Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Имитиращи продукти съдържащи мляко Класик милк БГ ЕООД

Град Русе
Адрес бул. Цар Освободител 140, вх. Г, ет. 1, ап. 2 Русе
Телефон +359 889 870 761
E-Mail
Website
Факс
Имитиращи продукти  съдържащи мляко Класик милк БГ ЕООД
 

Класик милк БГ ЕООД развива своята дейност в областта на млекопреработването - произвежда имитиращи хранителни продукти, съдържащи мляко.

Класик милк БГ ЕООД е сред одобрените предприятия за търговия с храни от животински произход със страните членки на Европейския съюз в областта на производството и търговията с имитиращи продукти, които съдържат в състава си мляко.

Имитиращи продукти, съдържащи мляко	Класик милк БГ

Продуктовият каталог включва богата гама от хранителни продукти, които съдържат растителни мазнини и мляко - сирене, сирене тип фета и кашкавал.

  • Сирене, съдържащо растителни мазнини и мляко
  • Сирене тип фета, съдържащо в състава си растителна мазнина и мляко
  • Кашкавал, съдържащ растителни мазнини и мляко

Класик милк БГ ЕООД предлага имитиращи продукти, съдържащи мляко с отлично качество и добри цени!

Производство на млечни храни, които съдържат растителни мазнини и мляко

Производствената база на млекопреработвателното дружество се намира в екологично чист район, благоприятстващ за пълноценното протичане на технологичните процеси по производството на млечни храни, които съдържат растителни мазнини и мляко.

Суровото мляко се изкупува от фермери, отглеждащи млекодайни животни. Млякото е с отлични качествени показатели, способващи за производството на млечни продукти и имитиращи хранителни продукти, съдържащи мляко.

Имитиращи продукти, съдържащи мляко	Класик милк БГ

Класик Милк БГ разполага със собствен транспорт за изкупуване на суровото мляко, нужно на млекопреработващата фирма за производството на имитиращи хранителни продукти, съдържащи мляко.

В Класик Милк БГ работя висококвалифициран екипи от специалисти, които гарантират постоянното високо качество на млечните продуктите на фирмата.

Добрите вкусови качества на продукцията (имитиращи продукти, съдържащи мляко), потвърдени от потребителите и търговските работници, мотивираха ръководството на компанията да натоварят пълния капацитет на производствените мощности.