Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

„Жанета“ – производство на сладки и тестени изделия

Град Лясковец
Адрес ул. „Максим Райкович“ № 28
Телефон 0884 327 186; 0884 327 263
E-Mail janeta1991bg@abv.bg
Website https://janeta-bg.com
Факс
„Жанета“ – производство на сладки и тестени изделия
 

"Жанета" - производство на сладки и тестени изделия

Компанията зад наложената търговска марка „Жанета“ е „Астрея 91“. Историята на Астрея 91 ООД започва през вече далечната 1991 г. в гр.Горна Оряховица, като малка работилница за производство на торти . През годините компанията ни се развива успешно – разширява асортимента си до над 500 продукта, открива нови търговски обекти и производствени цехове, доставя продуктите си до всички части на България и над 13 страни в Европа. Вече три десетилетия благодарение на упоритата и целеустремена работа на нашия екип, успяваме да доставим на нашите клиенти, продукти с отлично качество и превъзходен вкус.

 

През Март 2014 г. отвори врати изцяло новата ни производствена база в гр. Лясковец, разположена на площ от над 4000 м² и оборудвана с модерни и високо технологични производствени линии и апаратура.

 

Към момента Астрея 91 ООД е една от устойчиво и бързо развиващите се компании в сферата на сладкарската промишленост – лоялен партньор на своите клиенти, доставч

Дребни сладки и пандишпанови изделия ot “ЖАНЕТА”

 

Произвежданите от нас дребни сладки и пандишпанови изделия, може да откриете в почти всеки магазин в България и в над 13 страни в Европа. Предлагаме ви: маслени пасти, дребни сладки, торти, сладки рула, сухи пасти, кекс, козунаци, блатове и сиропирани изделия.

 
 

Бутиково фреш сладкарство

 

Пресни, сиропирани и свежи – вече 30 години изделията ни доставят наслада. В нашето бутиково Фреш сладкарство използваме само най-качествени суровини и материали, за да получим красива визия и превъзходен вкус. Предлагаме: бутикови торти, бутикови рула, бутикови пасти, еклери, тестени изделия и кетъринг.

 

Суровини и материали за сладкарство

Предлагаме различни суровини и материали за сладкарството и хранително-вкусовата промишленост: ванилови и шоколадови блатове за торти в различни форми, бял и кафяв кувертюр и други.

 

Сладки и тестени изделия “Жанета”

 

Продуктовата листа на компанията обхваща над 500 артикула. Богатото разнообразие на асортимента ни включва сладки и тестени изделия, както и суровини и материали за сладкарската индустрия. Продуктите на „Астрея 91“ ООД са разпознаваеми на пазара под марката „ЖАНЕТА“. Тя е утвърден гарант за качествена и безопасна храна, предпочитан избор за широк кръг от потребители.