Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Млечни продукти Свети Илия и Дар - АНМАР ООД

Град Падина
Адрес Падина
Телефон +359 889 233 333
E-Mail hajiev_anmar@abv.bg
Website
Факс
Млечни продукти Свети Илия и Дар - АНМАР ООД
 

Млечни продукти Свети Илия и Дар са произвеждани от фирма АНМАР ООД.

Млечни продукти Свети Илия и Дар - АНМАР

Млекопроизводител АНМАР ООД е с утвърдени традиции и дългогодишен опит в изкупуването, транспортирането, преработката и реализацията на мляко и млечни продукти на българския пазар и хлебни изделия.

Изкупвателната мрежа на прясно мляко е изградена на териториален принцип, която обхваща приемателни пунктове в населените места в Смолянска, Кърджалийска и Хасковска област.

Висококвалифицираният персонал и консултантската помощ от най-добрите специалисти в млекопреработката в България гарантират постоянното високо качество на млечни продукти Свети Илия и Дар, произведени от АНМАР ООД.

Своята дейност фирмата започва през 1991 г. с производството на хляб и от 2000 г. с млечни продукти.

Млекопреработвателното предприятие е разположено на площ около 1 дка и включва производствени, складови, битови, административни и обслужващи помещения.

 

Млечни продукти Свети Илия и Дар - АНМАР

Всички предлагани артикули (млечни продукти Свети Илия и Дар и други млечни изделия) съответстват на Европейските изисквания и показатели, въз основа на което фирмата разполага с лиценз за износ на продукти в страни от ЕС.

Производство на мляко и млечни продукти

Суровото мляко, което АНМАР ООД събира за производството на мляко и млечни продукти е с много високи качествени показатели, поради наличието на чистокръвни планински породи животни, отглеждани в тези области.

Основната дейност във фирмата се осъществява със съвременно оборудване и технологии за производство на мляко и млечни продукти, които гарантират производството на висококачествени и здравословни изделия, отговарящи на изискванията на Европейските стандарти.

 

В АНМАР ООД служителите са висококвалифицирани с дългогодишен опит и стаж в производството на мляко и млечни продукти.

 

Млечни продукти Свети Илия и Дар - АНМАР

В предприятието за млекопреработка се прилага успешно НАССР система за осъществяване на непрекъснат контрол върху целия производствен процес – от входящите суровини до готовите изделия, както и проследяване на дистрибуцията на стоките и реализацията им на пазара.

Млекопроизводител АНМАР ООД разполага със собствена лаборатория.

Производството на мляко и млечни изделия е организирано в екологично чист планински регион – с. Падина, общ. Ардино, обл. Кърджали, благоприятстващ развитието на млечнокиселата бактерия, микрофлората и пълноценното протичане на технологичните процеси.

България е малка красива европейска държава, която се слави с вековни традиции в млекопреработката. Фирма АНМАР ООД,продължава традицията да прави известни и желани българските млечни продукти в цялата страна.