Промоции от Supersait.bg
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Ра̀зград

Специалист нервни болести в Разград - д-р Ганка Дескова
Доктор Ганка Дескова е специалист по неврология в град Разград. Специалистът по неврология има дългогодишен опит в диагностиката и лечението на заболявания на нервната система. Доктор Дескова работи в отделението по нервни болести в МБАЛ "СВ. Иван Рилски", на адрес: ул. Коста Петров 2, град Разград. Приема пациенти и в неврологичния си кабинет на ул. Васил Левски 1, каб. 56, ет. 4. Доктор Дескова подхожда с индивидуално отношение към всеки свой пациент и ще Ви осигури качествена медицинска грижа. Доктор Ганка Дескова завършва медицински универ..
Озеленяване Разград - Агроспектър 2000
Агроспектър 2000 е компания, която работи в областта на парковото строителство, проектирането, изграждането и поддържането на паркове и градини, спортни игрища и терени, детски площадки, автоматизирани напоителни системи. Разполага със собствена производствена база - декоративен разсадник. Производствената база обхваща над 40 хектара, включително и покрити площи. Произвежда, внася и търгува с голямо разнообразие на растения и семена - над 500 видове. Притежава собствена техника, включваща цялата гама от необходимата такава за изграждане и поддържане на зелени площи, пар..
Златни и сребърни бижута от Макли Ювелир ООД
     Макли Ювелир ООД е фирма в град Разград, чиято основна дейност е свързана с изработката на висококачествени бижута от злато и сребро. В златарското ателие работят златари с богат опит, които изработват всяко бижу с голямо внимание. Ако желаете, изделията могат да бъдат изработени изцяло по Ваша идея. бижута от Макли Ювелир Бижутата, които предлага Макли Ювелир ООД са: Златни пръстени – мъжки и дамски Златни гривни – мъжки и дамски Златни обеци Златни висулки и колиета Златни синджири Венчални халки Детски златни бижута Сребърни бижута   ..
Транспорт и спедиция – Ю ПИ АЙ ГРУП, Разград
Ю ПИ АЙ ГРУП е фирма от град Разград, която се занимава със спедиция на товари, вътрешен и международен транспорт. Нашите услуги са надеждни и сигурни, защото разчитаме на работата на екип с дългогодишен опит в сферата на спедицията, който се отнася професионално към своите задължения. транспорт Услуги: Транспортиране на извънгабаритни товари Транспортиране на товари по суша Международен транспорт Спедиция на товари в България Превоз на цели и групажни пратки извън страната – ежедневно получавате информация за пътя на пратката към крайния адрес за получаване Автомобилни превози със собствен..
Млекопреработка и производство на сирене Борисов и Син ЕООД
Борисов и Син ЕООД се занимава с млекопреработка и производство на сирене и млечни продукти. Млекопреработка и производство на сирене Борисов и Син Преработка на мляко - краве мляко, овче мляко и козе мляко Производство на сирена - краве сирене, овче сирене, козе сирене Производство на кашкавал - кашкавал от краве мляко, кашкавал от овче мляко, кашкавал от козе мляко Производство на извара - кашкавал от краве извара, кашкавал от овче извара, кашкавал от козе извара Производство на мляко - прясно мляко, кисело мляко Борисов и син EOOД изкупува сурово мляко за нуждите си в областта на мле..
Логис Транс ЕООД – Транспортни и спедиторски услуги
  Основната дейност на Логис Транс ЕООД е извършването на транспортни и спедиторски услуги. Компанията е създадена през далечната 1994 г., като днес има офиси и представителства в множество държави, сред които Русия, България, Финландия и Турция. Фирмата извършва автомобилни превози на различни по обем и тежест товари. Освен със собствени транспортни средства, Logis Trans разполага и със свои складови помещения и сервизни бази. Шофьорите, които извършват товарните превози за компанията, имат дъл..
Строителни материали, Гипс, Цимент ХЕЛИУС ГРУП ЕООД
  <div style="> <p style=" text-shadow:="" 1px="" 0="" #ffffff"=""> ХЕЛИУС ГРУП ЕООД създаде в Разград борса за продажба на едро и дребно на строителни материали: цимент, гипс, сатен гипс, гипсокартон, лепило за гипсокартон, мазилки, бои, латекс, фасадни бои, газобетонни блокчета, топлоизолация, лепило за топлоизолация, керемиди, капаци за керемиди, строително лепило, стиропор.   В строителната борса на ХЕЛИУС ГРУП ЕООД се продават също и арматурно желязо, арматурни профили, арматурна стомана, отводнителни системи, желязо, стоманен..
Ваканционен СПА комплекс Островче - Разград
  Ваканционен Спа Комплекс Островче е хотел с индивидуален стил и атмосфера и се намира сред покоя на гора от липи - в очарователната местност Липoвото, близо до село Островче и градовете Разград и Търговище (на 23 км от гр.Търговище, 10 км от гр. Разград). СПА Комплекс Островче предлага хотелска част, забавления, СПА процедури, условия за спорт и туризъм. В хотелския комплекс бързото градко темпо постепенно избледнява, за да се слее с покоя на гористата местност, изпълнена с аромата и звуците на природата. СПА комплекс..
Лаборатория за анализ на селскостопанска продукция Лабтест
  Лабтест ЕООД управлява лаборатория за анализ и окачествяване на селскостопанска продукция от зърнени култури и маслодайни семена при възлагане. Ние извършваме лабораторни услуги удовлетворяващи изискванията и очакванията на клиентите. Лаборатория ЛАБТЕСТ провежда анализи на селскостопанска продукция с квалифициран персонал и технически средства за изпитване на водещи световни фирми за лабораторно оборудване. Лаборатория за анализ на селскостопанска продукция Лабтест е основана през 2012 година в Разград. Дейността на Лабор..
Детски стоматолог Д-р Галиценка Насалевска
  Д-р Галиценка Йорданова Насалевска специализира в областта на детската стоматология на територията на град Разград. Кабинетът й е с номер 22 и се намира на ул. Искър 1. Зъболекарят извършва основните услуги от полето на детската стоматология, които са задължителни, за да бъдат зъбите на Вашето дете здрави и красиви: Профилактични прегледи, които ще предотвратят появата на усложнения; Лечение на кариес Консултации за правилна грижа за зъбите за спазване на устна хигиена Р..