Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

abv

Град
Адрес
Телефон
E-Mail
Website
Факс

ФАТ ЕООД - Пловдив е водещият български производител на санитарни изделия от композитен материал - мивки за кухня, баня и декоративни прагове за поддушово пространство/за душкабини – от полимермрамор.
Фирмата притежава най-големия пазарен дял в сектор кухненски мивки на българския пазар. Централният офис, склад и производствената база са в град Пловдив. ФАТ ЕООД има представителство и складова база и в град Варна. Наличието на собствен автопарк улеснява ежедневните доставки към мрежата ни от над 500 търговски точки на територията на България. Плановият график на доставките ни предвижда ежеседмично достигане до всеки един от нашите клиенти.
Продуктите на компанията са много добре приети и на европейския пазар както поради своето високо качество и разнообразие от цветове и форми, така и заради приятното усещане за настроение и хармония, което създават у всеки.
Собственото излъчване и уникалния творчески дизайн са характерни за цялата гама на изделията с търговска марка ФАТ.

Фирмата работи успешно както в Европейския съюз, така и извън него, като всички разпространявани на пазара продукти с търговската марка ФАТ са придружени от необходимитесъгласно законовите разпоредби документи: Декларация за съответствие, Гаранционна карта и Инструкции за монтаж и експлоатация. Предоставяният от ФАТ ЕООД гаранционен срок на цялата продуктова гама е 5 години.
Изделията на ФАТ ЕООД се изработват в съответствие с прилагането на строга Система за вътрешно-производствен контрол. Основните материали и суровини са от най-високо качество, с произход Австрия, Словения, Италия, Гърция, САЩ и Финландия.
Екипът на ФАТ ЕООД се стреми към бързо, качествено и гъвкаво обслужване на клиентите си и използване най-новите производствени технологии. Във фирмата функционира собствено дизайнерско студио, разработващо индивидуални проекти в съответствие с най-новите тенденции в бранша.
ФАТ ЕООД непрестанно и усъдно работи за усъвършенстването на своите продукти и технологични линии, на логистичната си система, дистрибуторската мрежа и отношенията с коректните си партньори.

 
 

 

 

Кухненски мивки

Основните характеристики на кухненските мивки ФАТ:
-еластичност на материала
-устойчивост на UV лъчи
-специфична плътна структура на покритието
-идеално прави линии на монтажните плоскости
-лесен и безпроблемен монтаж
-дълбоко 21 см корито при всички модели
-предварително заложени технологични отвори с варианти за индивидуално разпробиване
-окомплектовка с висококачествен сифон и индивидуален шаблон за улесняване изрязването отвора на кухненския плот
-богато разнообразие от форми и модели

 

Прагове за баня

НОВО!!! Декоративен праг за поддушово пространство:
Това е новаторски продукт, даващ ново естетическо и индивидуално функционално и решение за Вашата баня - независимо дали ще поставите стандартна или нестандартна вертикална преграда за душ, или просто завеса.
Изработен е от полимермрамор, като върху него могат да се поставят всякакъв вид вертикални прегради за душове /тип душкабина или паравани/. Декоративният праг дава възможност да разполагате с поддушово пространство според Вашите желания. Качеството на материала, от който е произведен, гарантира стабилен монтаж на всякакъв вид конструкции /като форми, размери и маса/, оформящи пространството под душа.

 

Мивки за баня Contessa

 

С мивките за баня Contessa Вие получавате:
-богата цветова гама, съобразена със санитарията, присъстваща на пазара и възможност за изработка в цвят по мостра
-гладка повърхност на материала, осигуряваща лесно и бързо почистване
-специфична еластичност на материала - полимермрамор, която при по-сериозна физическа намеса спомага за запазване цялостта на изделието и по-важно - неговата функционалност
-технологично заложени отвори за стояща смесителна батерия, даващи възможност за допълнително разпробиване по Ваше желание
-уникално дизайнерско решение

 

Ключови думи :
abv