделия Кърджали
 Хлебозавод Роси е с предмет на дейност производство и търговия на хляб и тестени изделия.  Хлебозаводът предлага на своите клиенти:  -Производство на хляб и хлебни изделия;  -Изкупуване, съхранение, заготовка на зърнени храни;  -Производство на всички видове брашно, трици и фуражи.  Базата на дружеството се намира в град Кърджали. ..
Миланов Попов ООД
   Миланов Попов ООД се занимава с производство на брашно (специално брашно и стандартно брашно) и съхранение на зърно (притежава мелница за зърно, изкупува и продава зърно).  Фирмата произвежда следните видове брашно:брашно тип 500, брашно тип 700, брашно тип 1150, специализирани брашна по поръчка, трици.Специализирана е в съхранение на пшеница, изкупуване и преработка на хлебна пшеница.Извършва търговия със селскостопанска продукция, фуражи, фуражни смески.  Миланов Попов ООД е фирма специализирана в областта на производството и търговията на висок..
Преработка и продажба на диворастящи гъби Линка ООД
  Линка ООД е с основната дейност изкупуване, преработка и продажба на диворастящи гъби - манатарка, пачи крак, булка и др. Фирмата, занимаваща се с търговия с гъби е основана през 1992 г. и има капацитет средно около 200 тона годишно производствена листа: пресни, замразени, сушени или в саламура.   Модерно изградената база на Линка ООД разполага със съвременно оборудване за преработка на диворастящи гъби, което дава възможност за производство на висококачествена продукция.   Линка ООД т..