Промоции от Supersait.bg
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Балчик

Хирург в Балчик - доктор Димо Димов
Специалистът по хирургия доктор Димо Димов практикува в УМБАЛ „Св.Марина” ЕАД Варна. Доктор Димов проявява уважение и внимание към всеки свой пациент, защото държи на висококвалифицираната медицинска грижа. Доктор Димо Димов предлага: -Първични прегледи; - Хирургични манипулации; - Катеризации. Доктор Димов можете да откриете в кабинета в град Балчик всеки делничен ден от 17:00 ч. до 19:00 ч.   ..
Коремна хирургия в Балчик - доктор Мариана Прахалчева
Доктор Мариана Прахалчева е хирург от Балчик, специалист по Коремна хирургия. Коремната (висцералната) хирургия се занимава основно с диагностиката и хирургичното лечение на различните травми и заболявания както на коремните органи, така и на предната коремна стена в човешкото тяло. Професионалните интереси на Доктор Мариана Прахалчева са в следните области на хирургията: •хернии, • болести на перианалното пространство, • операции на вътрекоремни органи, •амбулаторна хирургия, •хирургия на кожата, В болнична обстановка: •фиброгастроскопии, •фиброколоноск..
Стоматолог в Балчик - доктор Боряна Дякова
В своя стоматологичен кабинет в град Балчик д-р Боряна Дякова и д-р Станислава Николова предлагат професионална стоматологична грижа и пълна гама от услуги в областта на денталната медицина. Стоматологичният кабинет в Балчик е оборудван с необходимите инструменти и техника, за да могат пациентите да получават качествена диагностика и лечение на техните стоматологични проблеми. -Профилактични прегледи за предотвратяване на сериозни заболявания и за поддържане на добра устна хигиена и дентално здраве; -Лечение на кариес, заболявания на устната кухина, пу..
Лечение кучета и котки Балчик, Ветеринарна клиника  Балчик
Ветеринарна клиника ВИ–ВЕТ предлага лечение на домашни любимци и екзотични животни. Екипът се състои от двама ветеринарни лекари. Това са д-р Вл. Божидаров и д-р Ив. Великова. Услуги, предлагани от Ветеринарна клиника ВИ–ВЕТ: -Диагностика и лечение – извършват се бързи диагностични тестове, кръвни изследвания, микробиологични изследвания с антибиотикограма, хемокулура, образна диагностика; -Имунопрофилактика и профилактика: ваксинации с доказано високо имуногенни ваксини, обезпаразитяване - вътрешо и външно; -Козметични процедури: подстригване, почистване на уш..
Нощувки в Балчик - Къща за гости Марияна
Къща за гости „Марияна“ се намира в красивя град Балчик само на 300 метра от Централния плаж и на 400 метра от автогарата. Къщата е удобна и предлага уединение, дискретност и спокойна атмосфера на дома. Къща за гости „Марияна“ Ви предлага; -Баня и тоалетна; -ТВ кабелна телевизия и безжичен интернет; -Хладилници; -Ел.Кани; -Микровълнови печки; -Тераса до всяка стая; -Ютия; -Климатици/Вентилатори; -Барбекю; Възможност за храна при договорка на място.         Къща за гос..