Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Храни и хранителни стоки

Риба и рибни продукти - Вастон II ООД
Вастон II ООД e фирма от град София, която се занимава с търговия на едро, внос и износ на риба. От 1993 година насам фирмата извършва своите основни дейности в търговията с рибни продукти и успешно е наложила своето име в бранша. Вастон II ООД предлага следните услуги: Внос на риба и рибни храни – българският потребител може да разчита, че фирмата покрива напълно търсенето на риба на вътрешния пазар. Нашите рибни продукти и деликатеси са не само на напълно достъпни цени, но са и с високо качество.  Изно..
Мляко и млечни продукти Милки Лукс ЕООД
Милки Лукс ЕООД - гр. Бяла Черква е създадена през 1996 год. с основен предмет на дейност изкупуване на сурово мляко, преработка и продажба на млечни продукти. Основните производства в млекопреработвателното предприятие са - краве сирене Росица и кашкавал Витоша. Готовите продукти се предлагат за реализация в търговската мрежа на цялата страна. Млекопреработвателното предприятие е построено и пуснато в експлоатация през 1999 год. Дневния капацитет е 50 тона сурово мляко за сирене и 20 тона за кашкавал. Милки Лукс ЕООД има обособено външнотърговско звено и осъществява и..
Търговия на едро с хранителни стоки - Хранителна борса Тони
  Хранителна борса Тони предлага търговия на едро с хранителни стоки и храни - богат асортимент на колбаси, млечни произведения, консерви, пакетаж, яйца, подправки, кетчуп, майонеза, олио. Хранителна борса Тони предлага доставка до обекта на хранителни стоки и храни! Хранителна борса Тони/ ЕТ Тони - Андон Марков е дистибутор на храни и хранителни стоки за Петрич, Сандански и Кресна на: КФМ - Българо-испанско предприятие за месопреработване, месни продукти и кетъринг. Хранителна борса Тони предлага богата..
Преносима измервателна апаратура ГЛОБАЛ-ТЕСТ ЕООД
  Фирма ГЛОБАЛ-ТЕСТ ООД е създадена през 1994г. като смесено българо-немско дружество, но от 21.08.2009г. дружеството се преобразува в ЕООД с едноличен собственик г-н Румен Андронов. ГЛОБАЛ-ТЕСТ ЕООД е търговско дружество, официален представител на фирмите ТЕSТО, VEGA, и KERN- Германия и на CASELLA CEL- Англия. ТЕSТО e водеща фирма в производството на преносима апаратура за измерване на физико-химични величини, климатични параметри и димни газове. VEGA е един от водещите производители на електронни нивомери и нивосигнализатори. KERN - производител на ..