Промоции от Supersait.bg
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Па̀зарджик

Резервни части за строителна и селскостопанска техника
ВЕСИДОН ООД e Българо - Британска Компания създадена през 2007 година с цел доставка на качествени резервни части за строителна и селскостопанска техника. Започва дейността си през 2008 година, като вносител на резервни части за строителна и селскостопанска техника, предлагайки висококачествени продукти от утвърдени доставчици на конкурентни цени. Весидон ООД е официален представител на CARRARO - Италия, SPAREX - Великобритания, INTERPART - Великобритания, BARNWELL - Великобритания, SPALDINGS - Великобритания и много други. Разполага с голям асортимент от части, гара..
Специалист белодробни болести в Пазарджик – д-р Сотирова
Доктор Костадинка Сотирова е лекар специалист, практикуващ на територията на град Пазарджик. Има придобити специалности по вътрешни болести, пневмология и фтизиатрия. Доктор Сотирова е главен изследовател по клинични проучвания за бронхиална астма и ХОББ в Център по клинични проучвания към СБАЛПФЗ гр. Пазарджик. Лекарят специалист приема пациенти в кабинет №1 в СБАЛПФЗ, гр Пазарджик. Работното време на кабинета е от понеделник до петък от 8.00 до 13.00. -клиничен преглед с функционално изследване на дишането - спирометрия; -рентгеноскопия н..
Общопрактикуващ лекар в село Варвара - доктор Иван Димитров
Доктор Иван Димитров практикува като общопрактикуващ лекар в село Варвара, област Пазрджик . Доктор Димитров предлага следните медицински услуги: -Профилактични прегледи за намаляване на риска от различни заболявания при деца и възрастни; -Издаване на медицинско направление за специалист; -Диагностика и лечение; -Имунизации, ваксинации; Доктор Иван Димитров ще Ви консултира при различни оплаквания и ще Ви осигури професионална медицинска грижа. Не се колебайте, потърсете доктор Димитров на телефон: 0898/ 530-398   ..
Покривна хидроизолация, ремонт, топлоизолация Пазарджик
ФИРМА "РАДЕВ" ЕООД Е СЪЗДАДЕНА ПРЕЗ 1993 г. В гр. ПАЗАРДЖИК КАТО ЕТ "СТЕФАН РАДЕВ-44", С РЪКОВОДИТЕЛ СТЕФАН СТОЙМЕНОВ РАДЕВ, ДЪЛГОГОДИШЕН РЪКОВОДИТЕЛ НА СУ "СТРОЙТЕЛНИ ИЗОЛАЦИЙ" В СИСТЕМАТА НА КОЯТО РАБОТИ ОТ 1970 г. УЧАСТВАЛ Е В ИЗГРАЖДАНЕТО НА ЗАВОДИТЕ В гр. ДЕВНЯ И МАРИЦА ИЗТОК, КАКТО И НА ОБЕКТИ В РУСИЯ И ГЕРМАНИЯ. ПРЕЗ 2004 г. Е ПРЕОБРАЗУВАНА В "РАДЕВ" ЕООД - гр. ПАЗАРДЖИК С АДРЕС НА РЕГИСТРАЦИЯ гр. ПАЗАРДЖИК, УЛ. Г.ГЕРАСИМОВ №8, ВПИСАН В ТЪРГОВСКИЯ РЕГИСТЪР ПО Ф.Д №364 от 2004 г. С ВG 112609316, ПРЕДСАТВЛЯВАНА ОТ СТЕФАН СТОЙМЕНОВ РАДЕВ. ФИРМАТА Е СПЕЦИАЛИЗИРАНА..
Автосервиз, Автомагазин - Автокомплекс АВТО ЛУКС
Автокомплекс АВТО ЛУКС разполага с автосервиз, автомагазин и тенекеджийски цех и предлага автосервизни услуги, ремонти на автомобили, авточасти, масла и акскесоари. Автокомплекс Авто лукс предлага пълна гама автосервизно обслужване на всички видове автомобили. Фирмата се занимава и с транспорт и транспортни услуги. Автосервиз, Автомагазин - Автокомплекс АВТО ЛУКС Автосервизът в Автокомплекс АВТО ЛУКС предлага: диагностика и ремонт на бензинови и дизелови двигатели ремонт на ходова част ремонт на двигатели ремонт на трансмисия компютърна диагностика на леки и товарни автомобили Магазинът за ..
Сладки и сладкарски изделия Данели 2000 ООД
  Данели 2000 ООД стартира дейността си през 2000 година като частна фирма и в момента е една от най-големите производители на сладки и сладкарски изделия в своя бранш. Компанията предлага още шоколадови изделия, запарни изделия, соленки, петифури, сладкарски изделия за кетъринг и др. Фирмата е наложила две търговски марки и над 40 асортимента сладки и сладкарски изделия, всеки от които е доказал високите си вкусови качества в продължение на годините, които се произвеждат и продават на българския и международен пазар. Сладки Данели ..
Покупко-продажба на отпадъци Екофючър ООД
  Екофючър ООД е с основна дейност покупко-продажба на отпадъци. Разполагаме с разрешително за рециклиране на пластмасови отпадъци R3, издадено от РИОСВ - Пазарджик. Екофючър ООД рециклира следните отпадъци - PET Екофючър ООД търгува със следните видове отпадъци - PET (балиран и на флейки), HDPE, LDPE, PP, хартия Екофючър ООД е основана през 2005 година под името Георгиев-Стоянов ООД. През 2007 година бяха открити собствени бази за изкупуване и балиране на отпадъци в гр. Пещера и гр. Кърджали, а фирмата бе преименувана на Екофючър..
Медицински прегледи - Личен лекар Д-р Нина Юсева
  Личен лекар Д-р Нина Юсева предлага медицински прегледи, диагностика и лечение на пациентите, направления за хоспитализация или преглед при лекар-специалист. Личен лекар Д-р Нина Юсева предлага следните медицински прегледи Обдоминална ехография Ехокардиография Ехография на щитовидна жлеза Ехография на млечни жлези Медицински услуги и дейности, предоставяни от личните лекари Клинични прегледи, медицински прегледи, здравни прегледи в кабинет или при необходимос..
Почивка в Пазарджик - Хотел Примавера 2
  Независимо дали пътувате по бизнес или за удоволствие, хотел Примавера 2 е идеалното място за престой, почивка, настаняване или нощувки. Разположен е в сърцето на град Пазарджик, на пешеходната зона, в близост до всички административни, финансови учреждения и културни забележитености. Хотел Примавера 2, Пазарджик е двузвезден хотел, който предлага: Денонощна рецепция; Ресторант; Рум сервиз; Паркинг; Стаи с две единични легла; Стаи с двойни легла; Безплате..
Пелени, памперси Алдъри Интернационал
  Фирма Aldari International Ltd. е вносител на: пелени и памперси за деца пелени и гащи за възрастни чаршафи мокри кърпи перилни препарати санитарни материали сапуни и шампоани       ..