Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Храни и хранителни стоки

ГОРАНОВИ ООД – Производител на яйца в София
  ГОРАНОВИ ООД е фирма с основна дейност производство и търговия с яйца, която разполага със складова база в град София и птицеферма в град Славяново, област Плевен. Птицефермата на ГОРАНОВИ ООД е голяма по площ и разполага с голям брой сгради, което позволява на фирмата да отглежда хуманно кокошките носачки по метод 2 – подово отглеждане върху естествена постеля. Това неминуемо оказва влияние върху качеството на нашите яйца. Складът на фирмата в София е оборудван изцяло по Европейски стандарт и има всяка необходима техника..
Месо за всяка трапеза от Мони 44 - магазини Вашата месарница
  Магазини „Вашата месарница” предлагат голямо разнообразие от охладени меса - телешко, пилешко, свинско, заешко, шилешко. За семейна, официална вечеря или събиране с приятели, вашите кулинарни умения и нашето вкусно, качествено месо са отлична комбинация, с която ще впечатлите своите гости. Какво предлагаме? Охладено свинско месо - кайма, бон филе, гърди, шишчета, шол, свински джолан, шницели, вратни пържоли и др. Охладено телешко месо - котлет, шницели, кайма, бон филе, гърди и др. ..
Млечни продукти Свети Илия и Дар - АНМАР ООД
  Млечни продукти Свети Илия и Дар са произвеждани от фирма АНМАР ООД. Млекопроизводител АНМАР ООД е с утвърдени традиции и дългогодишен опит в изкупуването, транспортирането, преработката и реализацията на мляко и млечни продукти на българския пазар и хлебни изделия. Изкупвателната мрежа на прясно мляко е изградена на териториален принцип, която обхваща приемателни пунктове в населените места в Смолянска, Кърджалийска и Хасковска област. Висококвалифицираният персонал и консултантската помощ от най-добри..
Продажба на яйца – ЕТ Зорница – Т. Бончев
  Фирма ЕТ Зорница – Т. Бончев развива своята дейност на територията на град Омуртаг, област Търговище и предлага на клиентите си:   Продажба на едро на кокоши яйца Яйца за консумация на вътрешния и европейския пазар Продажба на едномесечни бройлери и пилета Склад на едро за съхранение на яйца   ЕТ Зорница е предпочитана от своите клиенти, защото им предоставя яйца с високо качество, но на много достъпни и конкурентни цени. Освен това произ..
Месо и месни продукти - Месокомбинат Мусан
  Месокомбинат Мусан произвежда месо и месни продукти за нуждите на българския пазар, като използва изходни суровини от едри и дребни преживни животни. Телешко, говеждо месо Малотрайни варено пушени колбаси Полутрайни и трайни варено-пушени колбаси Сурово сушени и пушени колбаси Продукти печени на скара Млени меса и месни заготовки Пастети Сурово сушени деликатеси от нераздробено месо, Създърми Шунки и шункови колбаси Трупни Меса и..
Търговия с плодове и зеленчуци - Фрут Корект ЕООД
ФРУТ КОРЕКТ ЕООД е фирма, която се занимава с търговия с плодове и зеленчуци от 1993г. Първоначално е носила името ДЖИ И ДЖИ КОРЕКТ ЕООД , а в последствие е преименувана във ФРУТ КОРЕКТ ЕООД. Фирмата разполага с всички видове цитруси, екзотики, плодове и зеленчуци, сушени и пресни подправки. Предлага богата гама от ядки и сушени плодове. Целият асортимент се поддържа целогодишно!!! ФРУТ КОРЕКТ ЕООД Ви гарантира качеството на продуктите с всички изисквания, отговарящи на европейските стандарти,ДДС фактуриране и стикери за произход. Складов..
Млекопреработка и производство на сирене Борисов и Син ЕООД
Борисов и Син ЕООД се занимава с млекопреработка и производство на сирене и млечни продукти. Млекопреработка и производство на сирене Борисов и Син Преработка на мляко - краве мляко, овче мляко и козе мляко Производство на сирена - краве сирене, овче сирене, козе сирене Производство на кашкавал - кашкавал от краве мляко, кашкавал от овче мляко, кашкавал от козе мляко Производство на извара - кашкавал от краве извара, кашкавал от овче извара, кашкавал от козе извара Производство на мляко - прясно мляко, кисело мляко Борисов и син EOOД изкупува сурово мляко за нуждите си в областта на мле..
Преработка на мляко - Аполо 33
  Фирма Аполо 33 е специалист в преработката на мляко, производството на млечни продукти и сиренарството. Произвежда сирене и кашкавал от краве, козе и овче мляко. Краве сирене АПОЛО - 400 - 1000 г Овче сирене АПОЛО - 400 г - 8 кг Смес сирене АПОЛО - 400 г - 8 кг Пикантно сирене (краве сирене с люти чушки) - 400 г - 16 кг Краве сирене с билки - 400 г - 16 кг Кашкавал Витоша от краве мляко - 200 г - 8 кг Производствената база..
Мляко и млечни изделия - Мандра ЕТ Булмилк Николай Николов
  Мандра ЕТ Булмилк Николай Николов се занимава с производство и търговия с мляко и млечни изделия - сирене, кашкавал, извара. ЕТ Булмилк Николай Николов предлага на българския пазар млечни произведения от краве, овче и козе мляко с превъзходен вкус и качества. Млечните произведения на Булмилк притежават ценните качества на млякото, но в сравнение с него са много по-концентрирани и внасят значително количество енергия при малък обем. Основната дейност на ЕТ Булмилк Николай Николов се осъществява със съвремен..
Производство на мляно месо - Тайгър Мес
  Тайгър Мес се занимава с производство на мляно месо, месни заготовки, червени и бели меса, както и на изделия от месо. кайма кебапчета кюфтета наденици бабеци суджуци пържоли мляно месо сурови луканки Месото и месните продукти на компанията са произведени съгласно БДС. Фирмата следва световните тенденции в бранша и се ръководи от добрите практики и иновациите при производството на мляно месо и колбаси. ..