Промоции от Supersait.bg
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Петрич

Добър стоматолог в град Петрич - доктор Крум Якимов
Доктор Крум Якимов е стоматолог от град Петрич. Доктор Якимов предлага възможност за комплексно стоматологично лечение. В своя стоматологичен кабинет, зъболекарят разполага с необходимите инструменти, за да осигури на своите пациенти качестена диагностика и лечение на техните стоматологични проблеми. Прилага методи съобразени с новостите в областта на съвременната стоматология като същевременно гарантира устойчивост и дълготрайни естетични качества на използваните материали. Стоматолог доктор Якимов предлага професионална стоматологична грижа и пълна гама о..
Ветеринарен лекар в Петрич - доктор Янчо Кантарджиев
 Доктор Янчо Кантарджиев е добил своето висше образование като ветеринарен лекар в Тракийски университет в град Стара Загора през 1996 година. Ветеринарният кабинет на доктор Кантарджиев предлага професионална ветеринарна грижа за Вашите любимци. Извършват се следните медицински услуги: -преглед / домашни любимци и селскост.животни/; -лечение/ домашни любимци и селскост.животни/; -обезпаразитяване/ домашни любимци и селскост.животни/; -ваксинация / домашни любимци и селскост.животни/; -чипиране / домашни любимци и селскост.животни/; -к..
Кабинет по детски болести в Петрич, добър педиатър в Петрич
Кабинета по детски Болести към ГП за СИМП по Педиатрия - Детски Свят ООД гр.Петрич можете да откриете на ул. Рокфелер № 52, каб. 313 и манипулационна 314. Ако имате проблем или въпроси с радост ще се отзовем! Заповядайте при нас или позвънете на телефоните посочени по-долу! Детски лекар д-р Василка Радоева Чаушева телефон за връзка: 0887/97-61-91 Детски лекар д-р Катя Стоянова Савова-Карачорова телефон за връзка: 0888/30-22-25 Детски лекар д-р Снежана Иванова Паскалева телефон за връзка: 0888/ 44-37-17 Детски лекар д-р Цветана Ангелова Динков..
Зъболекар д-р Любомир Турсунов
Д-р Любомир Турсунов е специалист по дентална медицина, практикуващ в гр.Петрич. Извършва профилактика и лечение на кариеси,поставяне на мостове,корони и протези,дентална козметология и др. Той се грижи за добрата усмивка на хората и за здравия и нормален дъвкателен процес. Доктора има сключен договор със здравната каса НЗОК. Д-р Любомир Турсунов извършва от 4 години дейността си като лекар по дентална медицина. Използват се подбрани продуктите, които вършат добра работа, както за здравето на пациента, така и за удоволетворението от свършената работа..
Обзавеждане за кухни и Постформинг ЕТ Мавис - Георги Рутев
  Мебелна фирма ЕТ Мавис - Георги Рутев е създадена през 2005 година и се занимава с проектиране, производство и продажба на мебели, обзавеждане за кухни и постформинг. Всички кухни има възможност да се изработят от МДФ (мат и гланц), естествен фурнир, ПДЧ, постформинг врати, боядисано стъкло в алуминиева рамка.   Цветовата гама на мебелите за кухня е от над 500 цвята - естествени фурнири, ПДЧ, МДФ, термо плот и т.н.   В областта на производството на обзавеждане за кухни и постформинг ЕТ..
Производство на мебели в Петрич - Мебели Фрина
  Мебели Фрина е с основна дейност производство на мебели, която развива в град Петрич, но продуктите на фирмата са познати на клиенти от България и Европа. Компанията има над десетгодишен опит в своята сфера и това дава отражение върху качеството на продукцията, което е на най-високо ниво.   Мебели Фрина предлага: Обзавеждане от масив  Мебели за кухня Обзавеждане за спалня Хотелско обзавеждане Мебе..
Автосервиз Универсал - Петрич
УНИВЕСАЛ – НАНО БОЖИДАРОВ ЕТ е автосервиз, обслужващ всички марки и модели леки, лекотоварни, товарни автомобили, микробуси и автобуси. Към автосервиза има и магазин за резервни части и консумативи – за всички европейски марки и модели товарни и лекотоварни автомобили – MAN, DAF, MERCEDES, IVECO, RENAULT, VOLVO, SCANIA. 20% от предлаганите резервни части са оригинални, а останалите – алтернативни.   Фирмата работи на дистрибуторски начала с водещи вносители – ДИДИ 94 – акумулатори EXIDE, VESNA, ХЕЕД 91 и др. УНИВЕСАЛ – НАНО БОЖИДАРОВ Е..
Търговия на едро с хранителни стоки - Хранителна борса Тони
  Хранителна борса Тони предлага търговия на едро с хранителни стоки и храни - богат асортимент на колбаси, млечни произведения, консерви, пакетаж, яйца, подправки, кетчуп, майонеза, олио. Хранителна борса Тони предлага доставка до обекта на хранителни стоки и храни! Хранителна борса Тони/ ЕТ Тони - Андон Марков е дистибутор на храни и хранителни стоки за Петрич, Сандански и Кресна на: КФМ - Българо-испанско предприятие за месопреработване, месни продукти и кетъринг. Хранителна борса Тони предлага богата..
Домашни потреби, Стоки за бита АЦИ 95 - Гергана Георгиева
  АЦИ 95 - Гергана Георгиева предлага домашни потреби и стоки за бита: чували, кесии самозалепващо фолио, палетно фолио тарелки, чинийки и чаши за еднократна употреба в голям избор торбички, полиетиленови торбички перилни препарати, омекотители, препарати за дома, офиса, хотела битова химия тоалетни принадлежности, шампоани разнообразие от бои за коса парфюмерия също така предлагаме и кафе, което се мели на място по желание на клиента Освен със склад АЦИ 95 разполага и..
Очни кабинети в Петрич - Д-р Иванка Таманова
В очния кабинет в Петрич на д-р Иванка Таманова се предлага диагностика на очни болести и лечение на заболявания на очите. Кабинетът е оборудван с модерна апаратура за ранна диагностика на всички очни заболявания, съдови и възпалителни заболявания на окото, както и заболявания на зрителния нерв. Очен лекар д-р Иванка Таманова има богат опит в офталмологията и лично отношение към всеки пациент – тя може да ви направи изследване на зрителната острота и да ви предпише очила. В очния кабинет на д-р Иванка Таманова в Петрич, ул. Полковник Дрангов №15, можете да отидете ка..