Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Храни и хранителни стоки

Замразени плодове и зеленчуци - Югоплод АД Хасково
  Югоплод Ад е един от най- големите и бързоразвиващи се производители на замразени зеленчуци и плодове в България. Централната база се намира в град Хасково, но дружеството разполага с офиси във Варна и София, както и със склад в София. Създадено още през 60-те години на миналия век, Югоплод АД успява да се задържи на пазара, благодарение на качеството на продукцията си и на това, че събира в себе си традиция и съвременност. Замразени плодове от Югоплод АД Дружеството произвежда, преработва и замразява следните в..
Дистрибуция на охладени месни продукти - Йо Де ЕООД, Варна
    Основна дейност на Йо Де ЕООД е логистика и дистрибуция на замразени и охладени меса в различни грамажи и разфасовки на територията на Североизточна България. Фирмата работи от 1998 година и е наложила своето име пред клиентите си като коректен партньор, който изпълнява бързо и в срок поетите поръчки.       Продукти:   Пилешко месо - охладено и замразено: филе, бутчета, цяло пиле, крилца Свинско месо - врат, бут, плеш..
Животновъдство и търговия с месо - Кооперация Доверие
  Кооперация “Доверие” се намира в село Лесидрен и стартира своята дейност в сферата на животновъдството - производство на телешко и свинско месо, през 1995 година. Оттогава досега, кооперацията се развива с бързи темпове, разширява кръга от дейности, които предлага, модернизира своята производствена база и през 2010 започва производство на пълна гама продукти с марка “Стара планина” и добавя към асортимента си и продукти от дивечово месо. Кооперация “Доверие” предлага още: Фуражопроизводство - з..
Производство на хляб и хлебни изделия ПК Устово
  Основната дейност на ПК Устово е производство на хляб и хлебни изделия. Предлага основните три вида хляб: Бял, Добруджа, Типов (нарязан и ненарязан). Производство на бял хляб и нарязан бял хляб - хляб с високи вкусови качества, произведен по уникална българска рецепта Производство на хляб Добруджа и нарязан хляб Добруджа - хляб с високи вкусови качества, произведен по уникална българска рецепта Производство на типов хляб и нарязан типов хляб - хляб с високи вкусови качества, произведен по традици..
Сладкарски изделия Букет ЕООД
  Букет ЕООД е с предмет на дейност производство и търговия със сладки и сладкарски изделия - трайни и малотрайни сладкарски изделия. Производител на широк асортимент сладкарски и шоколадови изделия, които могат да задоволят и най-претенциозния вкус. Произвежда торти, пасти, шоколадови рула, шоколадови сладки, плодови рула, бишкоти, дребни сладки. Сладки изкушения - еклерови торти, парфе, петифури, изделия от захар (захарни ягоди, захарни праскови), сиропирани рула, шоколадови десерти, шприцовани сладки, пурички с течен шоколад, тунквани бишкот..
Замразени зеленчуци АСТАРТА ООД
  АСТАРТА ООД предлага голям асортимент от замразени зеленчуци. Фирмата се гордее с доказаното високо качество на продуктите, които предлага, съхранявайки традиционния и уникален български вкус. Замразен, печен, белен патладжан - цял - След размразяване подходящ за готова консумация, салати, кьополу и др. Замразени тиквички - шайби - От тях се приготвят салати, супи, основни ястия. Замразена търбушена капия - червена и зелена Замразена капия - Подходяща за салати, предястия, основни ястия и лютеници. Политиката на АСТАРТА ООД..
Производство на брашно – Макс Мел ЕООД Добрич
  Основна дейност на Макс Мел ЕООД е производството на пшенично, ръжено и пълнозърнесто брашно в Добрич. Фирмата осигурява брашно, което не съдържа подобрители и консерванти. Неслучайно тя е предпочитана от своите клиенти от хранително-вкусовата промишленост – брашното на Макс Мел ЕООД е основна съставка за хляб, тестени изделия, сладкиши, супи, сосове и т.н. и значително подобрява вкуса и качествето на продукцията. Компанията разполага с модерна производствена база, в която има необходимата техника за високотехнологично про..
Маслини, Зехтин, Ориз, Варива Олимпос 99/ Стефаника ООД
  Стефаника ООД (в съместна дейност с Олимпос 99 ООД) е представител за България на маслините ДЕЛФИ и ИНТЕРКОМ, зехтин АРГОЛИС и ориз и варива АГРИНО. Имаме регистрирана и собствена търговска марка - ОЛИМПОС-99. От централния склад и офис в Благоевград, както и от склада и офис в София, обслужваме (доставяме маслини, зехтин, ориз, варива) клиенти като Пикадили АД, ХИТ, ТВ Европа, ЦБА, хотел Шератон, Хилтън Гранд Хотел София и много други супермаркети, търговски вериги, борси, хотели и ресторанти. Имаме и утвърдена мрежа за дистрибуциа на маслини, зехтин, ор..
Търговия с брашно и трици - Ергене ООД
  Ергене ООД се занимава с производство и търговия с брашно и трици. Компанията от обл. Силистра произвежда на ишлеме брашно (68%) и трици (32%) на цена 0.08 ст./ кг. Управители на фирмата занимаваща се с продажба на трици и брашна са: Шемси Турхан Толгахан Турхан     ..
Производство и търговия с месни продукти - Трифо 1
  Трифо 1 ООД е фирма от Севлиево с основна дейност производство и търговия с разфасовки от свинско, птиче и телешко месо. Основана е през 2005 година и работи изцяло с оборудване и продукти, одобрени по изискванията на Европейския съюз. В Трифо 1 работи персонал с познания и опит, който следи за безопасността и качеството на произвежданите месни продукти. Продукти от Трифо 1 ООД: Разфасовки от свинско месо Разфасовки от птиче месо Разфасовки от телешко месо Ме..