Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Храни и хранителни стоки

Месо, Месни продукти - Магазини Мръвка, Хасково
  В магазини Мръвка, Хасково се продават месо и месни продукти - свинско месо, телешко месо, пилешко месо, колбаси, кюфтета, кебапчета, кайми, наденици и др. Свинско месо - котлети, пържоли, бутове, джолани, свински врат с кост и без кост, гърди, ребра и др. Телешко месо - филета, котлети, шол, бон филе и др. Пилешко месо - пилета, пилета за грил, гърди, бутчета, крилца и др. Магазини за месо Мръвка произвеждат на място продуктите, които предлагат - така всеки може да опита вкусотиите им: ..
Развъждане на прасета - Свинекомплекс Карапелит
  Свинекомплекс Карапелит работи в областта на отглеждането на прасета. Капацитетът на Свинекомплекс Карапелит за отглеждане на прасета е 50 хиляди годишно.   Отглежданите породи в свинекомплекса дават свинско месо с високо вкусови качества. Свинекомплекс Карапелит е разположен в североизточната част на България, община Добрич в село Карапелит. Комплексът за развъждане на прасета е създаден през 1989 г. по модерна технология с капацитет към момента от 1850 свине майки. За Свинекомплекс Карапелит са изключителн..
Месопреработвателно предприятие Новомес ООД
  Новомес ООД е съвременно и високо-технологично месопреработвателно предприятие изградено в сърцето на слънчевото Ново село близо до Пловдив. Новомес ООД предлага месо и месни продукти от български животни: Прeсни меса - Овкусени меса, Разфасовано месо Мляно месо - Карначета, Наденици, Кюфтета, Кебапчета, Кайма Колбаси - Трайни колбаси, Малотрайни колбаси Деликатеси - Филета, Пастърми, Луканки Птиче месо - Овкусено птиче месо, Разфасовки от птиче месо За производството на месните продукти се използват най–модерни маш..
Имитиращи продукти, съдържащи мляко Класик милк БГ ЕООД
  Класик милк БГ ЕООД развива своята дейност в областта на млекопреработването - произвежда имитиращи хранителни продукти, съдържащи мляко. Класик милк БГ ЕООД е сред одобрените предприятия за търговия с храни от животински произход със страните членки на Европейския съюз в областта на производството и търговията с имитиращи продукти, които съдържат в състава си мляко. Продуктовият каталог включва богата гама от хранителни продукти, които съдържат растителни мазнини и мляко - сирене, сирене тип фета и кашкавал. Сирене..
Изпитвателен център за води и храни Aqualab
  Изпитвателен център за води и храни Aqualab предлага анализ на води и хранителни продукти. Хроматографски анализи на води, напитки, храни и хранителни добавки, остатъчни продукти при обработка на води. Вземане на проби от въздух на работната среда, климатични инсталации и изследване на микробиологичните и химичните му параметри и т.н. Дейонизирана вода - Дейонизирана вода, произведена чрез процеса обратна осмоза. Употребявя се за доливане в акумулаторни батерии, климатични инсталации, парни ютии и генератори, лабораторни цели, за устройства..
Захарни изделия Кръстеви Н
Кръстеви Н ООД е на българския пазар от 1995 година, а през 1998 година превръща производството на захарни изделия в своя основна дейност. Компанията непрекъснато се развива и допълва своята продуктова гама, за да задоволи потребностите на потребителите и да запази традициите в производството на изделията си, а заедно с това и доброто име, което си е изградила. Кръстеви Н ООД предлага следните продукти: - Нуга халва; - Халва мозайка; - Желета с различни плодови вкусове; - Пектинови желирани бонбони; - Фруктови резанки; ..
Сладки и сладкарски изделия Данели 2000 ООД
  Данели 2000 ООД стартира дейността си през 2000 година като частна фирма и в момента е една от най-големите производители на сладки и сладкарски изделия в своя бранш. Компанията предлага още шоколадови изделия, запарни изделия, соленки, петифури, сладкарски изделия за кетъринг и др. Фирмата е наложила две търговски марки и над 40 асортимента сладки и сладкарски изделия, всеки от които е доказал високите си вкусови качества в продължение на годините, които се произвеждат и продават на българския и международен пазар. Сладки Данели ..
Първа частна детска кухня в Бургас - Ам-Ам
  Ам-Ам е първата частна детска кухня в Бургас, в която се предлага храна за деца от 10 месеца до 3 години. Основният приоритет е здравословното хранене на децата с ястия, съдържащи всички необходими витамини и вещества, необходими на детския организъм. В Млечна кухня Ам-Ам се използва само храна, отговоряща на критериите за правилно и пълноценно хранене. Менюто е от кашева и млечна храна с финна консистенция за най-малките, както и храни от животински и растителен произход за порасналите. В частнната ку..
Млекопреработвателно предприятие Бобо - К ЕООД
  Млекопреработвателно предприятие Бобо - К ЕООД произвежда млечни продукти (кашкавал, сирене, извара) преработва сурово краве, овче и козе мляко. Млякото се изкупува от екологично чист район. Млекопреработващата фирма се реализира на вътрешния пазар и с износ на сирене за САЩ, Канада, Русия, Македония и Арабския свят. От 2007 година правим износ и за Европейския съюз. Предприятието работи успешно с въведени и добре утвърдени ДПП и НАССР системи и е одобрено като производител за Европейският пазар. Наши клиенти са: Супермаркети, Складове за ..
Производство и търговия с мляко и млечни продукти ЕТ Али Ислямов
  ЕТ Али Ислямов се занимава с производство и търговия с мляко и млечни продукти - прясно мляко, кисело мляко, кашкавал, сирене, извара. Млекопреработвателното дружество изкупува и преработва краве мляко, овче мляко и козе мляко. Произвежданите млечни продукти от тези суровини са сирене (краве сирене, овче сирене, козе сирене), кашкавал от козе, овче и краве мляко и извара от от козе, овче и краве мляко. Прясно мляко - Прясното мляко, предлагано от ЕТ Али Ислямов е с превъзходен, запазен вкус на качествено мляко, богат състав на протеини, витамини..