Промоции от Supersait.bg
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Елена

Почивка в Елена - Хотел Елени Палас
Построен в центъра на град Елена, хотел "Елени Палас" съчетава възрожденски стил и модерна атмосфера. Комплексът се състои от 5 етажа: • В сутеренния етаж - СПА център; • На партера - рецепция, ресторант с панорамна тераса, със 100 места, 80 от които в закритата част. Конферентна зала с 20 места, подходяща за провеждане на семинари и обучения. • На първи, втори и трети етаж – хотелска част, състояща се от 26 стаи, от които: 19 двойни /спални/; 2 единични; 2 стаи с две единични легла; 1 с три единични; 1 апартамент; 1 ВИП стая. Всяка стая разполага съ..
Хотел в Елена - Семеен хотел Тара
Вие желаете приятна почивка на достъпни цени!? Заповядайте в Семеен хотел „Тара“. Тук можете да получите перфектно обслужване на напълно приемливи цени. Хотелът се намира в центъра на град Елена. Разполага с 15 места: 2 апартамента и 4 стаи със спални. Две от стаите ползват общ санитарен възел, а останалите са със собствен санитарен възел. Топлината през зимните месеци се гарантира от локално парно. Две от стаите имат климатик и балкон. Във всяка стая има телефон, достъп до Интернет, кабелна телевизия, ютия. Семеен хотел „Тара“ разполага с кафе-аперитив и фр..
Къщи за отдих и почивка Бaлканджи Манчевите къщи
Къщи за отдих и почивка Бaлканджи Манчевите къщи се намират в сърцето на Еленския балкан - на 270 км. от гр. София, на 250 км. от гр. Варна и на 6 км. от възрожденска Елена. Къщите за гости са подходящи за екотуризъм, планински туризъм, разходки в планината, ваканции сред природата, релакс и отмора. Къщи за отдих и почивка Бaлканджи Манчевите къщи предлагат отлични условия за семейни почивки с леки разходки и тежки маси! В двора на комплекса се намират две къщи, басейн с шезлонги и чадъри, както и собствен паркинг с 5 парко мест..