Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Хляб и хлебни изделия Демеа Сливен ООД

Град Сливен
Адрес ул. Цар Симеон 49 Сливен
Телефон +359 44/ 667 228; +359 887 332 771
E-Mail mdiamandiev.demea@gmail.com
Website http://www.demea.bg/
Факс
Хляб и хлебни изделия Демеа Сливен ООД
 

Демеа Сливен ООД се занимава с производство и търговия с хляб и хлебни изделия - бял хляб, типов хляб, пълнозърнест хляб, хляб Добруджа, хляб по утвърден стандарт България, питки, франзели, козунаци и др.

Хляб и хлебни изделия Демеа Сливен

Ние, в Демеа Сливен ООД, сме се отдали на изкуството да приготвяме хляб и хлебни изделия за вас.

За хлебопроизводител Демеа Сливен ООД месенето на хляб, така както дедите ни са го правили, е основна мисия.

Дългогодишният опит в хлебопроизводството ни дава възможността да съчетаем традиционните рецепти със съвременни технологии, което гарантира че хлябът, приготвен от нас не само ще задоволи всички ваши вкусови капризи, но и ще придаде допълнителен уют на вашата трапеза.

Основен хляб - Демеа Сливен ООД

Бял хляб - Хляб, приготвен по класическа двуфазна технология от подбрани висококачествени пшенични брашна за отличен вкус и аромат. Заводски хляб, нарязан, приготвен от фино бяло пшенично брашно тип 500. Отличава се с приятен вкус и аромат, превъзходна средина, която не се рони. Удобната опаковка с клипс, запазваща високото качество на продукта, е създадена за Ваше улеснение.

Хляб Добруджа - Хляб, приготвен по класическа двуфазна технология от подбрани висококачествени пшенични брашна за отличен вкус и аромат. Заводски хляб, нарязан, приготвен от фино бяло пшенично брашно тип 500. Отличава се с приятен вкус и аромат, превъзходна средина, която не се рони. Удобната опаковка с клипс, запазваща високото качество на продукта, е създадена за Ваше улеснение.

Хляб и хлебни изделия Демеа Сливен

Типов хляб - Хляб, приготвен по класическа двуфазна технология от подбрани висококачествени пшенични брашна за отличен вкус и аромат. Заводски хляб, приготвен от пшенично брашно тип 1150. Отличава се с приятен вкус, аромат и по-плътна, нероняща се средина. Удобната опаковка с клипс, запазваща високото качество на продукта, е създадена за Ваше улеснение.

Хляб по утвърден стандарт България - Демеа Сливен ООД

Бял хляб - Хляб, приготвен по класическа двуфазна технология, изцяло съобразен с изискванията на Утвърден стандарт България. Приготвя се изключително от натурални съставки, без използване на оцветители, избелители и консерванти. Опаковката с клипс, запазваща високото качество на продукта, е създадена за Ваше улеснение и удобство.

Хляб добруджа - Хляб, приготвен по класическа двуфазна технология, изцяло съобразен с изискванията на Утвърден стандарт България. Приготвя се изключително от натурални съставки, без използване на оцветители, избелители и консерванти. Опаковката с клипс, запазваща високото качество на продукта, е създадена за Ваше улеснение и удобство.

Типов хляб - Хляб, приготвен по класическа двуфазна технология, изцяло съобразен с изискванията на Утвърден стандарт България. Приготвя се изключително от натурални съставки, без използване на оцветители, избелители и консерванти. Опаковката с клипс, запазваща високото качество на продукта, е създадена за Ваше улеснение и удобство.

Тостерен хляб - Демеа Сливен ООД

Пълнозърнест хляб - Продукт с високо съдържание на трици, спомагащи за регулиране на стомашната дейност, улесняване на храносмилането, намаляване чувст-вото на глад. Те са баластен материал. Удължават интервалите между отделните хранения. Имат очистващ ефект, изхвърляйки от организма токсичните вещества, пазят от различни чревни заболявания и помагат да се контролира нивото на лошия холестерол в организма.

Хляб и хлебни изделия Демеа Сливен

Бял хляб - Бял пшеничен хляб с перфектна кора и мека средина. Равномерно кехлибарено оцветяване на филиите след препичане в тостер. Гаранция за перфектен вид и вкус на вашите любими тостер сандвичи.

Ръжено-пшеничен хляб - Хляб, приготвен от съчетание на ръжено и пшенично брашно, богат на витамини и минерали. Фибрите в ръжено-пшеничния хляб подобря-ват храносмилането и намаляват енергийния прием. Хляб с плътна средина и специ-фичен вкус и аромат.

Хлебни изделия - Демеа Сливен ООД
  • Питки и хлебчета - питки грахам, бели питки, хлебчета Русенки, хляб Слънце, франзели
  • Козунаци - обикновен козунак, козунак с бадеми и стафиди, козунак с портокалови корички, козунак с локум, козунак с шоколад
  • Юфка - Домашната юфка Демея е деликатно приготвена от разточени кори от тесто без закваска. Изпечени и начупени, те са в удобна за употреба еднократна опаковка.
  • Галета - Фино смлените нежни частици на галета Демеа ще направят неповторим вкуса на панираното месо, риба, зеленчуци.