Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Месо и месни продукти

Дистрибуция на охладени месни продукти - Йо Де ЕООД, Варна
    Основна дейност на Йо Де ЕООД е логистика и дистрибуция на замразени и охладени меса в различни грамажи и разфасовки на територията на Североизточна България. Фирмата работи от 1998 година и е наложила своето име пред клиентите си като коректен партньор, който изпълнява бързо и в срок поетите поръчки.       Продукти:   Пилешко месо - охладено и замразено: филе, бутчета, цяло пиле, крилца Свинско месо - врат, бут, плеш..
Животновъдство и търговия с месо - Кооперация Доверие
  Кооперация “Доверие” се намира в село Лесидрен и стартира своята дейност в сферата на животновъдството - производство на телешко и свинско месо, през 1995 година. Оттогава досега, кооперацията се развива с бързи темпове, разширява кръга от дейности, които предлага, модернизира своята производствена база и през 2010 започва производство на пълна гама продукти с марка “Стара планина” и добавя към асортимента си и продукти от дивечово месо. Кооперация “Доверие” предлага още: Фуражопроизводство - з..
Внос на прясно месо - Васко - Евротранс 1
  Васко - Евротранс 1 е фирма със седалище град Троян, наложила се на пазара като коректен бизнес партньор и вносител на качествени меса, одобрени за продажба с необходимите документи. Васко - Евротранс 1 внася меса директно от Полша. Асортиментът включва: пилешко, телешко, свинско и говеждо месо Месата са прясно охладени или дълбоко замразени, а в състава им няма оцветители, консерванти или заместители на месо, което прави техния вкус естествен и изкушаващ..
Производство на мляно месо - Тайгър Мес
  Тайгър Мес се занимава с производство на мляно месо, месни заготовки, червени и бели меса, както и на изделия от месо. кайма кебапчета кюфтета наденици бабеци суджуци пържоли мляно месо сурови луканки Месото и месните продукти на компанията са произведени съгласно БДС. Фирмата следва световните тенденции в бранша и се ръководи от добрите практики и иновациите при производството на мляно месо и колбаси. ..