Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Вино и винопроизводители

Винарска изба и бутиков хотел в Еленово -  Едоардо Миролио
Винарска изба Едоардо Миролио е разположена в регион Тракийска низина в село Еленово, на 22 км. от Нова Загора. Избата е заобиколена от лозя, разположени по хълмистите склонове, езеро и зелени ливади, които създават отлични условия за развитие на винен туризъм. Винарска изба Едоардо Миролио е създадена през 2002 година с първа продукция през 2005 година. Избата е разположена в централната част на масива от приблизително 220 хектара лозя, които покриват склона на хълма „Свети Илия“, който се спуска към село Еленово. Годишният производствен капацитет на винар..
Винен туризъм Винарска изба Старосел
Винарска изба Старосел предлага изключителни условия за винен туризъм и дегустация на отбрани колекции вина, културен туризъм и посещение на тракийски храмове, почивка, ваканции, отмора и релаксация сред природата.Комплексът за винен туризъм Старосел разполага с винарска изба с: -дестилерия за производство на висококачествени вина и високоалкохолни напитки, -подземия с уникални дегустационни зали в автентичен тракийски стил, -хотелски комплекс, -СПА,сауна,джакузи,студио за масаж, парна баня -ресторант,кафене, конферентна зала,бизнес услуги -басейн, бар-басей..
Био стопанство Русенски Лом - Писанец
Био стопанство Русенски Лом - Писанец попада в две защитени зони - Натура 2000 и Природен парк Русенски Лом Стопанството е био-сертифицирано и в него се отглежда - арония (от която произвежда еко вино), лешници, подправки и био-зеленчуци. Био стопанство Русенски Лом - Писанец започва своето развитие от 2003 г. с тенденция към био-производство поради ограниченията и тенденцията за развитие на земеделието в световен мащаб От 2008 година има подписан договор за преструктуриране и преминаване от конвенционално към сертифицирано биологично производство. Био домати - Органиче..
Винарска изба Златен Рожен
  Винарска изба Златен Рожен произвежда висококачествени колекции вина от собствени лозя - бяло вино, червено вино, розе. Винарската изба се намира в село Рожен, в района на долината на река Струма - район с дългогодишни винарски традиции определени от отличните почви и щедрото слънце. Реколта 2011 на Винарска изба Златен Рожен е особено благоприятна за сортовете вино Сира, Каберне совиньон, Мерло и типичният за района Мелник 55. Произведените вина от Винарска изба Златен Рожен са с отлично изразени сортови аромати, зрели танини и мека свежест. Винарс..
Висококачествени вина Винарска изба Домейн Мараш
  Винарска изба Домейн Мараш е модерна изба от висок клас, в която се произвеждат висококачествени вина (червено вино, бяло вино, розе, наливни вина, пенливи вина, десертни вина, бутикови вина, лимитирани серии вина) и високоалкохолни напитки от сортове грозде като Каберне совиньон, Каберне Фран, Мерло и др. Главният офис на Винарска изба Домейн Мараш ЕООД се намира в гр. София, ул. Златовръх 52. Тел.: +359 2 400 1212; +359 894 627274. Винарска изба Домейн Мараш се отличава от останалите с това, че подбираме изключителн..
Katarzyna Reserve
НАШАТА ФИЛОСОФИЯ ЗА ВИНОПРОИЗВОДСТВО   „Виното се създава на лозята. Ние просто се грижим за него, докато то е в нашата изба" Нашата цел е като използваме традиционните винарски техники да разкрием уникалността на нашето лозе, неговия тероар и да създадем вина, които носят елегантността и изискаността на „Стария свят" и намерим най-чистия баланс между плода, киселините, дъба и танините.   В избата ключът към създаването на добро вино е страстта. Основна роля за налагането на избата като лидер на пазара има екипната работа на с..