Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Храни и хранителни стоки

Производител на хляб и хлебни изделия - Житна Перла ООД
  Житна Перла ООД е производител на хляб и хлебни изделия - питки, погачи, багети, франзели, закуски, козунаци и други тестени изделия. Хлебопроизводителят от Велико Търново е водещ в региона, най-вече заради използването на натурални продукти при производствената си дейност. Асортиментът от хляб и хлебни изделия е изключително разнообразен, а фирмата непрекъснато се грижи за неговото разширяване, водейки се от потребностите и вкусовите предпочитания на клиента. Във фирмата има внедрени международни Системи за управление на ..
Винарска изба Златен Рожен
  Винарска изба Златен Рожен произвежда висококачествени колекции вина от собствени лозя - бяло вино, червено вино, розе. Винарската изба се намира в село Рожен, в района на долината на река Струма - район с дългогодишни винарски традиции определени от отличните почви и щедрото слънце. Реколта 2011 на Винарска изба Златен Рожен е особено благоприятна за сортовете вино Сира, Каберне совиньон, Мерло и типичният за района Мелник 55. Произведените вина от Винарска изба Златен Рожен са с отлично изразени сортови аромати, зрели танини и мека свежест. Винарс..
Олио и Слънчогледово масло от Златен лъч ООД
Стандарт БДС EN ISO 9001:2008 ISO 22000:2006, сертифицирана от ТЮФ РЕЙЛАНД БЪЛГАРИЯ ЕООД. Фирмата изкупува и преработва слънчогледови маслодайни семена с цел добив на сурови, рафинирани наливни и бутилирани масла. Златен лъч ООД предлага на своите клиенти висококачествени продукти, включващи рафинирани наливни и бутилирани масла, които са получени чрез преработка на маслодаен слънчоглед и рафиниране по класическа технология. Слънчогледово масло Златен лъч сурови /нерафинирани/ масла рафинирани наливни слънчогледови масла ..
Производство на хляб - Хляб и хлебни изделия ЕООД
  Хляб и хлебни изделия ЕООД е компания, съчетаваща иновативните технoлогии на съвремието и традициите на дългогодишния ни опит в производството на хляб и хлебни изделия. Нашата мисия e предоставяне на възможно най-добрите хранителни продукти с превъзходен вкус и хранителни качества. Днес нашият хлебозавод в град Елхово, посредством добре организираната си дистрибуторска мрежа и лоялни партньори, осигуряват възможността на широк кръг потребители да се наслаждават ежедневно на нашите продукти. Хляб и хлебни изд..
Хляб и хлебни изделия Демеа Сливен ООД
  Демеа Сливен ООД се занимава с производство и търговия с хляб и хлебни изделия - бял хляб, типов хляб, пълнозърнест хляб, хляб Добруджа, хляб по утвърден стандарт България, питки, франзели, козунаци и др. Ние, в Демеа Сливен ООД, сме се отдали на изкуството да приготвяме хляб и хлебни изделия за вас. За хлебопроизводител Демеа Сливен ООД месенето на хляб, така както дедите ни са го правили, е основна мисия. Дългогодишният опит в хлебопроизводството ни дава възможността да съчетаем традиционните рецепти със съвременни техно..
Подправки, хранителни добавки Теа Трейдинг ООД
  Теа Трейдинг ООД се занимава с внос и търговия с подправки, хранителни добавки, шунка и продукти за хранителната промишленост. подправки за всички месни продукти хранителни добавки за месо и месни продукти маринати за месо и месни продукти Подправки и хранителни добавки Виберг Шунка варена - Моцарт Шунка варена - Шприцмител, Грилена Теа Трейдинг ООД предлага специални спомагателни продукти за хранително-вкусовата промишленост: метални форми, обвивки, фолиа и мре..
Висококачествени вина Винарска изба Домейн Мараш
  Винарска изба Домейн Мараш е модерна изба от висок клас, в която се произвеждат висококачествени вина (червено вино, бяло вино, розе, наливни вина, пенливи вина, десертни вина, бутикови вина, лимитирани серии вина) и високоалкохолни напитки от сортове грозде като Каберне совиньон, Каберне Фран, Мерло и др. Главният офис на Винарска изба Домейн Мараш ЕООД се намира в гр. София, ул. Златовръх 52. Тел.: +359 2 400 1212; +359 894 627274. Винарска изба Домейн Мараш се отличава от останалите с това, че подбираме изключителн..
Katarzyna Reserve
НАШАТА ФИЛОСОФИЯ ЗА ВИНОПРОИЗВОДСТВО   „Виното се създава на лозята. Ние просто се грижим за него, докато то е в нашата изба" Нашата цел е като използваме традиционните винарски техники да разкрием уникалността на нашето лозе, неговия тероар и да създадем вина, които носят елегантността и изискаността на „Стария свят" и намерим най-чистия баланс между плода, киселините, дъба и танините.   В избата ключът към създаването на добро вино е страстта. Основна роля за налагането на избата като лидер на пазара има екипната работа на с..
Лед, Цветен лед, Лед на кубчета Сонар - 01 ООД
Сонар - 01 ООД е създадена през 2010 год. за да отговори на все по-голямото търсене на пазара за доставки на лед, цветен лед и лед на кубчета. Паралелно с производство и търговия с пакетиран лед се развива дистрибуция на хранителни продукти и стоки за еднократна употреба. Ледът се произвежда от ледогенератори с тройно филтрирана питейна вода. Формата му е трапецовидна и е с тегло 7 - 15 гр. Разфасовки от 2кг. за търговската мрежа (възможно е предоставянето за ползване на рекламни фризери с различни обеми) Разфасовки от 5кг. за заведения и частни..
Свинекомплекс Голямо Враново Инвест АД
Търговия на дребно и едро със свинско месо Враново е търговската марка, под която Свинекомплекс Голямо Враново Инвест АД развива търговия на дребно и едро на територията на Република България. Основната ни цел е изграждане на верига от магазини за търговия на дребно с свинско месо, трупни меса, месни разфасовки, субпродукти, млени меса и кайма, полуфабрикати, малотрайни, полутрайни и трайни колбаси, жарени и пушени месни продукти, полуфабрикати, кърваво–желирани меса и деликатеси на територията на цялата страна и база за търговия на едро на територията на гр. Соф..