Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Детска кухня Ян Бибиян

Град София
Адрес гара Искър, ул. Поручик Христо Топракчиев 10 София
Телефон +359 700 11 013; +359 2/ 973 22 24; +359 2/ 973 21 81; +359 878 744 213; +359 884 244 213
E-Mail info@yanbibiyan.net
Website http://yanbibiyan.net/
Факс
Детска кухня Ян Бибиян
 

Детска кухня Ян Бибиян е създадена през 2009-а година с цел да предложи на родителите възможност да хранят децата си с висококачествена, прясно приготвена храна, без да затормозяват излишно своето ежедневие.

Предлагаме четири вида меню: За деца от 10 месеца до 3 години, За деца над 3 години, Меню за деца алергични към мляко, ВИП МЕНЮ.

Детска кухня Ян Бибиян

Детска кухня Ян Бибиян обслужва територията на София, Сливница, Ел.Пелин, Нови Искър, с.Алдомировци , Тя е изградена съгласно всички Европейски изисквания и норми на Агенцията по храните.

Детска кухня Ян Бибиян предлага разнообразно тристепенно меню, съставено от супа, основно ястие и десерт. Нашето меню се изготвя от инструктор по хранене (В.Влашев) и е съобразено с препоръчителните дневни норми за консумация на основните хранителни продукти. По този начин Вашето дете приема всички хранителни вещества, необходими за правилното му развитие и добро здраве.

Ако решите да ползвате частично менюто което предлагаме (напр. супа и основно ястие) ще трябва да направите Вашата поръчка по телефона.

Детска кухня Ян Бибиян

Детска национална кухня Ян Бибиян води хуманитарна социална иниациатива съвместно с Фондация ИСКАМ БЕБЕ - отваряме нова страница за подпомагане и осигуряване на средства по различни програми на фондацията. От всеки наш храноден заделяме по 1ст за майките в нужда и трепет, да чуят и прегърнат детска рожба. Проектът ни се казва МАЙКИ ПОДПОМАГАТ БЪДЕЩИ МАЙКИ. Поръчвайки храна за вашите деца от кухня Ян Бибиян вие дарявате и допринасяте своя принос към тази благородна кауза.