Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Миланов Попов ООД

Град с. Калчево
Адрес с. Калчево, ул. Клокотница 37
Телефон +359 4715/ 2361; +359 898 601 031;
E-Mail milanovpopov@gmail.com
Website
Факс
Миланов Попов ООД

 

 Миланов Попов ООД се занимава с производство на брашно (специално брашно и стандартно брашно) и съхранение на зърно (притежава мелница за зърно, изкупува и продава зърно).
 Фирмата произвежда следните видове брашно:брашно тип 500, брашно тип 700, брашно тип 1150, специализирани брашна по поръчка, трици.Специализирана е в съхранение на пшеница, изкупуване и преработка на хлебна пшеница.Извършва търговия със селскостопанска продукция, фуражи, фуражни смески.
 Миланов Попов ООД е фирма специализирана в областта на производството и търговията на висококачествени брашна за хлебопроизводство, сладкарство и баничарство.
 Брашното, произведено от Миланов Попов ООД
 Качественият състав на брашното е много важна част за хлебопроизводството, сладкарското и макароненото производство. Фирмата разполага с разработена и внедрена система за управление на качеството на произведените от нас брашна, сертифицирана по ISO 9001/2000.
 Миланов Попов ООД предлага специални брашна и стандартни брашна без добавени подобрители. Всички продукти (специално брашно и стандартно брашно) се предлагат: насипно, в книжни и полипропиленови торби и с придружен сертификат за качество.
 Миланов Попов ООД разполага с база (мелница и складова база) за производство на брашно и съхранение на зърно, разположена в село Калчево, общ. Тунджа, обл. Ямбол. Производствената база е оборудвана с модерни машини, необходими за мелничарството. Работата на екип и модерната технология спомагат за иновациите и намирането на най-добрите решения в производството на качествени брашна.
 Съвременното развитие на мелничната промишленост налага нов, добър подход за увеличаване разнообразието от видове брашно.Миланов Попов ООД е постоянно развиваща се фирма, като налага нови методи в мелничната промишленост. Дружестовото използва добър подход за увеличаване на разнообразието от предлаганите видове брашно. Усилията, вложени от екипите на Миланов Попов, модерната технология и иновациите в производствения процес дават като резултат едно от най-качествените брашна за България, станало предпочитано от множество клиенти на фирмата.