Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Винен туризъм Винарска изба Старосел

Град Старосел
Адрес с. Старосел
Телефон +359 897 870 908
E-Mail hotelstarosel@abv.bg
Website http://www.starosel.com/
Факс +359 32/ 511 297;
Винен туризъм Винарска изба Старосел

Винарска изба Старосел предлага изключителни условия за винен туризъм и дегустация на отбрани колекции вина, културен туризъм и посещение на тракийски храмове, почивка, ваканции, отмора и релаксация сред природата.Комплексът за винен туризъм Старосел разполага с винарска изба с:
-дестилерия за производство на висококачествени вина и високоалкохолни напитки,
-подземия с уникални дегустационни зали в автентичен тракийски стил,
-хотелски комплекс,
-СПА,сауна,джакузи,студио за масаж, парна баня
-ресторант,кафене, конферентна зала,бизнес услуги
-басейн, бар-басейн,фитнес зала, паркинг.

Ако досега не сме били достатъчно ясни – ние от Комплекс за винен туризъм Старосел обичаме виното, обичаме и да пътуваме.
Какво по-хубаво съчетание от почивка далеч от града, подкрепена с бутилка качествено вино или т. нар. винен туризъм.
Винените турове в Комплекс за винен туризъм Старосел са основна атракция, която като истински почитатели на виното не бива да пропускате. След обиколката из цялата производствена част на винарната, Ви се полага дегустация на избран от вас брoй вина Старосел.
Старосел разполагат със собствени масиви, използвани за продукция на вино със същата марка. Самата винарска изба е с капацитет за преработка на 1000 тона грозде годишно. Червените сортове заемат около 700 декара от техните собствени лозя.

Основни вина, които се прозвеждат в Комплекс за винен туризъм Старосел, са типичният за Тракийската низина мавруд, отскоро и сира, както и типичните за винарна Старосел мерло и каберне. И все пак не забравяйте на тръгване да вземете с вас поне една бутилка вино!
Хотелски комплекс във Винарска изба Старосел Винарска изба и Хотелски комплекс Старосел се намира на час и половина от София в посока Пловдив. Във Винарска изба Старосел се допускат домашни любимци. Хотелът разполага с общо 50 легла за настаняване. Повечето са разположени в двойни стаи, обзаведени в много приятен, изчистен битов стил с всички екстри. Хотел Старосел разполага и с 2 апартамента с камина, които също са очарователни.