Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Хляб и тестени изделия

Замразени тестени изделия София - Нова Лифт БГ ЕООД
Нова Лифт БГ ООД е с предмет на дейност търговия със замразени тестени изделия от гръцката кухня, зърно, фуражни култури и брашно. Фирмата се е утвърдила на българския пазар като коректен партньор на фирми лидери в областта на производството и търговията със замразени тестени изделия от гръцката кухня, брашно, житни култури и фуражи. Предлага гръцки закуски, пици, сладкарски изделия, баници и т.н. Нова Лифт БГ ООД е регистрирана като агенция за зърно и извършва търговия със зърно, брашно и фуражи, което изнася от България за Гърция. Поради своето ви..
Хлебозавод Роси - хляб и хлебни изделия Кърджали
 Хлебозавод Роси е с предмет на дейност производство и търговия на хляб и тестени изделия.  Хлебозаводът предлага на своите клиенти:  -Производство на хляб и хлебни изделия;  -Изкупуване, съхранение, заготовка на зърнени храни;  -Производство на всички видове брашно, трици и фуражи.  Базата на дружеството се намира в град Кърджали. ..
Миланов Попов ООД
   Миланов Попов ООД се занимава с производство на брашно (специално брашно и стандартно брашно) и съхранение на зърно (притежава мелница за зърно, изкупува и продава зърно).  Фирмата произвежда следните видове брашно:брашно тип 500, брашно тип 700, брашно тип 1150, специализирани брашна по поръчка, трици.Специализирана е в съхранение на пшеница, изкупуване и преработка на хлебна пшеница.Извършва търговия със селскостопанска продукция, фуражи, фуражни смески.  Миланов Попов ООД е фирма специализирана в областта на производството и търговията на висок..
Производство на брашно – Макс Мел ЕООД Добрич
  Основна дейност на Макс Мел ЕООД е производството на пшенично, ръжено и пълнозърнесто брашно в Добрич. Фирмата осигурява брашно, което не съдържа подобрители и консерванти. Неслучайно тя е предпочитана от своите клиенти от хранително-вкусовата промишленост – брашното на Макс Мел ЕООД е основна съставка за хляб, тестени изделия, сладкиши, супи, сосове и т.н. и значително подобрява вкуса и качествето на продукцията. Компанията разполага с модерна производствена база, в която има необходимата техника за високотехнологично про..
Производител на хляб и хлебни изделия - Житна Перла ООД
  Житна Перла ООД е производител на хляб и хлебни изделия - питки, погачи, багети, франзели, закуски, козунаци и други тестени изделия. Хлебопроизводителят от Велико Търново е водещ в региона, най-вече заради използването на натурални продукти при производствената си дейност. Асортиментът от хляб и хлебни изделия е изключително разнообразен, а фирмата непрекъснато се грижи за неговото разширяване, водейки се от потребностите и вкусовите предпочитания на клиента. Във фирмата има внедрени международни Системи за управление на ..
Производство на хляб - Хляб и хлебни изделия ЕООД
  Хляб и хлебни изделия ЕООД е компания, съчетаваща иновативните технoлогии на съвремието и традициите на дългогодишния ни опит в производството на хляб и хлебни изделия. Нашата мисия e предоставяне на възможно най-добрите хранителни продукти с превъзходен вкус и хранителни качества. Днес нашият хлебозавод в град Елхово, посредством добре организираната си дистрибуторска мрежа и лоялни партньори, осигуряват възможността на широк кръг потребители да се наслаждават ежедневно на нашите продукти. Хляб и хлебни изд..
Хляб и хлебни изделия Демеа Сливен ООД
  Демеа Сливен ООД се занимава с производство и търговия с хляб и хлебни изделия - бял хляб, типов хляб, пълнозърнест хляб, хляб Добруджа, хляб по утвърден стандарт България, питки, франзели, козунаци и др. Ние, в Демеа Сливен ООД, сме се отдали на изкуството да приготвяме хляб и хлебни изделия за вас. За хлебопроизводител Демеа Сливен ООД месенето на хляб, така както дедите ни са го правили, е основна мисия. Дългогодишният опит в хлебопроизводството ни дава възможността да съчетаем традиционните рецепти със съвременни техно..