Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Производство и търговия с мляко и млечни продукти ЕТ Али Ислямов

Град Ясеновец
Адрес Ясеновец
Телефон +359 887 778 553
E-Mail alfa_1967@abv.bg
Website
Факс
Производство и търговия с мляко и млечни продукти ЕТ Али Ислямов
 

Производство и търговия с мляко и млечни продукти ЕТ Али Ислямов

ЕТ Али Ислямов се занимава с производство и търговия с мляко и млечни продукти - прясно мляко, кисело мляко, кашкавал, сирене, извара.

Млекопреработвателното дружество изкупува и преработва краве мляко, овче мляко и козе мляко. Произвежданите млечни продукти от тези суровини са сирене (краве сирене, овче сирене, козе сирене), кашкавал от козе, овче и краве мляко и извара от от козе, овче и краве мляко.

  • Прясно мляко - Прясното мляко, предлагано от ЕТ Али Ислямов е с превъзходен, запазен вкус на качествено мляко, богат състав на протеини, витамини, хранителни вещества и минерали.
  • Кисело мляко - Киселото мляко е типично български продукт, който е и доказано здравословна храна.
  • Кашкавал - по стандарт кашкавалът трябва да съдържа сурово мляко с не по-малко 50% мазнини, подкваса, сол, без консерванти.
  • Сирене - по стандарт сиренето трябва да съдържа сурово мляко с не по-малко 50% мазнини, подкваса, сол, без консерванти.
  • Извара - млечен продукт с високо белтъчно съдържание

ЕТ Али Ислямов изкупува биологично чисто мляко от местните фермери и животновъди.

Мандра за производство на мляко и млечни продукти ЕТ Али Ислямов

Млекопреработвателното дружество обработва млякото по запазени от фирмата технологии в собствена мандра, оборудвана с модерна техника. Мандрата на компанията, производител на мляко и млечни продукти се намира в района на село Ясеновец, община Разград.

Производство и търговия с мляко и млечни продукти ЕТ Али Ислямов

Модерната технология за производство на мляко и млечни продукти е съсредоточена върху качеството и безопасността на храната.

Отличният суров материал, автоматизираните производствени линии, добре обученият и специализиран персонал и стриктният контрол на всяка фаза от производствения процес гарантират високото качество на българските млечни продукти.

Специалистите, работещи във мандрата за производство на мляко и млечни продукти ЕТ Али Ислямов стриктно следят за качеството на изкупеното сурово мляко, за да се получат след обработката висококачествени продукти - прясно мляко, кисело мляко, кашкавал, сирене, извара.

При обработката на суровото мляко млекопреработвателното предприятие отговаря на европейските критерии за фирми, занимаващи се с производство на храни от животински произход.

Спазването на изискванията на Европейския съюз в областта на производството и търговията с млечни продукти, гарантира успешната интеграция на европейския пазар.

ЕТ Али Ислямов е член на Сдружение Национална асоциация на млекопреработвателите.

Работно време на мандрата на млекопреработвателна фирма ЕТ Али Ислямов

  • Понеделник - Петък: 9:00 ч. - 18:00 ч.
  • Събота - Неделя: почивни дни