Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Детска кухня ВИП Бебе

Град Варна
Адрес ул. Страхил Войвода №40 Варна
Телефон +359 52 974512; +359 897 947 360; +359 887 274 556
E-Mail info@vipbebe.com
Website http://www.vipbebe.com
Факс
Детска кухня ВИП Бебе
 

Детска кухня ВИП Бебе предлага синхрон между качествените продукти, високите технологии, разнообразното меню, здравословната, вкусна храна, положителната енергия и настроение на екипа, внасяйки в ежедневието на клиентите ВИП Бебе спокойствие, сигурност, удобство и повече, много повече възможности.

Ние, Детска кухня Vip Бебе, ви предлагаме услуга, която повишава жизнения Ви стандарт:

  • Предлагаме разнообразна, пълноценна, балансирана и здравословна храна и така осигуряваме повече свободно време за Вас и Вашето дете.
  • Кухнята е изградена съобразно съвременните тенденции в оборудването и се използват най–добрите технологии за контрол на храната и процеса на приготвяне.
  • Нашата цел е да бъдем детска кухня, осигуряваща пълноценна и здравословна храна за деца от 1 до 3 год. възраст, поръчана и доставена по най–добрия за клиентите начин.
  • Хранителният режим, който осигуряваме, гарантира нормалното развитие на децата, съобразен с европейските и световни стандарти и същевременно отговаря на утвърдените български представи за домашно приготвена храна.
  • Готвенето на храната се извършва по рецептите на проф. д-р Лиляна Трифонова одобрен от МЗ, и периодично се консултира със специалисти – педиатри, диетолози, алерголози, гастроентеролози.

Качеството на храната зависи от качеството на продуктите, от които тя е приготвена. Затова използваме утвърдени марки продукти придружени със сертификат, отговарящи на европейските стандарти за качество. Детска кухня Vip Бебе притежава система за самоконтрол утвърдена от ХЕИ и работи по програма на НАССР, която включва добри производствени и хигиенни практики за преодоляване на рисковете, свързани с безопасността на храните.

ВИП Бебе е нашата мисия, нашият начин да изразим своята визия за света и живота, нашият начин да изразим как трябва да се случва всичко - лоялно, автентично, стилно и с любов.

ВИП Бебе е посланието ни към света: позитивно и с любов към живот, изпълнен с уют, комфорт и радост.

Мисията, визията, ценностите ни наложиха през изминалите три години МАРКАТА ВИП Бебе като знак за стил, вкус, високо качество на живот.

ВИП Бебе – Винаги Имаш Повече!